Hei! Tässä ihan pikainen päivän asu -tyyppinen postaus.

:) Eilinen toiveeni toteutui, ja tänään oli vielä vähän lämpimämpää kuin eilen. Ei takkia, hip-hei! Tosin taas tunsin, että olemme ylipuettuja, kun puistossa monet lapset olivat jo shortseissa ja teepassa. Mutta ei nyt tuon helottavan auringonkaan takia viitsi pelkkää t-paitaa laittaa taaperolle, tai ainakin muistelen kuulleeni, että kevätaurinko voi olla tosi polttava ja UV-säteily voimakasta. (?) Tällaisen pätkän kopioin netistä: "Tavallisista vaatteista parhaan suojan antavat tiiviisti kudottu puuvillakangas ja silkki. T-paidan suojakerroin vastaa paidan väristä ja iästä riippuen vain noin suojakerroin viittä. Tummat ja kirkkaat värit suojaavat vaaleita paremmin. Esimerkiksi tummansininen suojaa ihoa valkoista ja keltaista tehokkaammin."

Hyvä tietää, mutta nyt taidan itse mennä terassille varjoon istumaan ja lukemaan kirjaa sillä aikaa kun Eppunen nukkuu päiväunia. Aurinkoista päivää kaikille! :)

Hat: Villervalla / sweatshirt: Little White Company / jeans: Mini Rodini / sneakers: Converse.

Kommentit (16)

jarna

Nöpölle ei saa laittaa aurinkovoiteita ja koko viime kesä mentiin vain vaatteiden suojalla. Eipä palanut kertaakaan. Minusta aurinkosuojakerroin 5 kuulostaakin tosi vähältä, kun vaatteista puhutaan.

Hyvin sopii tummansininen teidän pikkumiehelle.

Anonymous

Vaatteilla suojaaminen varmasti auttaa, itse suosin pitkähihaisia trikootpaitoja - vaikka olisi vaalea väri, niin oletko koskaan kuullut että iho olisi kellään palanut paidan läpi Suomessa? Osittain varmaan näiden uv-vaatevalmistajien markkinointia. Lierihatut on kivoja, mutta niistäkin aurinkolasivalmistajat valittaa, että ainakin vedessä heijastuu valo veden kautta ja siksi pitäisi käyttää arskoja. Maalaisjärjellä varmaan pärjää ja kun välttää keskipäivän aurinkoa suorassa auringonvalossa.

Katja

Ihana tyylikäs pikkumies :) Meillä minä palan karrelle ihan muutamassa minuutissa ja siksi olenkin ostanut sitä Nivean (olikohan se se) +50 -kertoimista lasten aurinkovoidetta. Sen avulla pystyy paremmin olemaan auringossa olematta heti ihan rapu :)

Katri

Saat aina aivan ihania fiiliksiä välittymään kameralle Eppusen touhuista! Musta tuntuu, että ne parhaat hetket ehtii joka kerran jo mennä, ennen kuin ehdin kameran kanssa R:n perään ;) Kiitos UV-suoja-vinkeistä ja nauttikaahan lämmöstä (tääl ihan sama fiilis; ei takkia, hurraa! :)) Uusi fillari...? Kiva!

Sari - MrsAgatha

Ihanaa kyllä että on kesä! :D Ei meilläkään vielä ihan shortseissa mennä mutta kyllä äiti tänään oli t-paidassa (poika oli hoidossa pitkähihaisella). =)
Mä palan tosi herkästi mutta en ole kyllä koskaan paidan alta palanut joten ainakin mulla ne suojaa enemmän kuin kertoimen 5 edestä. ;)

Nanna

Meilläkin mennään vielä pienemmän kohdalla pitkillä vaatteilla. Tellulle oikeastaan viime vuonna löysin alesta ohuita pitkähihaisia ja ne on olleet käytössä. Olkoon sitten niiden suojakerroin 5 tai jopa alle kun ovat ohuita ja vaaleita, mutta eipä tuo niiden kanssa ole edes ruskettunut saati palanut. Hyvä kuitenkin tietää tuokin :)

Eppusen kaapilla

Se kuulostaa kyllä tosi vähältä, mutta vaikea sanoa, kun nappasin tuon vain netistä. Täytyy ehkä perehtyä tähän asiaan nyt tarkemmin. Aion varmaan ostaa jonkun aurinkovoiteen E:lle kesäksi, mutta luulen että silti pääasiassa vaatteilla suojaudutaan mekin. :)
Ja kiitos, tummansininen on ollut meidän "juttu" jo ihan vauvasta, vaikka vannoin että minähän en poikaani tummansiniseen pue. :D

Eppusen kaapilla

Juuri näin, mekin ollaan varauduttu kesään noilla pitkähihaisilla trikoopaidoilla, jotka eivät ole liian kuumia, mutta suojaavat silti.
En ole kuullut, ja muutenkaan en oikein uskalla ottaa kantaa tähän kun en ole aiheeseen perehtynyt. Pitäisi varmaan nähdä jotain tutkimustuloksia ennenkuin tietäisi miten asian laita on.:)

Eppusen kaapilla

Huh, palaminen ei ole yhtään kiva juttu, mutta hyvä jos olet kuitenkin löytänyt toimivan aurinkovoiteen. :) Mä en onneksi pala juuri koskaan, mutta nyt varmaan kun kirjotin sen tähän, palan heti huomenna kun menen ulos aurinkoon. ;-D

Eppusen kaapilla

Kiitos <3 Kyllä niitä hyviä juttuja menee paljon ohikin kameran, varsinkin jos kyse on lapsesta ja koirista, ei vaan ehdi. :-)
Ja kyllä, se on uusi, ihana kun joku huomasi.:))) Tähän päädyimme ainakin nyt kun muut vaihtoehdot olivat vielä vähän liian isoja.:)

Eppusen kaapilla

Eikö olekin, ja loppuviikoksikin on luvattu aurinkoista, joskin ei yhtä lämmintä. Mutta kyllä mä silti elättelen toiveita, että tämä jatkuisi.. ;)
Mä en tiedä voiko paidan alta palaa, kirjoitinkin tuohon ylle jo, että pitäisi nähdä tästä jotain tutkimustuloksia suuntaan tai toiseen, että voisi sanoa jotain. Itse en juurikaan pala paidan päältä tai alta. :D

Eppusen kaapilla

Ainakin tänään se tuntui helpoimmalta vaihtoehdolta, joskin iltapäivällä/illalla laitettiin kyllä sellaiset caprimittaiset shortsit jalkaan kun tuntui että on niin kuuma.:)
Meillä on kans noita pitkähihaisia trikoopaitoja hankittu kevääksi/kesäksi. Puuvilla on kyllä hyvä kesällä, koska se ei ole hiostava ja hengittää.:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram