Japanilainen UNIQLO ei ole välttämättä kaikille suomalaisille tuttu, mutta matkustellessaan moni on voinut törmätä UNIQLOn liikkeisiin

Japanilainen UNIQLO ei ole välttämättä kaikille suomalaisille tuttu, mutta matkustellessaan moni on voinut törmätä UNIQLOn liikkeisiin. UNIQLO on Japanilainen casual vaatteita valmistava merkki, joka on tunnettu simppeleistä staileista sekä hyvistä laaduista. Itse olen tähän merkkiin törmännyt työmatkoillani mm. Lontoossa ja New Yorkissa, ja aina kyseinen liike täytyy kiertää huolellisesti läpi, koska sieltä löytyvät uudet innovaatiot sekä upeat värit. Tykkään itse UNIQLOn simppelistä tyylistä vaatteissa, rönsyilyä rakastavat tuskin näistä taas innostuvat. :) Muutamia oman vaatekaappini suosikkeja on löytynyt juuri tältä merkiltä.

Vaikka UNIQLOn vaatteita ei Suomesta vielä ainakaan saa, haluan kuitenkin jakaa tämän lukemani uutisen täällä. UNIQLOlta nimittäin ilmestyy lastenmallisto 7.9. josta tässä alla kuvia. Satun itse olemaan tuolloin juuri "hoodeilla", josta UNIQLOn liike löytyy, joten täytyypä käydä kurkkaamassa tuo uusi lastenmallistokin samalla. Voin sitten kertoa vielä lisää.

Mallisto näyttäisi ainakin näiden kuvien perusteella koostuvan rennoista arkivaatteista, ja mukaan on päässyt myös muutamia yöasuja. Onko UNIQLO tuttu merkki? Mitäs tykkäätte japanilaisesta lastenmallistosta?

Lisätietoa uudesta mallistosta täällä: http://www.uniqlo.com/us/campaign/kids_collection/

Kannattaa kurkata myös naisten osasto.

PS. Flanelliset ruutupaidat tulevat rytinällä..;)

Kommentit (5)

Nanna

En oo aikaisemmin muistaakseni merkkiin törmännytkään, mutta kyllähän noista voisi jotain meille kotiutuakin. Ei ehkä kuitenkaan flanelipaitoja (vai onko nää sitten taas kuuluisia viimeisiä sanoja?!). Pian vaari on ainakin paidoissaan muodikas :)

Eppusen kaapilla

Muistan kun flanellipaidat oli lapsuudessa muodissa, mutta kyllä nää ehkä näyttää vähän paremmilta kuin silloin..:)))))

Eppusen kaapilla

Uniqlon myymälät on aika hienoja!:-)
Kiitos, mun toinen silmä nukkuu vielä ;)

Nanna

Joo, mä sain ihan liian ison annostuksen flanellipaidoista joskus silloin kauan sitten. Eikä ne ole välissä päässeet unhoittumaan kun tosiaan vaari ei muuta yllensä puekaan. Ok, ehkä housut sentään :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012