Aurinkoista huomenta! Viime päivät on meidän perhessä vietetty aika tiiviisti ulkoillen ja nauttien auringosta. Pelkään edelleen, että takatalvi, josta on peloteltu jo monesti, ilmestyy tänne yllättäen ja vie ihanan keväisen ilman mukanaan. Olemme siis koittaneet nauttia jokaisesta aurinkoisesta päivästä kuin viimeisestä ja mennä ulos aina tilaisuuden tullen. Sisällä kökkiminen ei huvita yhtään ja koirien iltalenkinkin olen yrittänyt heittää vielä auringon paistaessa.

Eilen päätimme lähteä lasten kanssa katsastamaan, joko sorsat ovat palanneet rantaan ja otimme mukaan vähän leipääkin. Siellä niitä vaakkuvia ystäviä oli, harmi vaan, että joku sai ne pysyttelemään aika kaukana kovalla ja kiljuvalla äänellään. ;)

Ostin Islalle vielä toisen välikausihaalarin Pompin softshell-haalarin lisäksi. Kyseessä on siis Mini A Turen kaunis violet ice välikausihaalari, jonka tilaisin meille Ratkiriemusta. Haalarin kanssa sopii hyvin valkoinen Silverjunglen sydänpipo, jonka kuvio on kuin tehty tuon haalarin kanssa (löytyy myös Ratkiriemusta). Kenkinä olemme nyt pitäneet perus "Viikkareiden" lisäksi Crocsin Colorlite saappaita molemmilla lapsilla. Niissä on sisällä pieni pile-vuori, joten vaikka maa on vielä kylmä, varpaat pysyvät lämpiminä. Näiden lisäksi molemmilla lapsilla on Vikingin Goretex välikausilenkkarit.

Välikausivaatteiden alla molemmilla on vielä fleeceä. Islalla on Mini Rodinin leopardikuvioitu fleecetakki sekä -housut ja Epulla Popin windfleecetakki. Rukkasina molemmilla on Reiman välikausihanksat, jotka olen kyllä todennut ihan parhaaksi vuodesta toiseen.

Tällaisilla kamppeilla meillä on nyt ulkoiltu. Näiden lisäksi molemmilla lapsilla on vielä toiset välikausisetit. Pompin softshell -haalari (joka meillä myös on) on ollut nyt lämpiminä päivinä kovassa käytössä Islalla, mutta se on kuitenkin kevyempi, kuin tällainen tavallinen kuoripuku yhdistettynä fleecekerrokseen.

Mitäs teidän perus vk-vaatetukseen kuuluu? Jakakaa parhaat hittijutut! :)
PS. Laitoin blogin Facebook-tykkääjille eilen pienen arvonnan. Siellä olisi lippuja Lapsimessuille tarjolla, käykäähän kurkkaamassa. ;)

* Pojan ulkoiluvaatteet saatu blogin kautta. Niistä lisätietoa postauksessa täällä.

Kommentit (3)

Vierailija

Tuo haalari on kyllä ihana! Meiltä puuttuu vielä vk-varusteita, mutta nuo samaiset kengät ovat olleet näillä keleillä käytössä meilläkin. Tai tyttö meni niissä kyllä koko talven ja ihme kyllä ei kertaakaan valitellut kylmyyttä. 

 

-nanna

Vierailija

Aah, kelit ovat olleet ihanat ja ulkona on oltu niin paljon kuin vaan on ehtinyt! Meillä on 1,5-vuotiaalla tytöllä käytössä Reiman välikausihaalari viime syksyltä. Olin ihmeissäni, että se mahtui vielä. Katsotaan meneekö koko kevään vai pitääkö vielä lähteä haalariostoksille. Toiseksi ulkohaalariksi hankin nyt alkuvuodesta Racoonin softshellin.

Kahden haalarin taktiikka on toimiva, kun tyttö on opiskelujeni takia 4 päivänä viikossa hoidossa ja rymyää menemään isompien lasten perässä ulkona. Tälläkin viikolla hän on "laskenut peppumäkeä" eli tullut mullat pöllyten alas aikaisemmin lumen peitossa ollutta, nyt ihan sulaa ja vihertävää mäkeä. Tuntuu, että haalareita saa olla koko ajan pesemässä, vaikka käytännössä pesuväli taitaa olla lyhimmillään 7 päivää.

Meillä myös Reiman rukkaset todettu parhaiksi. Helppo pukea päälle ja ovat pitäneet hyvin myös kosteuden loitolla, jos kurarukkaset on unohtuneet matkasta.

Kenkien osalta ollaan vielä menty talvikengissä, mutta ilman villasukkia. Kumisaappaita on myös käytetty loskakeleillä ja Vikingin tarralenkkarit odottaa lämpimämpiä kevätsäitä.

Tyttö on innokas harjoittelemaan pukemista, joten nyt olen miettinyt ulkovaatteita myös sen mukaan, että hän saisi niitä, edes osan, laitettua itse päälle. Myös hoitaja on mielessä vaatteita valitessa. Hän kuitenkin pukee ja riisuu neljä lasta useamman kerran päivässä ja usein kysynkin onko hänellä toiveita ulkovarusteiden osalta. Näin tulee vältyttyä epäkäytännöllisiltä hutiostoksilta.

 

-Miia

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Näitä on nyt kyllä käytetty tosi paljon! Ja pysyy jalat lämpiminä. :))))

Miia: Meilläkin on aika usein toinen pesussa (itseasiassa juuri nytkin) ja toinen käytössä. Ja joskus jos on monta kertaa päivässä ulkona, ei välttämättä ehdi kaikki varusteet edes kuivua siinä välillä. :) Hoitajat onkin kyllä hyviä noissa ulkovaateasioissa, koska ovat niiden kanssa koko ajan tekemisissä. 
Mä olen noista Reiman baby rukkasista tykännyt jo esikoisen aikoina, koska niissä on tuo vetoketju ja nyt taas sama homma, kun pieni makaronipeukalo ei meinaa millään mennä paikalleen. ;-D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram