Olimme edellisviikonloppuna juhlimassa ystäväni pienen pojan ristiäisiä. Minä ja mies saimme kunnian toimia tuon pikkuruisen tyypin kummeina, ja ehdin jo jännittääkin kovasti tulevaa kunniatehtävää. On ihan eri juttu seistä edustustehtävässä paikallaan pikkuinen käsivarsilla kun kanniskella tuota omaa vauvelia rennosti kotona. Toimituksen ajan pieni kummipoikani nukkui, mutta hymyili monta kertaa unissaan. Olen aivan varma, että ne suloiset hymyt oli tarkoitettu ylpeälle kummitädille. 

Epulla oli onneksi juhlavaatteet valmiina pikkusiskon ristiäisistä, mutta Islalle ei mahtunutkaan enää tuo pari kuukautta sitten käytetty juhlamekko päälle. En ollut tietenkään tajunnut ostaa mitään uutta mekkoa hänelle juhlia varten. Onneksi olin joskus jossain mielenhäiriössä (jo ennen vauvan syntymää) ostanut vedenvihreän Monsoonin tyllimekon jemmaan, ja se sopikin hyvin nyt päälle. Tyttö tuntui olevan innoissaan mekon runsaasta tyllihelmasta ja pienet kädet näpräsivät tylliä samalla kun hän tarkkaili juhlavieraita turvallisesti sylistä. Viimeisessä kuvassa mekko onkin jo korvissa ja rusetti vinksallaan, mutta kyllä oli hauskaa.

Näitä juhliin lähtöjä tuntuu nykyään yhdistävän aina yksi ja sama juttu. Pakkaan kaiken, puen lapset ja sitten kun kaikki muut ovat vihdoin ja viimein lähtövalmiina, huomaan itse olevani vielä yöpuvussa hiukset sojottaen. Hups. Ja sitten joku jo kysyykin, että mennäänkö jo äiti. No onneksi ei sentään yöpuvussa tarvinnut lähteä tälläkään kertaa. Ja kyllä noissa ristiäisjuhlissa varmaan enemmän keskitytään siihen sankarin ihasteluun kuin kummitädin sojottaviin haiveniin. Onneksi. ;)

Kommentit (3)

Vierailija

ihana pikkuinen, ihana mekko ja wau mitkä balleriinat, mäki haluun kans juhliin enkä aina vaan tukkasojottaen sisällä verkkareissa hiippailua soppakattiloiden ääressä ;) no onneks yhet kesähäät ainakin tiedossa ;)   Anna M. 

Vierailija

Ihana mekko ja suloinen tyttö :) Niin ja tuore kummikin näyttää oikein kauniille!

-Nanna

 

Vierailija

Voi miten tutulta tuo kuulostaakaan! Meillä käy juuri noin: kun miesväki (5kpl) on saatettu valmiiksi, lähtöön on aikaa muutama minuutti eikä omaan valmistautumiseen jää mitään aikaa. Hiukset kiinni (syy pitkille hiuksille) ja menoksi, toivoen etten ihan kamalalta näytä... Kaunis asu Islalla :) 

 

Juuri aloin miettiä tulevien kevätjuhlien vaatteita. Senkin suhteen huomaan päätyväni aina samaan: pojille (ja jopa miehelle) on vaatteet/mistä ne hankitaan mietittynä, mutta entäs itse? Kaivan taas jotain vanhaa kaapista ;)

 

Hyvää pääsiäistä! t. Täti Ruskea

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram