Travalle kevät 2015 , Remu välikausihaalari

Tänään kurkataan vuorostaan sitten Travallen kevääseen 2015. Sain taas uusia kuvia nähtäväksi ja tässä niitä teemoittain sekä ikäryhmittäin. 

Pienten tyttöjen päävärit ovat täksi kevääksi fuxian pinkki sekä keltainen. Kuosivaihehtoina ovat perhoset sekä graafinen neliökuosi, jota on vauvahaalarin yläosassa. Tuosta samasta kuosista on myöspienille pojille kokonainen haalari, jonka värit ovat kirkas sininen, musta ja harmaa. Unisex haalarikin löytyy vauvapuolelta, ja siinä on moderni sinipunainen raitakuosi. Pienille lapsille löytyy myös kevytvanuhaalareita, joka on vähän lämpimämpi kuin tavallinen välikausihaalari.

Leikki-ikäsille pojille on sinistä, vihreää ja tehostevärinä keltaista. Tyttöjen maailma on taas hyvin fuxia ja keltainen. Keltainen välikausitakki on tosi kiva. Harmi, että siinä on pinkki vuori hupussa, koska se menisi hyvin pojillekin. Poikien välikausitakeista suosikkini on tuo kaksivärinen takki, jossa alaosa on tummansininen ja yläosa kirkas vaaleansininen. Leikki-ikäisille löytyy myös tuota palkkivärihaalaria, jollainen oli myös Travallen talvimallistossa, mutta nyt sitten uusissa väreissä. Travallen uudet kevätjutut ovat nähtävissä Travallen verkkokaupassa täällä. Mitäs tykkäätte näistä? :)

Kommentit (4)

Vierailija

Ihania kuoseja ja värejä! Keltanen tyttöjen takki ja sininen/tumman sininen poikien takki meidän lempparit :) Pakko lähteä heti ostoksille! :)

Vierailija

Nyt on Travallen REMU -vaatteissa niin mummin mieleisiä raikkaita ihania värejä, että ompas kiva muistaa mussukkaansa :)

 

Vierailija

Taas aivan ihania kuoseja! Etenkin tyttöjen perhos-kuosi on todella suloinen. Lemppari! :)

Vierailija

Meillä on ollut uusi kevytvanuhaalari kovassa käytössä. Näin lämpimänä talvena aivan ehdoton korvaaja toppahaalarille vaunuillessa! Tykkään eniten sinipunaisesta unisex-kuosista, mutta tyttöjen perhonenkin on aika söpönen

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram