Nike Free Flex run

Tänään vuorossa vähän äidin omia juttuja. Eilen kävin katsastamassa ohikulkumatkalla Hobby Hallin myymälän Tammistossa (nyt kun siellä on myös Hobbalot käynnissä). Sieltä löytyikin sitten jostain kenkien alepöydästä äidille ihanat uudet Niket ja vielä oikeassa koossa. Malli on Niken Flex run flash, mustavalkoisena tietenkin. Kyseessä on siis tämä malli, mutta erivärisenä.
Tämä malli ihan hirveästi poikkea Niken Free tennareista, jotka minulla on myös mustina, mutta tuntu jalassa on vähän erilainen. Nämä ovat ehkä aavistuksen tukevammat kuin nuo Freet. Päällä on verkkokangas (ovat siis hyvin ilmavat) ja pohja "nivelletty" eli kengät ovat tosi mukavat jalassa. Sivussa on vielä tuollainen hopeinen Nike-heijastin.

Nämä Niket eivät olleet missään Hobbalo-tarjouksessa, mutta sinne jäi eilen vielä muutamat 39 kokoiset (-30% alella). Samassa pöydässä oli myös paljon muita alekenkiä esim. Tretornia sekä New Balancen juoksulenkkareita. Kannattaa siis katsastaa, jos kenkähankinnat ovat ajankohtaisia. Tai tuonne Hobbarin myymälään kannattaa kyllä mennä ihan vain senkin takia, koska siellä on ehkä maailman mukavin myymälähenkilökunta. Enpä ole yhtä ihaniin ihmisiin törmännyt pitkiin aikoihin kaupoissa. :)

Kommentit (1)

Vierailija

Kivat kenkulit! Mun lenkkarit on aivan kaameassa kunnossa eli jotain tarvis varmaan asialle pian tehdä ellei halua joka päivä risan pohjan takia märissä sukissa kävellä.

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram