Tänään klo 11 eli NYT ilmestyy Mini Rodinin kevätmalliston toinen osa, josta on tihkunut jo muutamia ihania sneak peek kuvia. Tällä kertaa julkaistaan odotetut delfiini- ja valaskuosiset kesävaatteet. Nyt tulee myös monta uutta uimapukua sekä uimashortseja, jotka varmasti ihastuttavat pieniä uimareita. Nyt tulee myös uusia takkeja. Tällä kertaa Picoja kevyempiä tuulitakkeja, jotka ovat aika käteviä kesällä (kevyitä ja mahtuvat pieneen tilaan). Takkien kanssa sopivat hyvin yhteen denim-leggarit (kuvassa yllä). 
Omat suosikkini koko mallistosta on kuitenkin kalakuosinen mekko sekä karttakassi, joka sopii vaikka äidin omaan käyttöön. Mekossa värivaihtoehtoina on persikkaroosa ja vaaleansininen. Tykkään myös tuosta delfiinikuosista ja uskon, että meillä se on lasten suosikki. Ainakin poika ihasteli kovasti vaaleansinistä delfiiniä. Lisää kuvia uutuuksista löytyy Instagram tililtäni @eppusenkaapilla täältä. :)
Uusia Mini Rodineita on tarjolla hyvä valikoima klo 11 alkaen Punavuorenpeikossa. Eppusen kaapilla suosittelee. :)

Kommentit (5)

Vierailija

Oi, ihana tuo karttakassi. Mahtaakohan olla muualla myynnissä kuin merkin omassa verkkokaupassa?

Vierailija

Pienimmän päivärytmiä hieman sekoitettu eli törkkäsin pojan normaalia aikaisemmin ulos päikkäreille ja kiiruhdin tilaamaan.  Mies ei taaskaan ymmärtänyt kun tuli kotiin kesken tilauspuuhien :D

-Nanna

Vierailija

Ihania juttuja löytyi tästäkin dropista mutta eilinen Gugguun tilaus vielä muistuttelee tuolla takaraivossa joten jätin Rodinit tilaamatta. :) Pitää katsoa jos vaikka Lapsimessuilta löytäisi jotain kivaa näistä kotiin vietäviksi. :)

-Meeri / Murulit

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vieras 1: Oli vaikka missä verkkokaupoissa, mm. tuolla Punavuorenpeikossa, mutta taisi monesta paikasta jo loppua melkein heti. Luulisin, että kyllä niitä vielä jostain muualtakin löytyy kuin Rodinin omasta. 

Nanna: Haha, yllätettiinkö sut! :D 

Meeri: Eiköhän sielläkin ole jotain tarjolla. Ainakin perinteisesti on ollut. :)

Vierailija

Musta ei oo jostain syystä vieläkään kuoriutunut Mini Rodini -fania, vaikka joka kerta mallistot tarkkaan tutkinkin ;) Tykkäsin ekan erän karttapaidoista ja nyt tuo karttalaukku näytti kivalta. Näitkö sen jo livenä? Mittoja vaan mietin. Delfiinit oli myös söpöjä. Onkohväri vaaleansininen vai turkoosiin taittava? Tuo ohut takki oli myös kiva yksinkertaisuudessaan ja varmasti myös käytännöllinen.

 

T. Täti Ruskea (nyt muistin)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram