Grrrrr.

.. vähän vielä lisää Mini Rodinia. Tässä siis lupaamiani kuvia tiikereistä. Ihastuin tähän tiikerikuosiin melkein heti sen nähtyäni, ja tämä paita- ja leggarisetti piti meille sitten hankkia. Aika hurja vai mitä? Poika tuntui ainakin itse pitävän tiikereistä kun tutki paidan kuosia niin tarkkaan. Tämän Mini Rodinin setin tilasin QNUTTU nettikaupasta.

Kuten jo edellisestä postauksestani Mini Rodinin pupuista huomaa, näissä tämän sesongissa paidoissa on aika reilut hihat. ;) Ja on noissa lahkeissakin varaa, mutta parempi näin koska onhan tämä koko 92/98. Kerron sitten miten kävi kun pesin tämän sekä pupusetit. Tosin en nyt mitannut pukua ennen pesua, mutta varmaan sen huomaa päällä jos se oikein paljon kutistuu. Jos muuten haluatte joskus tarkastella jonkun vaatteen kutistumista, kannattaa mitata se uutena ennen kun sitä on edes sovitettu, ja sitten seuraavan kerran pesun jälkeen taas ennen kun se on ollut päällä. Tällöin huomaa aika hyvin tuon kutistuvuuden eikä pukeminen tai käyttö ole vielä venyttänyt vaatetta. Erityisesti neuloksissa ja neuleissa on tärkeää, että vaatetta ei ole venytetty ennen mittaamista.Näiden tiikereiden kanssa tilasin muutakin kivaa, mutta siihen palaan vähän myöhemmin. Ja ihan pian luvassa on lupaamani ihana pieni arvonta, joka muuten liittyy Mini Rodiniin.....murrr ;) 

Binary Datatikru3

Kommentit (15)

Taaperon tyylillä

ihanat tiikerit ja ihans e.!!! <3 ja tikkari mätsää täydellisesti,jeee:))

Eppusen kaapilla

Kiitos, ja tikkari on muuten se teiltä saatu!:D Tunnistitko? Se on mätsätty asun kanssa, hehee! ;)

jarna

Minusta erittäin pyjamamainen efekti. Eikö sinusta? Mutta hyvin sopii tiikerit Eppuselle :)

Eppusen kaapilla

No oloasuksi tämä onkin ostettu, ei me olla ennenkään trikoissa juhliin lähdetty.:)

Maria

Pyjama tai ei, niin hieno setti! Meillä on kans paita+leggarit ja yhdessäkin niitä pidetään. Todella hyvälaatuiset kuvatkin ja ihana Eppu <3

Paccomatto

Jee, tiikerit näyttää näemmä vielä kivemmilta päällä kuin katalogikuvissa! Kohta on kyllä pakko tilata... :)

Eppusen kaapilla

Voi kiitos <3 Se on mun pikku tiikeri ;)
Meillä kyllä on usein kotona paita+ leggarit -setti, ovat aika mukavat päällä.:)

Eppusen kaapilla

Kiitos!:) Mä tykkään itse noista Mini Rodinin beigepohjaisista kuoseista, niin tähänkin ihastuin. Niin, ja noihin tiikereihin. ;)

Nanna

Mä en innostunut noista tiikereistä yhtään ekoja kuvia nähdessäni, mutta lasten mielestä varmaan tuollainen olisi ihana oloasu :)

- M -

Ihania kuvia eppusesta! Meille tuli tiikeripaita pienen sulattelun jälkeen. Sun kuvasi vahvisti, etteivät ne ole ollenkaan liian rajuja pienelle pojalle ;-) Onko housut miten sopivat hoikalle vyötäröstä?

Eppusen kaapilla

Nää Mini Rodinit onkin sellasia että varmadti jakavat muelipiteitä, mutta kyllä meidän pikkumies tiikereistä tykkäsi.:)

Eppusen kaapilla

Voi kiitos!:-) Ja hyvä jos tästä on jotain hyötyä.:) Nappasin eilen vielä kuvan paidasta farkkujen kanssa kun oltiin lähdössä kauppaan, ja hyvin sopi tiikerit myös tummansinisen denimin kanssa. Ja pienet pojat varmasti tykkää.;) Tosin nyt ois ihan hitti meillä jos paidassa olis norsuja ;D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram