Viimeisiä lomapäiviä viedään ainakin meidän perheessä, ja huomenna koittaa paluu arkeen. Vaikka elokuun helteet iskivätkin päälle, alkaa välttämätön valmistautuminen syksyyn. Koululaiset valitsevat uusia reppuja ja kerholaiset ja tarhalaiset tarvitsevat sadevaatteita, sisätossuja ja muita tärkeitä varusteita syksyä varten. 

Saimme valita Starkidsiltä lapsille nahkaiset sisätossut testiin ja koska heillä on valtavat valikoimat erilaisia nahkatossuja, annoinkin lasten itse valita joukosta mieleiset. Isla tarvitsi tässä kyllä vähän äidin apua, mutta Epulla oli selvä mielipide, millaiset sisätossut hän haluaa. Epun suosikit Starkidsin valikoimasta olivat tummansiniset tossut, joissa on hopeanvärinen robotti. Toinen suosikki oli jäänsinisellä taustalla seikkaileva pingviini. 

Isla taas tykkää kaikesta kimaltavasta, joten hänelle valitsimme valkoiset tossut, joissa on sydän hopeasiivillä sekä vaaleansiniset tossut paljettiperhosilla. Käytämme usein tällaisia tossuja myös kotona ja kyläillessä. Ajattelin, että nuo valkoiset tossut sopivat hyvin myös juhlamekkojen kanssa. Synttäreillä ja muissa lastentapahtumissa kun tulee usein juostua ja riehuttua, niin nahkaiset tossut toimivat samalla myös liukuesteenä taaperolla. Meillä pidetään usein sisätossuja myös kotona, koska lattiat ovat talvella kylmät ja portaat liukkaat. Kokopolitiikasta sen verran, että Starkidsin sivuilla on aika hyvä ojeet oikean koon löytymiseksi, mutta kannattaa aina mitata lapsen jalka, ennen kuin ostaa kenkiä tai tossuja. Islan 23 koon jalassa on tossut 18/24 ja Epun 29 koon jalassa 4-5. 

Sain Starkidiltä jaettavaksi alekoodin teille ja koodilla Eppusen10 saa 10% alennuksen yli 25€ tilauksista. Tilaus tulee yleensä aika nopeasti parissa päivässä kirjeenä, joten jos kerhotossut vielä puuttuvat, kannattaa toimia nyt. Lisäksi Starkids antoi minulle arvottavaksi kaksi paria ihania nahkatossuja. Arvonta löytyy meidän Facebook- sivuilta, joten kannattaa mennä sinne osallistumaan. Starkidsin sivuille tossuvalikoimaa pääsee ihastelemaan TÄSTÄ

* Tossut saatu bloginäkyvyyteen.

Kommentit (5)

Vierailija

Nyt on ensimmäistä kertaa päiväkotiarki edessä. Paljonkos noihin tossuihin täytyis jättää kasvuvaraa?

Vierailija

Nyt on ensimmäistä kertaa päiväkotiarki edessä. Paljonkos noihin tossuihin täytyis jättää kasvuvaraa?

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1: Mä en jättäisi tossuihin hirveästi varaa, koska nahkahan venyy käytössä, ja sitten eivät pysy jalassa, jos on liian isot. Nämä olivat minusta muutenkin ehkä hieman "reiluhkoa" kokoa eli esim. Islalla tuo 18/24 ei ole ihan heti pieni. :) 

Vierailija

Kolme yötä kerhoon ja tossut puuttuu. Ollaan siis nautittu kesästä ja lämmöstä :D Ehkä pitäisi kuitenkin jo alkaa miettimään sitä lomalta arkeen palaamistakin ja ajattelemisen sijaan hankkia vihdoin ne tossutkin :) 

-nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram