Heippa täältä! Yritin eilen postailla teille vähän meidän uusista vaatehankinnoista, mutta aika huonolla menestyksellä. Täällä sivustolla on nimittäin joku bugi, jonka vuoksi useiden kuvien lisääminen blogiin ei onnistu. Toivottavasti sivusto alkaa pian toimia normaalisti, ja saan laitettua niitä postauksia ulos, mitä olin ajatellut alunperin. 
Pääkuvan sain sentään laittaa, jossa komeilee nyt sitten leipurimestari Eppu joulupiparkakun kanssa. Olemme taas ansiokkaasti leiponeet kasan pipareita, herkutelleet niillä, käyneet leikkimässä Super Parkissa (joka on muuten ihan super hauska paikka!) ja tänään shoppailemassa Ornamon Design Joulumyyjäisissä Kaapelitehtaalla. Oliko kukaan muu siellä käymässä? Viime vuonna löysin tuolta myyjäisistä ihania juttuja, ja tälläkin kertaa mukaan lähti uudet korvikset sekä ihana rintaneula, joista en nyt valitettavasti saa kuvia tähän postaukseen laitettua. Mutta ehkäpä myöhemmin.

Joulumyyjäiset jatkuvat vielä huomenna, joten jos joku ei vielä tuolla käynyt, suosittelen poikkeamaan. Aiempina vuosina halli on ollut niin täynnä ihmisiä, että liikkuminen siellä on ollut vaikeaa. Tänä vuonna yleisöä oli huomattavasti vähemmän paikalla ainakin lauantaina. En tiedä, onko tuo myrsky sitten karsinut kävijöitä, vai mikä. Ihanat myyjäiset joka tapauksessa ja suosittelen lämpimästi kaikille!

Eppusen kaapilla kuittaa ja jatkaa näillä yhden kuvan postauksilla. Jos haluatte kuitenkin nähdä enemmän, kurkatkaa vaikka meidän Instagram ja Facebook-sivut. Voisin laittaa FB:iin vaikka jotain kivaa kohta arvottavaksi. :) 

Kommentit (2)

nannaonni

Toivottavasti tekniset viat pian katoavat! Tuollainen on niin kovin ärsyttävää! Nuo myyjäiset kuulostaa kyllä ihanalla paikalle yhä edelleen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram