Tulkaa leikkimään! Tässä tulee nyt viikon menovinkki. Ensi lauantaina eli 25.4. vietetään lasten leikkilauantaita. Tämä tarkoittaa sitä, että PUR -hyvinvointikaupassa Urho Kekkosen kadulla muistetaan lapsiperheitä alennuksin sekä leikkisällä ohjelmalla. Mutta mitä sitten on luvassa?

- bOblesin hauskat eläinhahmot viihdyttävät lapsia ja niistä on paikalla myös kertomassa bOblesin edustaja klo 12–14.

- Leikkilauantaina kaikista yli 50 € ostoista saa -10% alennuksen ja PUR-baarin "babysmoothie" on 3 € (norm. 4,50 €).

- Luvassa on myös instagram -kisa.  @pur_kauppa ja #PURbobles:in kuvansa Instagramissa tägänneet osallistuvat 30 € lahjakortin arvontaan, jonka voi käyttää joko lauantaina 25.4. tai muuna valitsemanaan ajankohtana.

Tapahtumasta on lisää Facebookissa, ja kaikki, jotka liittyvät tuohon Facebook-tapahtumaan osallistuvat samalla bObles eläinhahmon arvontaan. Liittyä voi täällä.

Jos lauantain ohjelma ei ole vielä lyöty lukkoon, lähtekää ihmeessä tutustumaan PUR-hyvinvointikaupan valikoimaan ja leikkimään bObles palikoilla. Me aiomme ainakin mennä, koska lapset tykkäävät noista BObleseista ihan älyttömästi. Lisäksi minun on pitänyt niin monta kertaa käydä katsastamassa tuo PUR, mutta en vain ole ehtinyt. Nyt aion tehdä sen. Ja sillä aikaa kun lapset leikkivät aion itse tutustua PURin valikoimiin. Osoite on siis Urho kekkosen katu 8 ja aika klo 10.30 alkaen.

Jos ette ole ennen käyneet tuolla PURissa, voin lyhyesti kertoa mikä kauppa se on. PUR nimi juontuu latinankielisestä sanasta purus, puhdas. Tarjolla on siis laaja valikoima puhtaita ja turvallisia hyvinvointituotteita, kuten luomuelintarvikkeita, luonnonkosmetiikkaa, homeopaattisia tuotteita, ravintolisiä ja rohdosvalmisteita. Tervetuloa siis lauantaina mukaan tapahtumaan! :)

Yhteistyössä PUR & bObles

Kommentit (2)

Vierailija

Meille kotiutui lapsimessuilta boblesin kana ja nyt se on pistetty häkkiin tappeluiden estämiseksi. Kaikki kolme lasta olivat kilpaa sen kimpussa, joten yritetään leikkiä sovinnolla joskus kun migreeniputkeni helpottaa. Niin siis kivalle kuulostaa ja täällä olisi tapahtumaan varmasti innokkaita testaajia jos vaan lähempänä asuttaisiin. 

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram