Islalla on nyt menossa oikein kunnon prinsessavaihe ja tyttö haluaisi hengailla tyllihame päällä sisällä ja ulkona, oikeastaan aina. Olenkin antanut Islan käyttä Pompin tyllihameita ihan huoletta, koska mielummin käytämme ne loppuun kuin säästämme juhliin, jolloin ne helposti jäävät käyttämättä. Nuo tyllihameet ovat kestäneet pesua ja käyttöä ihan yllättävänkin hyvin. Ja sitä sotkuahan taaperon kanssa syntyy. 
Tein meidän Pomp De Lux tilauksen yhdessä parin kaverin kanssa. Eräs ystävistäni halusi palauttaa hänen tyttärelleen tilatun kevytuntuvatakin, mutta otinkin sen meille ja vaihdoin koon pienempään. Nyt tuo pienempi takki sitten saapui, ja voi miten nätti se on! Meillä on muu perhe ihastunut noihin kevytuntsikoihin jo kauan aikaa sitten ja Islakin sai nyt sitten omansa. Epulle olen takit olen ostanut yleensä Uniqlolta. Tuo kevytuntsa on niin helppo ja kevyt ottaa ihan mukaankin (ja se mahtuu pieneen tilaan). Uskon, että se on mukava keveytensa takia myös lapsen päällä. Ainakin Isla tuntui tykkäävän takistaan kovasti. Tällaisia syksyisiä tylliunelmakuvia sitä tuli napsittua. Onkos täällä muita kevytuntsikoiden ystäviä? 

Kommentit (4)

Bubble bath time blog

En kestä mikä söpöliini!

Ja kyllä meillä vannotaan kevytuntsikoiden nimeen. Lasten on helppo niissä liikkua ja näillä keleillä ei tarvii laittaa montaa kerrosta vielä alle. terkuin, Bubble bath time http://rosebath.blogspot.com

nannaonni

Voi huokauksen ihastus tuota suloista prinsessaa ♥

 Meillä isommat tykkäävät kevytuntsikoista etenkin jäähallissa ollessa. Eivät ole liian paksuja ja ahdistavia, mutta niissä tarkenee kuitenkin hyvin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat