Saimme jokin aika sitten mainostoimistolta testattavaksi muutamia uutuusleluja. Ensimmäinen oli Sylvanian Families Sycamore-talo ja Suklaapupuperhe, joka voi asustaa talossa. Muistan hyvin nämä Sylvanian Families perheet omasta lapsuudestani, ja ne olivat pitkään suosikkilelujani. Tuolloin niitä kutsuttiin nimellä Pikkaraiset. Muistaako kukaan muu Pikkaraisia?

Vaikka nämä pikku eläinperheet voi mieltää hyvinkin vahvasti tyttöjen leluiksi, meillä pieni poika kyllä tykkää leikkiä näillä, ja Eppunen innostuikin talosta tosi paljon. Meillä oli jo ennestään Sylvanian auto, ja pupuperhe lähtikin välillä kodistaan ajelulle. 

On tosi hauskaa seurata pienen pojan leikkejä näillä leluilla, koska ne ovat hyvin erilaisia kuin esimerkiksi Cars -leikit, joita meillä leikitään aika usein. Puput tekivät ruokaa, ajelivat autoilla, ja välillä pikkupupu peiteltiin nukkumaan. Ja sitten kun pikkupupu heräsi, muut puput tanssivat iloisina. Olisi kyllä mukava jos näitä leluja ei olisi ihan näin vahvasti "värikoodattu" tytöille, koska ainakin minusta ne sopivat myös pienille pojille tosi hyvin. 

Toinen testattava lelu oli Lamazen työnnettävä Peanut-norsu. Monet varmasti tuntevat Lamazen vauvanlelut jo ennestään, ja nyt sarjaan on tullut lisää uutuuksia, joista tämä norsu on yksi. 

Kun söpöä pikkunorsua työntää tai vetää, sen jaloissa olevat pyörät helisevät. Norsulla on rapisevat korvat ja paljon muitakin yksityiskohtia, joita pikku kätöset voivat tutkia. Peanut on kirkkaan värinen, ja se rohkaisee lasta tarttumaan, koskemaan, työntämään ja vetämään. 

Norsu on noin 20cm korkea, ja se liikkuu helposti työntämällä lattialla. Tämän lelun ikäsuositus on 0-24kk, mutta minusta se sopii parhaiten lattialla leikkivälle lapselle, joka ei vielä kävele. 

Meillä oli muutamia näitä Lamazen vauvanleluja, kun poika oli pieni, ja ainakin hän tykkäsi niistä kovasti. Voin ainakin suositella jalka- ja rannehelistimiä, jotka laitettiin vauvan käsiin ja jalkoihin kuin sukat, ja ne rohkaisivat vauvaa tarttumaan sekä tavoittelemaan helistimiä. Myös tuossa vihreässä synnäriltä saatavassa Libero -kassissa taisi olla yksi pieni Lamazen helistin, joka roikkui meillä vaunuissa pitkään.  

Löytyykö teiltä suosikkileluja ja mitä ne ovat?

Kommentit (9)

Vierailija

Meillä Tellu rakastaa noita Sylvanian families juttuja ja onkin tehnyt jo sekä synttäreiksi että jouluksi sarjasta koostuvat toivelistat. Musta on kyllä myös hauskaa katsella kuinka poika salaa hiippailee päivällä autoleikkien vastapainoksi noilla puuhailemaan. Myös Tellun ja poitsun yhteisleikit ovat usein juuri sarjan leluilla touhuamista ellei sitten poitsu tahdo kokata ja hoitaa nukkevauvaa.

-Nanna

 

Vierailija

Onko tämä mainosblogi? Vai pitäisikö kirjoittaa mainos blogi, kun esitellään Cars leluja ja muita uutuus leluja? Ja voi pyhä sylvi, vieläkö joku jaksaa miettiä onko joku lelu sopiva tytölle vai pojalle, ja jaksaa ihan erikseen mainita, että "meillä kyllä poikakin leikkii näillä". Huoh.

Vierailija

Meillä on myös tykätty kovasti noista Sylvanian leluista!Nuo eläimet on sopivan pieniä, että niitä tykätään tunkea jokaisen auton kyytiin :D

 

Sini

Vierailija

Nuo sylvanian families jutut on niin söpöjä! Toivon, että meilläkin poika innostuu niistä kun vähän kasvaa, niin saan ostaa niitä :D

Tällä hetkellä suosikkeja taitaa olla kaikki kokkaukseen liittyvät lelut :)

http://www.karkkipurkki.com

Vierailija

Mä oon kans sitä mieltä, että ei nää oo musta niin tyttömäisiä leluja, nää sylvaniat, mitä monet muut lelut on! Tai sit en oo vaan kattonut näitä niin tarkkaan, meillä kun on vasta auto ja pupuperhe.. mut ehkä pitääkin ens kerralla katsoa tarkemmin näitä..

Vierailija

Meillä 3,5v pojan ykkössuosikkileikki on juuri Sylvania-leikki.  Hän sai jokin aika sitten ensimmäisen talon eläimille ja sitä on nyt sisustettu ahkerasti. Kaikki pitäisi olla juuri samoin kuin mallikuvassa ;-) Meillä kaikki alkoi koiraperheestä,joka sai joullahjaksi kodikseen Sylvania-laivan. Siitä asti poika on myös suunnitellut seuraaville synttäreilleen Sylvania-teemaa :-)Täti Ruskea

Vierailija

Mäkin ostan siskon tytölle noita Sylvania perheitä, koska itse leikin niillä pienenä niin ne herättää ihania muistoja. Jos nyt puhun samoista.. nimittäin ei ne kamala uutuus ole :D

Vierailija

:) Löysin tänne, mutta kommentointi ei meinannut aluksi onnistua. Nyt näyttäis toimivan :) Ollaankin jo "keräilty" noita Sylvania-synttäripakkauksia muutamia. Niitä saa joistakin marketeistakin, mutta ainakin BR-leluista ja Toys´rusista. Ajattelin, että juhliin voisi halutessaan pukeutua joksikin (Sylvania)eläimeksi. Poika on niin tohkeissaan juhlateemasta eikä meinaa ymmärtää, että niihin on vielä lähes puolivuotta :O On toivonut lahjaksi asuntovaunua.

Täti Ruskea

Vierailija

Mulla on pojalle noin neljäkymmentä vanhanajan pikkaraista jemmassa, joilla leikitään sitten vähän isompana. Ne on ihania. :)

Kaisu

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram