Olenkin jo aiemmin kertoillut täällä blogissa meidän "pienestä" lastenhuoneprojektista. Valitettavasti se on aika lailla junnannut paikallaan koko kesän ihan omasta laiskuudesta johtuen, mutta nyt saimme viime viikonloppuna vihdoin ja viimein rysäytettyä huoneet uuteen järjestykseen. Vieläkin on hulluna hommaa jäljellä, mutta ainakin muutos on aloitettu. Lapset saivat siis isomman leikkihuoneen meidän vanhasta makuuhuoneesta ja minä sain himoitsemani parvekkeen makuuhuoneen yhteyteen.

Kävimme viikonloppuna Ikeassa ostamassa muutaman lisäosan Stuva -lastensarjan hyllykalusteisiin, niin että myös Islan lelut mahtuvat leikkihuoneeseen. Kaiken tämän tavaroiden ja huonekalujen siirtelyn jälkeen tulin tulokseen, että meillä on ihan liikaa Duploja ja Legoja. Pojan ja miehen mielestä niitä ei kai voi olla koskaan liikaa, mutta joka tapauksessa päätin, että kaikki Legot on järjestettävä nyt niin järkevästi, että niitä ei puske ulos joka paikasta. Tätä juttua jäimme vielä pohtimaan ja palaan tähän myöhemmin, kun keksimme toimivan ratkaisun. Muiden lelujen määrää saimme vähennettyä hyvin jo pari viikkoa sitten, kun kävimme yhdessä myymässä lasten vanhoja leluja kirpparilla. 

Osan lasten kirjoista laitoin Stuva -kaappiin, osan hyllyyn ja lempparit veimme pieneen kirjahyllyyn, jonka saimme jokin aika sitten Jollyroomista. Lapset saivat pienen kirjahyllyn lisäksi pienen vaaleanpunaisen keinutuolin uuteen lastenhuoneeseen. Lisäksi Isla sai oman Cloudberry nukkekodin ja Eppu hauskan menopelin (tästä juttua vähän myöhemmin). Huonekalut ovat Alice & Fox mallistosta, jota löytyy Jollyroomista. Pieni kirjahylly sopii hyvin pieneen nukkuhuoneeseen ja siinä ovat kaikki lasten suosikit esillä. Yllättäen nukkekodista tuli molempien lasten suosikki ja sinne muutti kahden pienen prinsessanuken lisäksi aika monta supersankaria.

Nyt kun suurin työ eli isojen tavaroiden siirtäminen on leikkihuoneessa tehty, alkaa varmaan hankalin, mutta mukavin homma eli muu sisustaminen. Seuraavaksi vuorossa olisi uusien tapettien hankkiminen leikkihuoneeseen sekä vanhempien makuuhuoneeseen. Tällä hetkellä meidän vanhempien makkarissa on nimittäin Ferm Livingin minttu harlekiinitapetti, ja vaikka se ei ole alunperin lastentapetti, haluaisin sen kuitenkin jossain vaiheessa vaihtaa. Mielessäni on jo muutama vaihtoehto, mistä tykkäisin omassa makuuhuoneessa. Lasten leikkihuoneen tapetin valinta onkin sitten hankalampi homma, koska kivoja vaihtoehtoja on ihan liikaa. Valkoisiksi en halua seiniä jättää, koska silloin huoneeseen jää minusta vähän kalsea ja keskeneräinen tunnelma. Olisikin kiva kuulla, millaisia tapetteja teillä on lastenhuoneissa? Tässä alla vielä ideointikuva, millainen tapetti huoneessa voisi olla. Myös hyviä tapettivinkkejä olisi hauska kuulla. Lisäksi huoneesta puuttuvat kaikki taulut ja muut seinähyllyt, jotka olivat vanhassa leikkihuoneessa. Ja sitten vielä olisi tuo vanhempien makuuhuoneen sisustus, mutta siihen palaan joskus vähän myöhemmin. :)

PS. Jollyroomin lasten sisustusjuttuihin liittyen on tulossa hauska Instagram -kisa. Seuraamalla meitä Instagramissa voitte osallistua siihen. Jakoon tulee 100 euron lahjakortti Alice & Fox tuotteisiin ja laitan kisan tuonne meidän Instaan piakkoin. :)

 * Alice & Fox ja Cloudberry tuotteet saatu bloginäkyvyyteen.

Kommentit (7)

Vierailija

Niin ihana leikkihuone! Sulla on kyllä niin hyvä sisustusmaku. Näyttäisipä meilläkin tuolta :)

-Jessica-

Vierailija

Oi mikä tuoli! Oikea pikkutytön unelma :) Täälläkin tuskaillaan Duplo- ja Lego-paljoudessa ja ihmetellään nukkekodin vallanneita örkkejä.

-nanna

Vierailija

Hyvältä näyttää! Oli kyllä hyvä ajoitus postauksella, meillä on nimittäin tehty juuri iso myllerrys huoneiden vaihtamisessa ja tiedän todella, miten aikaa vievää puuhaa se on. Huh! Ja etenkin jos sitä tekee iltaisin klo 22 jälkeen... Meillä vaihdettiin vielä enemmän huoneita, käytännössä kaikki 7 perheenjäsentä "muutti" jonnekin ja niiden lisäksi työhuone/kirjasto. Yhä nukutaan uudessa makkarissa entisen lastenhuoneen hylly ja taulut seinillä ;)

T. Täti Ruskea

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Bubble bath time: Valitettavasti noi taulut on tuolla nukkarin seinällä (samoin kirjahylly siis) eli vielä olis hommaa senkin suhteen. Ja mihin kohtiin niitä laittaisi. Ja siis tuohon hommaan tarvitsen miehen apua, kun seinään pitää porata reikiä, kääk. :D

Jessica: Kiitos, ja vielä on vähän keskeneräistä. :) 

Nanna: Hahaa, hauskaa kun jollain muullakin! Meillä nukkekoti on nimittäin välillä täynnä Spiderman ukkoeleita sun muuta. :D 
Olispa keinutuoli vähän isompi, voisin itsekin haluta tuollaisen. :)

Täti Ruskea: No juuri näin! Ja varsinkin kun sillon klo 22 jälkeen olisi muutakin tekemistä eikä oikeasti jaksaisi enää tehdä yhtään mitään. :D Teillä tehtiinkin kunnon pyöritys, huh! :) Ja sikäli mikäli entiset merkit paikkaansa pitää, meillä on harlekiinitapetti vielä ensi syksynäkin. ;-D

Laura/Nauravanappi

Onko teillä nuo Stuvat 50cm vai 30cm leveinä? Yritin katsoa Ikealta noita (koska tuo yhdistelmä näyttää teillä kivalta), mutta en löytänyt kaappia kuin 30cm syvänä ja nuo laatikot olivat 50cm syviä ja teillä kaikki on samankokoisia!

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Moi, meillä on nuo alla olevat 50cm syviä ja 60cm leveitä. Päällä olevat on taas 60cm lev. ja 30cm syviä. :) Kyllä siellä pitäisi mun mielestä olla näitä kaikkia kokoja. Meillä tää yhdistelmä on toiminut aika hyvin, joten uskallan suositella. :)))