Vauvauinti vai perheuinti? Muistelin, koska olen viimeksi täällä blogissa postaillut kunnolla meidän lasten uimaharrastuksesta, ja tajusin, että siitä on jo pari vuotta (lue täältä ja täältä). Eppuhan aloitti uimaharrastuksen reilusti alle puolivuotiaana ja on jatkanut sitä tähän päivään asti. Mukaan harrastukseen on liittynyt Isla ja uinti onkin muuttunut perheuinniksi. Alkuvuosi on harmillisesti ollut itseni ja Islan osalta aikamoista sairastelua, mutta viime viikolla mentiin taas pitkästä aikaa. Näiden ihan pienten osalta tuo harrastus on ehkä enemmän veteen totuttelua (tai mitä nyt voi puuhata yhdessä vauvan kanssa) , mutta nykyään tuo uinti on pojalle jo ihan tärkeä harrastus. Ja tottuu siinä ihan pienikin olemaan vedessä. Perheuinti on oikeastaan sellainen yhteinen iloinen leikkihetki.

Kuten noissa aiemmissa postauksissa olen kertonut, Epulla on ollut tuollainen Arenan täytettävä uimapuku jo pitkään käytössä. Nyt kun en ole hetkeen itse päässyt tuonne mukaan, huomasin, että poika on yhtäkkiä oppinut uimaan jo aika hyvin, eikä puvussakaan ole enää hirveästi ilmaa. (Ideahan tuossa on se, että vatsassa ja selässä olevat kennot täytetään ilmalla, jota sitten vähennetään lapsen taitojen karttuessa). Tuon puvun kanssa on kuitenkin tosi hyvä harjoitella uimista, joten voin lämpimästi suositella sitä muillekin. Meillä taitaa olla tällä hetkellä jo kolmas tuollainen samanlainen puku menossa ja olen aina ostanut uuden vanhan jäätyä pieneksi.

Olemme monesti miettineet, että jätämme koko uintiharrastuksen, kun tuota menoa tuntuu muutenkin olevan ihan riittämiin. Mutta nyt olen tosi iloinen siitä, että olemme jatkaneet uintia näinkin pitkään. Nykyään on nimittäin hauska lähteä koko perhe yhdessä uimaan. Myös Isla viihtyy hyvin vedessä, vaikka noin pienelle se uimassa käyminen on vaan sitä lillumista, läiskytystä ja kellumista. Tyttö kuitenkin tykkää olla tuolla altaassa ja oli viimeksikin jo innoissaan menossa jo sinne, vaikka edellinen tunti oli vielä kesken. Tätä harrastusta voin suositella muillekin. Uiminen lasten kanssa on superhauskaa! 

Kommentit (7)

Vierailija

Teillä lapset kyllä selvästi nauttii uimisesta :) Meillä lapset rakastaa kesällä polskutella järvessä, mutta valitettavasti itse en pysty uimahallissa käymään niin joutuvat talvella vaan toivomaan josko joku muu veisi.

-Nanna

Vierailija

Luen paljon blogeja mutta kyllä sinun ja perheesi on antoisin sisällöltään, itsellänikin tekisi mieli viedä Hupu uimaan mutta emme vielä ole käyneet vaikka meillä on täällä uusittu uimahalli ja syynä on kun ei itselläni ole ajokorttia ja ukki on töissä, siis mieheni mutta laitetaanpa harkintaan. Ulos ostimme jo viime kesänä ison altaan ja siellä aiomme kesällä viettää aikaa kun Hupu lähestyy sitten kahta vuotta. Nyt Hupu nukkuu tällä hetkellä tuossa vieressäni ja kun hän herää niin syömme, vaipan vaihdan ja sitten kun ukki lähtee lounastauolta töihin takaisin niin lähdemme tuohon lähelle kirpparille rattailla, meillä on kaksi kirpparia aivan viiden minuutin kävelymatkan päässä, kirjoja ajattelin mennä ostamaan ainakin, todella hyviä lelujakin välillä saan ostettua kun vaan tutkii ne ensin hyvin ettei tule pettymyksiä, Fisher Price leluja olemme saaneet todella hyviä, kuin uusia, Littele People sarjaa. Mutta nyt hyvää viikonalkua ja huomista laskiaistiistaita teille. T. Mummikki

Vierailija

Oi, uiminen on kyllä kivaa! Olemme käynyeet myöskin nyt muutaman kerran koko perhe uimassa. tyttö pian 5v rakastaa meilläkin uimista! Osaa kellukkeilla uida jo hyvin, mutta ei oikein vielä ilman. Sukeltelua rakastaa sitten enemmänkin. Olemme käyneet vähän vaihtelevasti uimassa, mutta meilläkin tyttö kväi pari kurssia vauvauintia ja tykkäsi kyllä silloin.Tuossa 2-3 vuotiaana oli ehkä vähän arka vedessä, mutta nyt ei taas ole =)

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Mummikki: Oi, lämmin kiitos ihanasta palautteesta! :') ♥  Harmi juttu, että uimahalli on seb verran kaukana, mutta onneksi pian on kesä ja sitten saa taas kaivaa ui8ma-altaat pihalle. meillä myös pikkuneiti ihastui läträämään altaassa viime kesänä. Ja voi, olisipa meilläkin ihan lähellä kirppareita, tykkään käydä ihan älyttömästi, mutta nyt ei tule käytyä niin paljon, kun ei ole toista autoa käytössä. Onneksi tähän aika lähelle on kuitenkin avattu uusi kirppis, ehkä sinne sitten pian. Mukavaa ja aurinkoista laskiaistiistaita teillekin! :) 

Vierailija 4: Kiva kuulla, että muillakin tykätään uimisesta. :) Eppu ei osaa vielä oikein sukeltaa, mutta ehkä sekin opitaan pian. :) muistelen, että meiläkin on ollut erilaisia kausia tuossa uinnissa, mutta nyt ainakin uinti maistuu kun on tuota ikääkin enemmän ja vähän jo osataan itse. :)

Vierailija

Minä tulin vielä kertomaan mitä löysimme pikkumiehen kanssa kirpparilta, me törsättiin kokonaista viisi euroa. Kaikki viisi tuotetta olivat kuin uusia eli ostimme kolme t-paitaa, siinä oli AUTOT-paita jossa edessä välkkyi auto, hieno, sitten oli Adidas t-paita, Lego-t-paita ja vielä pitkähihaninen H&M.n raitapaita jossa pieni naurosuus edessä ja sitten vielä uudenkarhea lastenkirja jota oli luettu vain alkusivuilta. Kannatti käydä ja vaateet olivat kokoa 90-98 cm, vaatteet olivat tahrattomia ja silitettyjä, olin todella iloinen ja päätin, että nyt alan ostaa enemmän vaatteita pienelle kirpparilta, siellä olisi ollut todella hyvä ja kaunis takki 9 euroa, 98 cm mutta en vielä ostanut sitä:) Ehkä menen sen huomenna ostamaan, palaillaan taas.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Hyviä löytöjä teit! :) Meidän viimeinen kirppislöytö oli muutama viikko sitten oli Polarn O. pyretin vaaleanpunainen windfleecetakki. :) Siitä tuntui tyttö itsekin pitävän kun takkia sitä ei saanut ottaa pois päältä koko päivänä. :D 
Mäkin tykkään kirppareista, toivottavasti pääsee nyt taas keväällä paremmin käymään niillä. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat