Crocs, kesäballerinat , Crocs Rio Flat

Hei! Parin päivän blogihiljaisuuden syy selviää meidän Instagramista, ja siitä kerron lisää myöhemmin, mutta tänään vähän kesäjuttuja ja kesäkenkiä. Crocs- test squadin viimeisen testiparin vuoro on tänään ja esittelyvuorossa ovat Crocsin Rio Flat ballerinat, jotka valitsin kesäisessä turkoosissa värissä. Malli on minulle aika tuttu, koska omistan myös toiset vähän samantapaiset Crocs -kengät muutaman vuoden takaa. Niiden muoto on vähän erilainen kuin näiden uusien Rio -baltsujen, mutta käyttötarkoitus aika sama: KESÄ! 

Rio Flat ballerinat ovat italialaista suunnittelua ja niissä on naisellinen terävä kärki. Kengät ovat tietysti Crocsin tapaan tosi kevyet ja pohja mukavan pehmeä. Tällaisilla ballerinoilla talsin silloin pari vuotta sitten raskaana ollessani Shanghaissa kun lämpöä oli yli 30 astetta ja satoi. Ei varmaan tarvitse mainita, että niissä sääolosuhteissa Crocsin ballerinat olivat ainoat mukavat kengät. Nyt halusin nämä uudet Riot jossain kesäisessä värissä ja turkoosi sopii ihanasti kesään. Nämä kevyet ballerinat ovat ehdottomat kesälomareissuillakin, koska ne eivät paina juuri mitään eivätkä vie tilaa. Ja niin, se mukavuus ennen kaikkea. Rioissa on pehmentävä Crocslite -vaahtomuovipohjallinen, joka vaimentaa iskuja. Mitoituksesta vielä sen verran, että sanoisin sen olevan varovasti reiluhkoa. Itselläni 39 jalassa W8 koko (tosin minulla on kapea jalka). Tässä alla vielä pieni video Rio Flat ballerinoista. Yhden naisen testiryhmä kiittää ja kuittaa. Ensi viikolla blogissa luvassa juttuja, mitä voi tehdä lasten kanssa lomalla. :) 

* Kengät saatu blogin kautta.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram