Muuton jälkeen tyttö ja poika saivat omat pienet huoneensa, poika vähän isomman ja tyttö pienemmän, koska hänellä ei ole vielä paljoakaan tavaroita. Aluksi pohdimme pitkään, jos laittaisimme molemmat nukkumaan samaan huoneeseen, ja tekisimme sitten yhteisen leikkihuoneen. Koska lapsilla on kuitenkin yli kolme vuotta ikäeroa, tulimme siihen tulokseen, että pojalla on niin erilaisia leluja, joihin tytön ei välttämättä tarvitse päästä heti käsiksi. Eikä isovelikään välttämättä ole ihastunut, että joku pikkutyyppi sotkee hienoja rakennelmia. 

Tytöllä on sänkynä Muuramen pinnasänky, jonka löysin Huuto.netistä 30 eurolla, ja jonka mies sitten tytölle kunnosti ennen tämän syntymää. Sänky oli todella elämää nähnyt, ja mietin, että tuleekohan siitä enää mitään. Sängystä tuli kuitenkin todella kaunis ja alla olevat pyörät ovat hyvät, koska sänkyä on helppo liikutella niiden avulla. Ostimme tytön huoneeseen myös pienen vuodesohvan vierasvaraksi. Lisäksi huoneeseen laitettiin iso Ikean Bestå-hyllykkö, joka oli meillä jo vanhassa kodissa. Tuolla Beståssa ei ole tällä hetkellä paljoakaan tavaroita, mutta myöhemmin sinne voi laittaa tytön leluja tai vaikka korvata sen erilaisella säilytysjärjestelmällä tarpeen tullen. Bestå toimii hyvin myös pienten lasten vaatesäilytyksessä, mutta voin tehdä tuosta oman postauksensa.

Halusimme tapetoida lastenhuoneet, ja aluksi meinasin jotain vaaleaa roosaa tapettia tytön huoneeseen. Sitten kuitenkin tulin toisiin ajatuksiin, ettei huoneesta tule liian pinkki. Tapetin piti olla aika unisex, jos vaikka haluaisimmekin jostain syystä vaihtaa huoneet päikseen tai sitten laittaa kuitenkin lapset nukkumaan samaan huoneeseen. Näitä muutoksia nimittäin saattaa tulla vielä sen jälkeen, kun on muuttanut sisään ja asunut hetken aikaa. Sitten oikeastaan vasta huomaa mikä toimii ja mikä ei, kun on hetken asunut paikallaan.

Tapetiksi valitsimme Photowallilta mustavalkoisen Fine Little Dayn Spruce -tapetin. Otimme sen itseliimautuvana, mutta jos joku on noita tilaamassa, suosittelen ehkä kuitenkin tuota perinteistä tapettia normaalilla liisterillä kinnitettävänä. Huoneen matto on sekin meidän vanhan kodin peruja, joskin siellä se ei koskaan löytänyt paikkaansa. Nyt se sopi täydellisesti kokonsa puolesta pikkuiseen huoneeseen. Matto on Annon Lankku, ja se on ostettu Kodin ykkösestä. 

Kattolamppu huoneeseen löytyi niinkin jännästä paikasta kun naapurin varastosta. Se on vanha Poulsenin industrial (enamel) pendant lamppu ja kankaisen johdon siihen ostin StokkaltaBinary Dataimptypeinvg19847366a2166849. Itseasiassa samalainen lamppu meiltä löytyy alakerrasta mustana, mutta tämä valkoinen oli kun tehty tytön huoneeseen. Verhoja huoneessa ei ole tällä hetkellä kaihtimien lisäksi, ja tämä  onkin vielä mietinnässä. Jos jollain on tähän hyvä verhoidea, saa ehdottaa. Olen miettinyt mm. valkoisia pellavaverhoja, mutta en ole vielä ihan varma, mikä olisi paras vaihtoehto.

Seinällä on tapetin lisäksi muutamia kuvia. Yksi niistä olikin tytön nurkkauksessa vanhassa kodissa ja se siirtyi suoraan uuteen huoneeseen. Lisäksi tilasin seinälle Seventy Treen pandajulisteen ja ihan sängyn viereen laitoimme vielä muutaman vauvojen katselukortin. Nuo Onni ja Ilona katselukortit ovat Punavuoren peikosta ja tyttö tuntuu tykkäävän niistä tosi paljon.

Valkoinen seinällä oleva StringBinary Dataimptypeinvg19847366a2166849 -hyllykkö oli meillä myös vanhassa kodissa ja se ei aluksi tuntunut löytävän hyvää paikkaa mistään uudessa kodissa. Laitoimme sen sitten kokeeksi tytön huoneeseen ja sinne se jäi. Hyllykköön saakin hyvin pieniä vauvan tavaroita ja kenkiä esille. Pitää tässä kohtaa vielä vinkata, että jos joku on ostamassa Stringiä, tällä hetkellä Stokkalta kanta-asiakkaat saavat –20 % yhdestä kodin tuotteesta koodilla HOME514 ja tuolla StokkanBinary Dataimptypeinvg19847366a2166849 nettikaupassa on myös noita hyllykköjä. Luulisin, että nekin lasketaan kodin tuotteiksi. Valikoimissa näytti olevan myös monia kivoja valaisimia, joihin tuo koodi kävi.

Sängyn vieressä toleva Tuplakupla on huoneessa vain väliaikaisesti. Kunnollinen pieni ilta- ja yövalaisin huoneesta vielä puuttuu. Nyt taisin kuitenkin löytää hyvän ratkaisun tuohon lamppujuttuunkin. Tuosta huoneeseen tulevasta pikkulampusta kerron lisää, kunhan saan sen kotiin. Nurkassa olevat pallovalotkin tulivat vanhasta kodista, ja niistä olen kyllä tykännyt tosi paljon. Vanhan kodin vauvanurkkaus näkyy täällä. Tähän huoneeseen tulee jatkossa varmasti vielä paljon muutoksia sitä mukaa kun tyttö kasvaa, mutta tällä hetkellä se toimii parhaiten näin.

(***postaus sis. mainoslinkkejä/yhteistyössä Photowall)

Kommentit (9)

Vierailija

On kyllä kaunis ja juuri sopivan kokoinen huone pikku-neidille, ja mikä tärkeintä niin tarvittava on tyylikästä, ei yliampuvaa, kaunis.

t. mummikkainen

Vierailija

Vau miten kaunista! Täällä kaima kateellisena ihastelee kun omaa huonetta hällä ei ole vielä ollenkaan, tarkoitus olisi siskon iso huone jakaa puoliksi sitten kun sen aika on mutta vielä on tyydytty olkkarin nurkassa olevaan lelukassiin ja pinnasänkyyn äidin vieressä. :)

 

-Meeri

Vierailija

Onko tuo Bestå kaapisto/hyllystö 3x6 ja millainen on alareuna. Onko siis jotenkin korotettu jaloilla tmv.?

Vierailija

Laskosverho, kappa tai valelaskosverho toimii hyvin pienten lasten huoneissa kun eivät itse ylety kiskomaan verhoja alas.

Vierailija

Heip, 

 

Ihastelin tuota pinnasängyn pehmustetta. Mistä olet ihanuuden hankkinut?

 

-Tiia

 

Vierailija

Kauhea psykedeelinen tapetti. Miksi aikuiseen makuun koristelitte musta-valkoiseksi? Ahdistava huone.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram