Jatketaan vähän talvivaatteiden parissa. Seuraavaksi esittelyvuorossa on Travallen talvi 2014 eli Remu-puvut. Tiesittekö, että Travallen tuotteet valmistetaan heidän omassa tehtaassaan Virossa, eli aika lähellä. Se on nykyään aika poikkeuksellista, että ulkoiluvaatteet valmistetaan Euroopassa. Travalle pyrkii käyttämään tuotteisiin paljon kotimaisia materiaaleja kuten vanuja, neuloksia, resoreita, kuminauhoja, sekä erilaisia nauhoja ja merkkejä. He myös antavat tiedustellessa mielellään lisätietoja tuotteistaan. Nämä jututhan kyllä mietityttävät monia, mikä on lastenvaatteiden alkuperä ja kuka ne on valmistanut.

Tässä muutamia poimintoja Travallen talvivaatteista. Värit ovat aika perinteisiä, tytöille paljon pinkkia ja pojille sinistä ja vihreää. Oma suosikkini näistä on ehdottomasti tuo tähtikuosi. Myös pingviinikuosi harmaana ja pinkkina on hauska pienille. Nyt kysynkin onko teillä kokemuksia Remu -ulkovaatteista ja mitä olette tykänneet käytössä? Entä mitä sanotte näistä aw14 kuvista? :)

Kommentit (15)

Vierailija

Kyllä Remun vaatteet ovat ihan kelpokamaa. Kun lapset oli pienempiä niin silloin tuli Remua käytettyä. Ulkonäkö harvoin miellyttää enää niin paljon, että ostaisin.

Vierailija

Tuo väriblokkihaalari näyttää ihan siedettävältä, mutta nuo kuosit ovat aika karmeita... Olisi kiva suosia lähituotantoa, mutta ei niin kiva että pukisin lapseni tuommoiseen kuosioksennukseen.

Vierailija

Ulkonäöllisesti ei ole ollut meitäkään miellyttäviä, mutta on meillä pojalla saatuna koneremppahommissa käytetty haalari joka on kestänyt yhden pojan kovan käytön ainoana haalarina ja meidän pojan remppahommat. Nuorimmalle siitä ei kyllä edes remppahaalaria jää.

-Nanna

Vierailija

Kuosit ei miellytä. Meillä ollut Remua välikausihousuissa, ehkä jotkut toppahousutkin, päiväkotiaikana ja ominaisuudet olivat hyvät ja kestivät lapsen käytön.

Vierailija

Ostin joskus alesta pojalleni "kakkoshaalariksi" Remun välikausipuvun, mutta siitä tulikin ykköshaalari. :) Materiaali oli paljon notkeampaa kuin Ticketin puvussa, joka siis oli ykköshaalarimme, ja silti haalari kesti konttaamista ja piti veden loitolla. Kuoseissa jos vielä tsemppaisivat, niin Remua olisi meillä vaatekaapissa joka vuosi.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Hei, kiitos kommenteista, täällä taas vastauksia:

Vierailija 1/5: Näin mäkin olen kuullut, että kestävät hyvin. :) 

Vierailija 2/5: Väriblokkeja on nyt näkynyt monilla merkeillä. Mä kyllä tykkäsin tähtikuosista ja pinguistakin. Lähituotannosta pisteet! :) 

Nanna 3/5: Nyt on meilläkin alkanut tuolla vanhemmalla olla aika vauhdikasta tuo meno, niin ei kyllä aina säily nuo vaatteet niin hyvinä. :D 

Vierailija 4/5: Nyt taitaa olla kuosit  yleisestikin vähemmän se  juttu. Kestävyys on hyvä juttu! :)

Vierailija 5/5: Hauskaa! :) Meilläkin kävi joskus noin, että kakkoshaalarista tulikin se ykkönen. Mutta tuolloin ostamani Cupcaken haalari hajosi, ja käytimme sitten Tickettiä koko talven. Remusta meillä ei ole mitään käyttökokemuksia. :) 

Saa kommentoida lisää, näitä on mielenkiintoista lukea! :)

Vierailija

Toi pingviinikuosi on ihana. Kävin Travallen sivuilla ja niillä näyttää olevan paljon muitakin malleja kuin

täällä esitetyt. Paras hinta/laatu.

Vierailija

Meillä on välikausitakki jostain alesta käytössä. Käytetty keväällä, kesäkuun kylmillä säillä ja nyt taas epävakaisella säällä. Samaan aikaan käytössä reima tec takki. Remussa on ilahduttanut se, että siihen ei lika tartu. Ja jos likaa on, lähtee helposti pyyhkimällä. Ei myöskään mitään käytönjälkeä ole. Poika käyttää mielellään. On myös vedenpitävä. Haluaisin kokeilla vk-housuja. Niissähän ulkonäkö on simppeli, en haluakaan housuilta muuta, kuin mielellään musta tai tumman harmaa väri, vedenpitävä ja kestävä. Ja semmoisia löytyy travallelta.

-T-

Vierailija

Meillä ostettiin toiselle tähti- ja toiselle pingukuvioinen haalari ja ainakin lasten mieleen olivat heti. Meillä on ollut käytössä remu jo monen monta vuotta emmekä enää suostu millään vaihtamaan. Juuri tuo lian tarttumattomuus ja kestävyys suhteessa hintaan on ollut suurin kriteeri.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

-T- 9/10: Kuulostaa hyältä. Meillä ei ole ollut Remua, joten mielenkiintoista kuulla käyttökokemuksia. mäkin tykkään kyllä ihan perus mustista vk-housuista. Ne on helppo yhdistää minkä kanssa tahansa. :)

Vierailija 10/10: Samat suosikit noista kun mulla. :) Lian tarttumattomuus kuulostaa hyvältä. :) 

Vierailija

Meidän tytöt ei suostu muihin väreihin kuin pinkkiin. Toinen 6 v haluaa ton pallo vai mikä ympyräpinkki kuvio on ja toinen 4 v tähtikuviohaalarin. Mulle on tärkeää että tiedän missä vaate on tehty ja että työolot on ok. Hyvä Remut ja Travalle että teidän puvut ommellaan EU:ssa. Ollan oltu vuosia Remujen käyttäjiä eikä merkkiä vaihdeta.

Vierailija

Ihania kuoseja ja hurmaavia väriyhdistelmiä - erityisesti poikkiraitainen! Ja hyvää Remu-laatua!

Vierailija

Minä taas tykkään Remun kuoseista, pingviinit ovat tämän kauden lempparit :) Kulutuskäytössä en ole vielä päässyt haalareita testaamaan, mutta olen kuullut niin paljon kehuja, että meidän vauva saa kyllä käyttää Remuja vanhempanakin!

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 12/14: Joo, mä vaan odotan kun tuo meidän neiti tuosta kasvaa. Voi olla, että löytyy yksi pinkin fani lisää. ;) Minusta myös tuo valmistus EU:ssa on osi hyvä juttu, ja haluan ehdottomasti kannattaa. :)

Vierailija 13/14: Aika moni on nyt kehunut tuota Remun laatua, eli taitaa siis olla oikeasti tosi hyvä. :)

Vierailija 14/14: Pingviinit on kyllä söpöjä! Mullakaan ei ole mitään kokemusta näistä, joten mielenkiintoista lueskella kommentteja. Teillä on kuitenkin ilmeisesti ollut vauvahaalari, oliko se hyvä? :)