Lupasin palata vielä uudelleen Reiman AW13 malliston vauvanvaatteisiin, kun olen ehtinyt tutustua niihin paremmin. Reimalta on nimittäin logon ja malliston uudistuksen myötä lanseerattu myös uusi Reima Newborn-kokoelma. Muutamia herkkuja näistä näin jo talvella, mutta silti yllätyin positiivisesti uusista kuvista. Newborn-mallistosta kerrotaan näin:

Newborn-kokoelma on täysin uusi Reima® -malliston osa, jossa Reima hyödyntää pohjoismaisen tavan nukuttaa vauvoja ulkona ja vuosikymmenten mittaisen kokemuksensa vauvanvaatteiden valmistuksesta. Näin syntyi vauvan puvusto, johon on valittu kaikkein pehmeimmät, lämpimimmät ja ihoystävällisimmät materiaalit. Helppohoitoiset tuotteet on mitoitettu kokoihin 50 – 80 cm. Malliston hienostuneen neutraalit värit sointuvat hyvin toisiinsa, joten tuotteista on helppo koota täydelliset kerrospukeutumiskokonaisuudet pienimmille.

Aluskerroksen materiaalina toimii parhaiten pehmeä, luontaisesti antibakteerinen bambu-puuvillatrikoo. Välikerroksessa lämpöä eristävät puhdas villa tai pehmeä fleece. Kun vielä uloinkin kerros on hyvin eristävä, ei vauvalle tule kylmä pakkasellakaan. Materiaalit täyttävät ankarimmat laatuvaatimukset: niiden puhtauskriteereinä käytetään samoja raja-arvoja kuin vauvanvaatteiden Öko-Tex standardissa.

Uudesta Newborn-kokoelmasta löytyi aika monta ihanaa juttua, jotka voisin hankkia meidän uudelle tulokkaalle. Omia suosikkejani olivat musta vauvanhaalari, jossa on valkoinen vuori sekä valkoinen makuupussi, jossa on kaunis lintuprintti. Musta haalari on mielestäni aika rohkea valinta kokoelmaan, koska kaikki eivät välttämättä rohkene ostaa vauvalle mustaa, vaikka sitä jo aika paljon moderneissa lastenvaatemallistoissa näkyykin nykyään. Minusta tuo musta haalari näyttää modernilta ja tyylikkäältä, ja siihen on helppo yhdistää mitkä tahansa asusteet. Valkoinen vuori myös vähän keventää mustaa väriä, jolloin haalarin vaikutelma on aika graafinen.

Kokoelmasta löytyy monia erilaisia haalareita ja makuupusseja vauvan eri tarpeisiin. Myös sisävaatteet ovat kauniita ja kaikkia osia on tosi helppo yhdistellä keskenään. Valkoinen fleecehaalari harmaalla ja keltaisella tehosteväreillä näyttää ihanalta. Hassua vaan on se, että olen itse jo onnistunut kolmessa vuodessa unohtamaan täysin, mitä vastasyntynyt vauva oikein tarvitsee. Ja kun esikoinen syntyi keskellä kuuminta kesää, tarpeet ovat nyt vähän erilaiset syysvauvalle. Tässä kuitenkin alla Newborn-kokoelmasta poimintoja ja omia suosikkejani. 

PS. Huomatkaa myös hienot kuvat, joissa on komeita isukkeja vauvojen kanssa. ;) 

XXX

Kommentit (12)

Vierailija

Aivan ihania, meille on tulossa syysvauva, jolle joutuu ehkä ostamaan ainakin tuon harmaakeltaisen haalarin ;)

Vierailija

Kivalta näyttää. Mun suosikki on myös tuo musta haalari.

Jadore - Elämää Päivölänlaaksossa

Vierailija

Tosi ihania, mun mielestä tuo musta haalari on kanssa nätti ja helppo yhdistää moneen juttuun!

 

Sini

Vierailija

Kivoja juttuja! Näistä voisin useammankin kuvitella kotiutuvan meillekin. Tuo musta haalari etenkin tuo kaivattua vaihtelua :)

-Nanna

Vierailija

meillä oli (tai on edelleen) toppahaalari koossa 68cm ja musta :) eniten sen kanssa oli käytössä roosa pipo jonka neuloin alpakkalangasta ja violetti reiman fleecehattu.

Vierailija

meillä oli (tai on edelleen) toppahaalari koossa 68cm ja musta :) eniten sen kanssa oli käytössä roosa pipo jonka neuloin alpakkalangasta ja violetti reiman fleecehattu.

Vierailija

Ihana tuo neulotun näköinen printti! Meidän tammikuussa syntyneellä vauvalla ei ollut ollenkaan haalaria, vaan talvi mentiin untuvamakuupussilla. Jotenkin haalari on tosi kankea pienellä ja tuntuu myös hassulta maksaa niin paljon vaatteesta joka ei mahdu kuin muutaman kuukauden.

Vierailija

Pakko oli tulla vielä sanomaan, että näin tänään kaupassa tuon harmaakeltaisen puvun ja näytti mun mielestä luonnossa vielä kuvia ihanammalle! Ellei olisi ollut niin tuskainen olo niin olisin varmaan sortunut siihen :)

-Nanna

Vierailija
Vierailija

Pakko oli tulla vielä sanomaan, että näin tänään kaupassa tuon harmaakeltaisen puvun ja näytti mun mielestä luonnossa vielä kuvia ihanammalle! Ellei olisi ollut niin tuskainen olo niin olisin varmaan sortunut siihen :)

-Nanna

 

Iik tulin just kysymään, koska näitä saa! Nyt kaupoille (ja minä vihaan shoppailua, että nyt on Reima iskenyt toden teolla :D)

Vierailija

Hei, hankin tuon musta haalarin meidän tulevalle pienokaiselle. Kokoasiat jäi vaan vaivaamaan kun oli vaihtoehtoina 50-56cm ja 62-68 cm. Tilasin isomman, mutta onkohan liian valtava joulukuun lopussa syntyvälle?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram