Miltä kuulostaisi bloggarikirppis? Jos jollain on jäänyt huomaamatta, ensi lauantaina järjestetään hauska Lastentori tapahtuma Helsingissä. Olin aika innoissani, kun minua pyydettiin tähän mukaan. Tapahtumaan on kutsuttu mukaan useita äitibloggajia pitämään kirppistä, Polarn O. Pyret myy raitamallistoaan -30% alella ja lapsille on bObles leikkejä, ongintaa, kasvomaalausta ja vaikka mitä kivaa. Lapset kannattaa siis ehdottomasti ottaa messiin. Haluankin kutsua teidän mukaan lauantaina. Tulkaa!

Meitä äitibloggaajiakin on paikalla aika liuta. Itseni lisäksi sieltä voi bongata Riikan blogin Riikan, Minityylin Sarin, Lauran, Ulliksen ja Heinin, La petite princesse Elisan, Lapsellista Annan, Moumou Iinan, Oi mutsi mutsi Elsan, Kolmistaan Karoliinan, Lähiömutsi Hannen, Magicpoks Majn, Villafox Satun, Bloppshopblogin Heidin & Helenan ja Mami go go Mintun. Menikö oikein vai unohdinko jonkun? Tietoa tapahtumasta löydät kuitenkin TÄÄLTÄ

Lupaan tyhjentää meidän lasten vaatekaappeja ja leluvarastoja myyntiin tuonne. Nyt on aika hankkiutua pieneksi jääneistä vaatteista ja muusta ihanasta tavarasta eroon. Kirppistely on kivaa! Tulkaa mukaan! :)

Kommentit (4)

bloPPshop-Heidi

Ai NIIN - hyvä idea! Lelujakin voi ottaa myyntiin! Vaatteet jo kasattu ja hinnoiteltu - uskon että nopeat syö tässä tapahtumassa hitaat :).

nannaonni

 Kuulostaa hauskalle! Eihän sitä tiedä jos innostuttaisiinkin lähtemään sinne suureen maailmaan, kun Ikeassakin pitäisi joskus lähiaikoina käydä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram