Kesäisistä ilmoista innostuneena päätin poimia muutamia ihania uusia uima-asuja eri mallistoista. Omasta mielestäni helpoin tapa suojata lapsi auringolta on käyttää UV-suojavaatteita ja niillä voi ainakin osaksi korvata aurinkovoiteita silloin kun lasta ei voi kokonaan pitää poissa auringosta. Näitä UV-suojavaatteita on paljon erilaisia ja erihintaisia, tässä erilaisia vaihtoehtoja. Suoja-asujen hinnoissa oli valtavia eroja. Yksi edullisimmista puvuista oli Name Itin 22,95€ ja kallein Polarn O. Pyretin 49,90€. Varmasti erilaisten UV-vaatteiden välillä on myös laatueroja. Jokunen vuosi sitten Hesarissa kirjoitettiin näiden UV-asujen ominaisuuksista ja eroista. Toki näissä materiaaleissa ja hinnoissa tapahtuu kehitystä vuosien varrella, joten kuluttajien voi olla vaikea tietää, mitä mitkäkin UV-vaatteet pitävät oikeasti sisällään. Toivottavasti näitä testejä ja tutkimuksia julkaistaan lisää pian. Tässä kuitenkin kesän kivoimpia kollaasissa. 

Keräsin kokoon myös uusia uimapukuja sekä uimahousuja. Näissäkin on kesäksi nähtävissä selvästi erilaisia trendejä. Tänä vuonna tytöille on tarjolla paljon fiftarihenkistä meriteemaa, johon kuuluvat pienet pilkut, pallot, rusetit ja frillat. Toinen ihan erilainen teema on safari, johon kuuluvat upeat kuosit sekä "placement printit" suoraan viidakosta. Pojille löytyy myös tuota merihenkistä teemaa, mutta myös viidakon eläimiä hieman retrohenkisissäkin kuoseissa. Näissä tavallisissakin uikkareissa on huimia hintaeroja. Lindexin pikkuiset uimahousut maksavat 8,95€ ja upeista Vilebrequinin uimashortseista saakin jo pulittaa melkein 90€. 

Luulen, että tänäkin kesänä me valitsemme UV-suojavaatteet pojan uima-asuksi. Jokos teillä on simmarit hankittuna? Onko joku lähdössä johonkin ihanaan lomakohteeseen pulikoimaan? :)

Kommentit (8)

Vierailija

UV-suojattuja uima-asuja on poikamme käyttänyt koko ajan. Hypheniä olen tilannut hyphenin nettikaupan alekohdasta esim. (http://shop.ezentrum.de/4562153/AMx5D2ThMXFb60Xo6S1N6rRAb7lVNW/4DCGI/ezshop?sTICKCOUNT=124025341&action=SucheSU&Suchbegriffelist=3747&OberSuchbegriffID=905&WorldNr=06) ja jesper junior alesta kahminut kun heilläkin ainakin jumbossa nyt on ollut hypheniä valikoimissaan.

Myös normikäytössä (ei siis vain uidessa) on ollut hyvä hyphenin uv-suojalippis jossa niskasuoja. Suosittelen.

Ostin kyllä Zunblock uikkarin jostain nettikaupan alesta, mutta siitä ei ole  siis vielä kokemusta. Ja Reimankin uv-paita näyttää olevan odottamassa.

Lämpimiä polskuttelupäiviä!

Vierailija

Voi mitkä ihanuudet noi pari tyttöjen uimapukua! Erityisesti MR ja myös Mini a Ture. Yhdistyy mun suosikit eli merityyli ja pilkut. Vaikken olekaan rimpsujen/röyhelöiden ystävä,niin noissa kyllä ihanat :-) Enää siis puuttuu se tyttö ;-)Poikienkin uikkareissa oon tykänny merihenkisyydestä,joten noista valitsisin noi Lindexit. Pikkupojille on täksi vuodeksi POPin perussinipunainen uv-suojahaalari. Kuopuksella isoveljen vanha ja 3vlle ostin uuden nyt kun sai -20%. Tosta ebbestä tykkäsin eniten,mutta koot ei enää riittäneet meidän isolle 3vlle. Noi haalarit on käteviä siin äkin,että niillä O helppo viilettää hellesäällä myös kotipihassa. Meillä ei ole tiedossa   ulkomaan aurinkolomaa,mutta kotipihaa ja uimarantaa kyllä ;-)

Vierailija

Täti Ruskea siis asialla noissa Popin uimahaalareissa, ei vaan oikein suostu yhteistyöhön tämä selain  :-\

Vierailija

Meillä on Reiman pitkähihainen uv-paita odottamassa Italian reissua (ja tietty Suomenkin kesää). Tosin nyt tajusin, että on ehkä ostettava siihen pariksi myös uimashortsit tai uv-housut, sillä tavalliset uikkarit on vielä haalarimallia 1,5-vuotiaalla..

Vierailija

Hyphenistä vielä siis on pysyvä uv-suoja jne.:

Lisätietoa esim : http://www.meditex.fi/shop/testivoittaja.php

ja http://www.zunblock.se/fi/   saa täältä lisätietoa. Toki kaikki osaa googlettaa, mutta kätevä on ketjusta varmastikin katsoa, niin sen takia linkkejä laitoin.

t. Heli joka toivotteli lämpimiä polskuttelupäiviä

jos vaikka kuusijärvelle iltauinnille kohta pääsis itsekin taitaa olla vielä pikkasen liian viileää

 

Vierailija

Meillä odottaa Ticketin uv-puku, tosin en ole varma onko se vielä tänä kesänä iso. Ostan sitten vasta kesällä kun tulee tarve, oikean kokoisen, jos Ticket onkin vielä ihan jätti. :) Nuo tyttöjen puvut on ihanat (Mr ja Mini a ture) ja pojille ebben on mun mielestä paras :) 

 

-Nelli

Vierailija

Me ollaan käytetty popin uv-paitaa ja sit ihan vaan normiuikkareta, tykkään enemmä  pitkähihaisesta, silloin ei tarvitse käsiäkään rasvailla :)

Vierailija

Kaksiosaiset ovat olleet meillä suosikkeja. Käytössä on ollut Reiman pitkähihaisia yläosia (ainoa miinus siitä, että valkoinen väri pinttyy ajan myötä) ja Hyphenin 2/3-pituisia housuja. Toinen suosikkisetti on Mini Bodenin - joka vuosi Bodenin mallistossa on kaksiosainen puku, jossa on melko pitkät hihat sekä housuissa että paidoissa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram