Meillä on tällä viikolla tulossa Islan 1-vuotis syntymäpäiväjuhlat, joten tässäpä tulee lupaamani postaus tytön juhlavaatteista. Meillä juhlitaan näillä näkymin ainakin kahtena päivänä, joten varustauduin nyt sitten juhliin kahdella eri mekolla.

Sain kuin sainkin hankittua meille himoitsemani Pomp De Luxin roosan värisen tyllimekon, jossa on pitkät hihat ja trikoo yläosa. Mekon kaveriksi ostin vielä Pompin tummanharmaan neuletakin sekä roosat sukkikset.

Onneksi pakkauksessa oli sukkahousuja kaksi paria. Toinen pari pääsee käyttöön nimittäin meidän toisen mekon kanssa. Toinen juhlamekko on grafiitinharmaa Dolly by Le Petit Tom. Kannattaa katsastaa tuon merkin mekot, jos tykkää todella kauniista tylliunelmista. Tilasin mekon eräästä ruotsalaisesta nettikaupasta jo jokin aika sitten. Noiden mekkojen koot ovat kyllä vähän omituisia, esimerkiksi tämä meidän mekko oli kokoa 3-18 months. Aika iso kokoasteikko, mutta onneksi mekko sattui olemaan sopiva.

Molempien mekkojen kanssa oli ajatellut hauskaa kruunupinniä, joka löytyi jokin aika sitten Lindexiltä. Mutta kuinkahan kauan se saa olla paikallaan (?) Voi olla, että päädymme vielä tavalliseen rusettiin. :)
PS. Mehuarvonta on nyt suoritettu ja voittaja on nimemerkki marikax (at) gmail.com. Onnea voittajalle, laitatko minulle meiliä eppuscloset(at) gmail.com

Kommentit (4)

Vierailija

Oi mitä ihanuuksia! Ja tarkoitan taas sekä suloista Islaa että mekkoja :)

-Nanna

Vierailija

Onpa ihania, varsinkin tuo Dollyn mekko! Meillä on yksi Dollyn tyllihame (vanha roosa) ja kooltaan 3-6y, menee varmasti vielä pari vuotta =) Tyttö haluaa aina sen päälleen kaikkiin juhliin.

 

Anna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram