Travallen haalari

Muistatteko kun postasin jokin aika sitten Travallen talvesta täällä. Pääsimme nyt tutustumaan vielä vähän lähemmin noihin Travallen talvivaatteisiin, joista meillä ei ole aikaisempaa kokemusta. Sen lisäksi pääsen arpomaan teidän lukijoiden kesken tosi hienon Travallen paketin, mutta siitä kohta lisää. 

Travallen vaatteissa ehkä parasta on se, että he pyrkivät käyttämään tuotteisiin paljon kotimaisia materiaaleja kuten vanuja, neuloksia, resoreita, kuminauhoja, sekä erilaisia nauhoja ja merkkejä. Muuten haalarit valmistetaan heidän omassa tehtaassaan Virossa. On aika harvinaista, että ulkoilua valmistetaan Euroopassa. Silti näissä Travallen haalareissa on hinta hyvinkin kohdillaan.
Isla pääsi kokeilemaan Remun pingviinitoppahaalaria, joka olikin minun ykkössuosikkini koko mallistosta. Puvussa on tuulen- sekä vedenpitävät hengittävät materiaalit ja sen vesipilariarvo on > 8000 mm. Hengittävyys on 6000 g/m²/24h. Tästä haalarista on poistettu kulutukselle arat lahkeen sisäsaumat ja siinä on turvallinen irtohuppu. Ihan oman työkokemuksen perusteella voin kertoa, että nuo lastenvaatteiden turvallisuusohjeet ovat aikamoinen viidakko. Mutta on kyllä hyvä, että niitä valvotaan (ja Suomessa jopa hyvin noudatetaan), jotta lapsemme saavat ulkoilla turvallisissa vaatteissa. Tuossa pinguhaalarissa on todella pitkä, lahkeeseen asti jatkuva vetoketju, joten se on helppo pukea (tänne saa sujautettua myös rimpuloivan 1-vuotiaan;). Haalari kestää konepesun ja sen saa jopa kuivata koneellisesti miedolla lämmöllä. Tästä plussat kotiin. Itse kyllä käytän kuivuria aina kun vain se on sallittu, koska se helpottaa elämää mukavasti. 
Pinguhaalarin mitoitus on aika perus eli vähän baggy, kuten nämä vauvahaalarit usein ovat. Mutta haalaria valittaessa kannattaa myös muistaa, että sinne alle on mahduttava myös välivaatteet (joko villaa tai fleeceä), joten liian pientä haalaria ei kannata hankkia (!). Ja sitten kannattaa myös muistaa, että se eri vaatekerrosten väliin jäävä ilma pitää kylmän poissa ja lapsen lämpimänä.


Meidän Eppu pääsi sitten itse valitsemaan haalarin, jota testailee. Poikahan sitten teki valinnan täysin sinisen värin perusteella, johon hän ihastui. Noissa lasten Remu -haalareissa on eroja noiden mallien välillä, ja Epulle, joka on hyvin hoikka, olisi ehkä malliltaan käynyt paremmin muutama muu malli. Mutta koska ei tämäkään pahalta näyttänyt, niin pysyimme tässä pojan ikiomassa valinnassa. Näissä kuvissahan ei ole siis vielä haalarin alla välikerroksia, joten oikeasti tilaa ei sitten ole ihan niin paljon. 

Tässä Epun sinisessä haalarissa on myös arat lahkeen sisäsaumat poistettu, ja koska kyseessä on leikki-ikäisten malli, housuosan haara- ja sivusaumat on teipattu. Vyötäröllä on myös säätövara, jolla saa vähän enemmän istuvuutta haalariin, jos haluaa. Myös tässä haalarissa on turvallinen irtohuppu, sekä hyvät heijastimet.

Materiaalit ovat veden- ja tuulenpitävät sekä hengittävät, mutta tämän haalarin vesipilari onkin sitten jo > 10 000 mm ja hankauksenkesto > 100 000 eli kestää sitten aika kovassakin menossa. Leikki-ikäiset kyllä kuluttavatkin vaatteita jo ihan erilailla kuin vauvat, joten vaatimukset ovat ihan erilaiset. Hengittävyys on 6000 g/m²/24h ja myös tämän haalarin saa käyttää pesukoneessa sekä varovaisessa koneellisessa kuivauksessa miedolla lämmöllä. Tässä vielä kuvia alla. 


Ja sitten lopuksi se lupaamani arvonta. Eli säännöt ovat hyvin selkeät: 

Tutustu Travallen talvi 2014 mallistoon http://www.travalle.fi/talvi-2014.html ja kerro mikä on suosikkisi. Osallistu samalla arvontaan ja voita Travallen talvinen tuotepaketti arvo 100 euroa. Muista myös jättää tunnistettava nimimerkki, ja muista käydä katsomassa oletko voittanut. ;) Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan. Arvonta alkaa NYT ja päättyy maanantaina 10.11. klo 23.59.

(Postaus yhteistyössä Travallen kanssa, arvonnan sponsoroi Travalle)

 

Kommentit (114)

Vierailija

Itsekkin ole vasta tutustunut Travallen tuotteisiin, ja suuri kotimaisuusaste on todellakin suuri plussa! Kuoseissa ja väreissä tosin ois vähän petrattavaa mun makuun, mutta malli 1220 miellyttää kovasti. t.Tipitii

Vierailija

Pinkki/oranssi/musta suoramallinen Remu-toppahaalari

 

Henna73/unelmiaonnesta(at)gmail.com

 

Vierailija

Minun suosikkini on vauvojen Remu toppahaalari mallia 9121. Etenkin pingviinikuosi ja neutraali väri ihastuttaa!

 

kitty-

Vierailija

Hieno homma, että kotimaisuutta suositaan! :) Pienten puolella nuo pingviini-kuosiset vaatteet ovat aivan ihania, mutta suosikki löytyi kuitenkin isojen puolelta. SuperRemu toppahaalari 2229 olisi oiva meidän isommalle neidille.

Jossukka

Vierailija

Pingviinit on suloisia! Toivoin näkeväni isomille sopivaa ja erityisesti jotain meidän isomman pojan oloista, mutta väreissä ei oikein sellaisia ollut. Niinpä suosikiksi nousi tosiaan tuo vauvojen Remu-haalari (malli 9121)

-Nanna

Vierailija

Oi vitsit noi pingviinit sekä harmaa että pinkki ovat aivan parhaat! Harmi, että meille ei enää löydy niistä kokoa. Tykkäsin myös tyttöjen haalarista, jossa oli yläosassa tähtiä ja pinkki alaosa. Kaikesta eniten tarvetta olisi kovaa kulutusta kestäville mustille toppahousuille meidän eskaripoitsulle!

Jenni

Vierailija

Tuo pingviinihaalari on kyllä taaperolla ihana! Mutta kun sellaista ei enää ole, niin SuperRemu haalari oranssilla hihalla 1228 näyttää kunnon työmiehen haalarilta ja olisi kiva testata kovassa käytössä. 

anna.m.m.taipale(at)gmail.com

Vierailija

Meille kaikista passelein olisi esikois pojalle, malli 1520. Travalle jonkin verran tuttu merkki, mutta ei tällä hetkellä kaapissa oikean kokoista kaksiosaista toppa-asua ole.

 

-pojat, LeLu-

Vierailija

Suosikkini on pienten remun keltainen toppahaalari <3 tytölle kuitenkin ostaisin isompien puolelta tähtihaalarin 2220 .

Vierailija

Valitsin tämän 1 vuotiaalle pojalle: 2-osainen Remu® toppapuku, hän on nyt noin 82 cm. Lämmin puku olisi pikkumiehelle.

-aikkunen-

Vierailija

Remu® toppahaalari, 86 cm väri petroolihyrrä/petrooli oli minusta komea.

HennaH Hupun äiti

Vierailija

Suosikiksi tässä perheessä nousi pinkkitähti-haalari(malli 2220) :) paljon oli kivoja asuja mutta itse pojan ja tytön äitinä olisin kaivannut myös ns. sukupuolineutraalia väritystä uskoen että haalari kestäisi kahden lapsen käytön. :)

 

-nooruska*-

 

Vierailija

Mulla on kaks suosikkia: harmaa pingvinihaalari vauvalle ja lasten sinivihreä toppatakki. pia.samonen(at)pp.inet.fi

Vierailija

Ehdottomasti kuvassakin näkyvä kuosi: malli 9121 :) Ja tytölle tämän valitsisin...seuraksi jotain ihanan pirteää ja tyttömäistä <3

maarit_19(at)netti.fi

Vierailija

Petroolitähti-harmaa malli 1220 oli suosikki. Remun haalareista on hyviä kokemuksia. T. Eeva

Vierailija

Mukaan lompsis... Suosikki on super remy toppahousut. Näitä ei o meillä saatu viel koskaan rikki... Myös toppatakeissaan oli hienoja värejä pojille. T:Tinni 3pojan äiti

Vierailija

Suosikki haalarini on malli 2222, ihanan pirteä väritys. Travallen haalareita meillä ei olekaan ollut, mutta nyt pitää tutustua näihin paremmin. terv. -satu n.-

Vierailija

 Suosikkini on  SuperRemu toppahaalari, jossa pinkkiä (malli 2228). Esikoiselle ollaan usein ostettu Remua. Kaksosvauvojen kanssa päädyttiin Pingviini-haalarin sijasta toiseen merkkiin osittain heikkojen vesipilari ym. merkintöjen vuoksi. Nyt nettisivuja tutkiessani olisin ehkä päätynytkin Remuun, kun kuosejakin on useita koossa 74. :) Seuraavaa talvea odotellessa. ;) ssaijuli@gmail.com

Vierailija

Meillä on ollut remun rukkaset ja ne on tosi topatut ja ollut kestävätkin, mitään muuta meillä ei ole ollutkaan tältä tuotemerkiltä.  Minusta kivoin haalari oli kanssa tuo pingviini-haalari, mutta kun tuotevalikoimaa tutkin ei kyllä mihinkään haalariin tullut semmoista, että hei tuo on pakko saada. 

-Tanjuska- 

Vierailija

Arvonnassa mukana. Ihastuin itsekin pingviini haalariin!, lisäksi travallen (talvi)hanskat ovat parhaimmat, pitävät kädet lämpöisinä!

Vierailija

Arvonnassa mukana. Ihastuin itsekin pingviini haalariin!, lisäksi travallen (talvi)hanskat ovat parhaimmat, pitävät kädet lämpöisinä! T: Nina R.

Vierailija

Paras haalari on LoisteRemu toppahaalari 1223! Yksinkertainen suunnittelu ja väritys. Kuviot ovat kivoja, mutta esim. virolaisen Lennen kuviosuunnittelu on raikkaampaa ja enemmän tätä päivää. Remun kuviot taas tekevät siitä aivan turhaan halvan oloisen. Tällä muutoksella saisi varmasti lisää asiakkaita! merino44@gmail.com

Vierailija

Malli 1220, suora malli keltaisilla kuvioilla on mun suosikkini.

Saija saij4 @luukku.com

Vierailija

malli 2220 on suosikkini kuosiltaan, kokemusta Remun haalareista ei vielä ole :) -Inari-

Vierailija

Petroolitähti toppatakki näyttää kivalta tummempi sävyisenä väritykseltään.

liisapa(at)luukku.com

T:liisapa

Vierailija

Kysyin neidiltä mikä olisi hänelle mieleen, kuulemma superRemu malli 2229.. ; )

t. Saara S

Vierailija

Lempparini on pinkkitähti-kuosin haalari numero 2225. Omalla esikoisella Travallen puku toista talvea käytössä ja en voisi tyytyväisempi olla. Merkki valittiin ennen kaikkea kotimaisuutensa, mutta myös kauniin ulkonäkönsä vuoksi. Myös pienemmille sisaruksille jatkossa Travallea!

Terv. HeidiV.

Vierailija

Suosikkini on tyttöjen superRemu haalari väriltään pinkkitähti/teräksenharmaa. Saila

Vierailija

Kyllä suosikki on tuo teilläkin ollut pingviinikuosinen vauvojen supervanutoppahaalari, pinkkinä tai harmaana.

-NCS

Vierailija

Tykkäsin Remun toppahaalarista (suora malli) keltainenraita-kuosilla.

s.kansakoski(at)luukku.com

Vierailija

Vuosien kokemusten jälkeen ehdoton ykkössuosikki on SuperRemu-housut eli cordurat! Aivan parhaat ulkohousut, joita meidän perheessä on käytetty. Vielä kun niitä saisi taas ruskeana, kuten joitakin vuosia sitten ;)

 

t. Täti Ruskea

Vierailija

Oma suosikkini oli ehdottomasti Remu® toppahousut. ja monta mielenkiintoista muuta vaatetta löytyi meidän viidelle veijarille....oli kuulemma niin hienoja takkeja sanoi tyttö 6v. 

johannap4@gmail.com

terv. Johanna

Vierailija

Meillä myös olisi tarvetta vedenpitävälle talvihaalarille, malli 2222 miellytti pirteydellään. t. Selman äiti

Vierailija

Minun suosikkini on vauvojen remu toppahaalari malli 9121 tämä sopisi 3kuukauden ikäiselle tyttärellemme oikein hienosti. Väri on aivan ihana ja puku muutenkin miellyttää silmääni. Esikoiselle sopisi hyvin remu toppahaalari malli 1222. Tosi kivoja vaatteita! 

Terv. Crista, lapset 3kk ja 2,5v

Vierailija

Valitsin tämän Remu® toppahaalari, suora malli 1220 pojalle 86 cm. Pojalla on nyt käytössä jo kahdella serkulla ollut toppahaalari 80 cm, uudelle olisi nyt tarvetta. Alle pitää sitten laittaa fleece- tai villanen haalari, täällä ei vielä ole lunta.

Pikku-Inku

Vierailija

Ihan paras toppamalli on Remu haalari, suora malli, jossa alaosa musta ja yläosa kelta/harmaa/musta. Menee niin tytölle kuin pojallekin. Itselle on tärkeää, että ulkokamppeet menee molemmille, jottei aina tarvitse ostaa uusia kamppeita jokaiselle vaan, että useampi menee samoissa ulkovaatteissa. Olen erittäin positiivisesti yllättynyt Remun laatuun, johon ensimmäistä kertaa tutustuin nyt syksyllä! Harmittaa monesti kun ostaa kohtuullisen hintaisia (itselle jopa kalliita) ulkovaatteita ja sitten ne eivät kestä kuin yhdellä jos sitäkään kun ovat jo reikäisiä tai kosteus menee totaalisesti läpi kuluneista kohdista.

Vierailija

Suosikkihaalari malli 1220 keltaraitainen/musta taaperolle ja suosikki toppatakki koululaiselle malli 1325 keltaraitaisena myös. Mustilla Super Remu housuilla 1423 tietenkin.

T. Petra

psmoland@gmail.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram