Tässä nyt muutama kuva vielä Eppusen uusista hiuksista.

Kyllähän ne jo eilisessä postauksessa näkyivät, mutta laitan nyt pari isompaa kuvaa vielä kun lupasin. Tosin tässäkin ne ovat aika sotkuiset, mutta eipä kai tuollaisen pienen pojan pää pysy kovin montaa sekunttia sliipattuna. Hiukset kuitenkin leikattiin tällä kertaa hieman kerrostetusti, koska niitä on aika paljon, ja olin tosi tyytyväinen tulokseen. Tämä toinen virallinen parturikäynti sujui jo huomattavasti paremmin kuin edellisellä kerralla. Tosin poika istui edelleen isän sylissä, ja mukana meillä oli Postimies Patea täyteenladattu Ipad mukana. Mutta ainakin käynnistä selvittiin ilman huutoa ja mitään suurempia traumoja. Ja poikakin pysyi hyvin paikallaan kun hiuksia leikattiin. Kai tätä voi siis kutsua jonkinlaiseksi edistykseksi?

Laitoin nämä kuvat myös sen takia, että niissä näkyy mummolasta löytynyt vanha syöttötuoli. Tuossa kuvassa se on vielä alkuperäisessä vihreässä värissään. Kotona meillä on käytössä Stokke, mutta mummolassa Eppunen sai istua samassa syöttötuolissa, missä isä ja kummitäti ovat istuneet aikoinaan. Syöttötuolin jalat muuttuvat taittamalla pieneksi pöydäksi, ja koko hökötyksen alla on vielä rullajalat. Aivan mahtava vanha tuoli! Myös minulla on ollut samanlainen syöttötuoli lapsena. Onko kukaan teistä lukijoista istunut itse pienenä samanlaisessa tai sattuuko jollain olemaan tuollainen aarre vielä käytössä?:)

Aurinkoista Unikeon päivää kaikille unikeoille, ja hyvää syntymäpäivää parille ystävälle, jos satutte eksymään tänne!:)Kommentit (10)

Nanna

Oi mikä tuoli! Mä muistan kuinka lapsena itkin kun äiti antoi oman syöttötuolini eteenpäin. Mä vaan rakastin niitä rullia ja kaikkea.

Kivat hiukset! Pitäsköhän meidänkin rohkaistua uudelleen parturiin? Leikattavaa ei kyllä tosiaankaan ole yhtä paljion kuin teillä, mutta jotain vois hiuksille silti tehdä jo :)

Hippuli

Kiva tukka Epulla! Oma poikani kun on melkein kalju vielä.. Ja tuo tuoli, olen itse istunut samanlaisessa, kuten myös siskoni ja hänen lapsensa ja nyt minun poikani. Vanhempani ovat siis tuolin säilyttäneet ja nyt se toimii mummolatuolina. Ja aivan mahtava on myös ominaisuus, että tuolin saa lattialle ja pojan voi laittaa sinne leikkimään omiaan.

Eppusen kaapilla

Voi ei, se oli tosi rakas tuoli :')

Ja kiitos!:) Kyllä kannattaa kokeilla, ainakin meillä tää meni jo paljon paremmin. Tosin mua jännitti tosi paljon kunnes koko homma oli ohi, huh huh. :D

Eppusen kaapilla

Kiitos :) Itsekin oli tyytyväinen tulokseen.:) Mä en tiedä miten tuolla pojalla kasvaa nuo hiukset niin nopeasti, hän on sellainen ruuhkatukka ;-D
Oi, teilläkin tämä sama mummolatuolina!:))) Juuri tänään mietin, että tuollainen hyvä pöytäsysteemi saisi olla omassakin syöttötuolissa.

Karoliina

Ompas vain kivasti leikattu tukka Epulla, ja mukavaa että toinen parturikerta sujui hyvin:)! Juurikin tuollainen tuoli on meillä mummolassa, minun vanha, jossa tyttäreni nykyään istuu (ja kohta poikani kunhan muutaman kk:n kasvaa:)), tosin väriltään valkoinen. Tuo tuolin vihreä väri on kyllä magee!

Eppusen kaapilla

Voi kiitos!:))) Ja huh, hyvin se meni.:D
Hauskaa, että teiltäkin löytyy tämä samainen. Valkoinen kuulostaa hyvältä, mulla oli pienenä sellainen tylsän puun värinen, plaah. :D

Jonna

Mä olen istunut samanlaisessa syöttötuolissa pienenä. Se on jo matkannut eteenpäin, mutta isäni löysi kirpparilta samanlaisen ja osti heille mummolasyöttikseksi. Nyt siinä istuu siis heidän lapsenlapsensa :)

Eppusen kaapilla

Oi, sinullakin ollut tämä sama pienenä.:) Ihana isä sinulla, hyvän löydön hän teki. Siinä on hyvä pienen ruokailla mummolassa. :)