Nyt pitää pikaisesti muistuttaa PO.

Pin lisäalesta, joka muuten alkoi viime maanantaina. Myös nettikaupassa näytti olevan alejuttuja (täällä). Tämä myös vinkiksi ystävälleni, joka laitteli viestiä Popin alesta eilen illalla. ;-D Itse en onnistunut myymälästä löytämään sopivia kokoja etsimistäni jutuista, vaikka muuten paljon kivoja juttuja oli vielä jäljellä. Ja ehkä ihan "vähän" ne uudetkin stailit siellä houkuttelivat. Ei kovin tehokasta aleshoppailua jos ostaa vaan uutta. Mutta yrittänyttä ei laiteta. ;)

Yksi kiva Popilta ostamani juttu pitää kuitenkin nyt heti esitellä, koska se on hyvinkin ajankohtainen. Kyseessä on nimittäin Polarn O. Pyretin UV-uimahaalari, jonka hankin Eppuselle. Puvussa on erinomainen UV-suoja (UPF 50) ja sen pitäisi antaa 98% suoja haitallisia UV-säteitä vastaan. Lisäksi puvussa on hyvä kaulus ja hankaamattomat saumat. Plus se näyttää kivlta. Hyvä, hyvä! Nyt ei äidin tarvitse pelata aurinkorasvan kanssa niin paljon. Tämän ostin myös meidän tulevaa kesälomaa ajatellen, koska siihen liittyy oleellisesti uiminen ja toivottavasti myös paljon aurinkoa.

Meinasin ensin ottaa tämän puvun Eppuselle turkoosina, mutta muutinkin mieleni ja päädyin tähän sinipunaiseen pukuun. Se vaan nyt oli enemmän "meidän juttu", ja lisäksi meillä on tuohon pukuun jo ennestään sopiva POPin lippis. Vielä pitäisi hankkia jonkinlaiset kesäkalossit. Pyysin isää tuomaan pojalle hänen ensimmäiset Crocsinsa reissusta tuliaisiksi. Saa nähdä onnistuuko isukki löytämään pojalle kesämonot. Ja jos niin minälaiset. ;)

PS. Eppusella on ekassa kuvassa kädessään uusi pelastushelikopteri, jonka löysin viime sunnuntaina Vermon konttitorilta. Tuosta paikasta täytyykin kertoa vielä myöhemmin lisää, mikäli joku teistä haluaa kuulla lisää kirpparivinkkejä pääkaupunkiseudulla..:) 

Kommentit (6)

jadore

Kivannäköinen haalari. Meillä on paidat parin vuoden takaa. Pitäisikin sovittaa vieläkö menevät tämän kesän kesälomareissun, vai täytyykö käydä uudet ostamassa. Kätevät tuon aurinkorasvan sijasta, mutta toisaalta myös aika kylmät vedestä pois tullessa.. Puolensa ja puolensa...

Eppusen kaapilla

Tästä kyllä tykkäsin kovasti. Ajattelin, että josko tätä voisi käyttää tuossa pihallakin kun meillä on usein siinä sellainen iso kahluualas niin siinä leikkiessä.:)
Hrrrr...ei ollakaan vielä testattu veden kanssa.:)

Nanna

Katselin tuota haalaria myös nettikaupassa, mutta en sitten tilannut kun ei vesisade ja kylmä tuuli luonut uskoa lämpimämmistä ilmoista. Näköjään olisi kuitenkin kannattanut sillä aurinkorasvaa on tänäänkin jo levitelty oikein urakalla.

Eppusen kaapilla

Hih, mäkin ajattelin että ei me tällaista varmaan tarvita koko kesänä, mutta sitten alkoi näyttää toiselta.:) Toivotaan nyt, että lämpöä riittää!:)

Karoliina

Kiva haalari! Ihana hymy Epulla tuossa yhdessä kuvassa :)) Minäkin näitä pyörittelin käsissä, mutta jätin kauppaan..ajattelin ettei se kesä tule.. :D

Eppusen kaapilla

Voi kiitos, mä itsekin tykkäsin tosi paljon tosta kuvasta, vaikka se ei muuten mitenkään ihmeellinen kuva olekaan.:) Mä nyt vaan toivon, että tälle puvulle tulisi tarpeeksi käyttöä, ts. säästyttäisiin niiltä sadepäiviltä..;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram