Joulutontun lahjapakkaamo on ollut toiminnassa aina kun pikkumiehen tarkat silmät välttävät ja erityisesti päiväunien aikaan.

Ja silti jäi vielä yötyötäkin. Pakkaamista riittää, varsinkin kun olen itse heittäytynyt niin lomatunnelmiin, että hyvästä kirjasta ja suklaarasiasta irtautuminen on työn ja tuskan takana. Laiskottaa! Viime viikot ennen joulua olivatkin tosi kiireiset ihan jo töiden kannalta, ja mieskin sattui olemaan vielä työmatkalla pari viikkoa, joten pieni loma on enemmän kuin kaivattu. Nämä viimeiset pari viikkoa ennen joulua olivatkin minulle aika rankka rutistus. Nyt aion ottaa rennosti, syödä lisää suklaata ja lukea monta kirjaa.

Huomenna on luvassa vielä viimeinen täydennysreissu ruokakauppaan, ettemme varmasti kuole nälkään parin seuraavan päivän aikana (tämä on hyvin todennäköistä;), ja muutama viime hetken ostos. Niin ja viime joulusta viisastuneena pitää hankkia iso kasa paristoja niitä tarvitseviin joululahjoihin. Tämä myös vinkkinä muille lapsiperheille. ;) 

Sain myös vihdoin ja viimein arvottua ihanat Silver Junglen tähtihousut, jotka lahjoittaa Tuomiapila. Kiitos kaikille osallistumisesta arvontaan! Muistutan myös, että Tuomiapilan alekoodi on voimassa vuoden loppuun asti, eli Silver Junglea ja muutakin kivaa ehtii vielä shoppailla -15% alekoodilla eppunen .

Arvon palkinnon taas kerran randomilla, ja tällä kertaa voiton nappasi nimimerkki:

Marianne 10. joulukuuta 2012 12.50Meille nuo, mukana siis!

Onnea voittajalle!

Marianne, jos et ole vielä siirtynyt joulunviettoon, ottaisitko yhteyttä meilitse eppuscloset (at) gmail.com.  Jos olet jossain netin kantamattomissa, huhuilen sinua täällä joulun jälkeen. 

Yhden pienen, mutta sitäkin ihanamman jutun saatan vielä arpoa pois ihan tässä lähipäivinä, joten pysykäähän kuulolla. Lisäksi tulossa kuvia Eppusen uudesta villapaidasta ja äitylin pikku shoppailukierroksesta jahka vaan maltan irrottaa nenäni kirjasta... ;)

Kommentit (8)

Nanna

Pojan kanssa valvottu yö yhdistettynä aatamin aikaisen koneen käyttöön ei näytä olevan nyt hyvä yhdistelmä. Mutta siis hyvä kun muistutit noista pattereista! Täytyykin katsoa mitkä mallit on loppuneet niin saa sitten kaikki pukin tuomat ihanat härvelit heti eikä kohta toimimaan!

Meillä alkaa täällä kohta varmaan paniikkipakkaus (=tunge lahja lahjakassiin kun saaja on jo ovella) tai sitten valvotaan koko ensi yö ellei sitten olla pojan kanssa osastolla.

Eppusen kaapilla

Ja niitähän myös kuluu, tai ainakin meillä kiersi viime joulun Brio juna radallaan koko ajan. :)

Voi ei, tsemppiä teille sinne ja paranemisia pienelle! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram