Mitä jos sitä lähtisi? Ajatus oli pyörinyt jo hetken mielessä, ja se vaati enää lopullisen päätöksen. Joo, mennään! Lyhyt suunnittelu, nopea pakkaaminen ja sitten matkaan. Ennen lähtöä käväisin vielä nopeasti Samujin liikkeessä Espalla (kerron myöhemmin miksi) ja sitten talla pohjaan ja menoksi.
Visiitti mummolaan ei kuulosta kovin eksoottiselta, mutta jos matkaa on lähemmäs 900 kilometriä, siellä ei niin vain käväistäkään. Päätimme siis lähteä ajamaan yön yli kohti pohjoista. Ajatuksena oli, että lapset nukkuisivat suurimman osan matkasta, jolloin pitkiä pysähdyksiä ei tarvitsisi tehdä. 
Ja siinähän se meni. Melkein 12 tuntia, 3 pysähdystä, monia radiokanavia, muutamia valokuvia, paljon kahvia ja hauskoja juttuja, jotka vaan paranivat, mitä enemmän kello näytti.
Koko matkan oli valoisaa, mutta kolmen jälkeen yöllä aurinko alkoi taas nousta. Ja täytyy sanoa, että on meillä kaunis maa. Yöllä sumua nousi joka paikasta niin, että maisemat näyttivät ihan vesivärein maalatuilta. Pysähdyimme Iissä Kemintiellä ihastelemaan maisemaa, josta ensimmäinen kuva on otettu. Ja olihan siinä mukavasti aikaa jutella miehen kanssa. Nykyään kun tuntuu, että on aina kiire. Jutella, nauraa, hassutella ja suunnitella tulevaa. Oikeasti aika meni yllättävän nopeasti. Toki matkalle sattui myös hassuja pieniä kommelluksia. Eteen tuli poro, joka ei todellakaan halunnut väistää autoa, vaan jäi töllistelemään meitä matkalaisia nenä melkein konepellissä kiinni. Niin, ja tokihan meiltä sitten loppui bensa pari kilometriä ennen kuin pääsimme perille. Onneksi apu oli lähellä. 
Kello kuuden aikaan aamulla lapset alkoivat heräillä. Kirkas aurinko paistoi silmiin ja Eppu kysyi: 
- Äiti, koska oikein tulee yö?
- Kulta, yö meni jo. Sinä nukuit. 
- Jaa. Äiti, toi linnunkakka auton ikkunassa näyttää ihan vuohelta.  

Kommentit (5)

Vierailija

Meillä on kotipaikkakunnalleni josta olemme mieheni kanssa matkaa noin 800 kilometriä yhteensuuntaan, Hupukin on käynyt jo yhdesti isoukkinsa hautajaisissa. Nyt kesällä ei mennä kun itikat ja mäkäräiset hakkaa. Syksyllä on ajatus mennä, pelkään kyllä karhuja joten pysyttelen huvilan lähellä. Hyvää lomaa toivoo Mummikki.

Vierailija

Kesäyönä onkin todella kaunista ja rauhallista ajella pitkin Suomen teitä :)

-nanna

Vierailija

Ihania kuvia. Varmaan aika ihanaa ajaa yöllä ja viettää aikaa mihen kanssa. Me ollaan ajettu vaan Ouluun, tyttö oli tosin silloin masussa ja mulla kunnon raskauspahoinvointi :D

Vierailija

Me ollaan tässä puolessa matkaa sitten varmaan ;) Ihan reitin varrella.

Just reissusta eilen palattiin. Hyvin meni matkat vaikka pelkäsin. Tosin kerrallaan ajettiin vain 2,5h mut ei mitään heikkoa :) Ens kerralla uskaltaa ajaa pitkäänkin.

 

-Titti

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Mummikki : Kiitos! Täällä näitä sääskiä riittää, hyi :D muuten on ollut ihan kivat ilmat. :) Täällä ei karhuja taida olla, mutta poroja kyllä. 

Nanna: on kyllä kaunista ja ihanan rauhallista! :) Parasta on Suomi kesällä!

Vierailija 3: Tää oli kyllä niin hyvä, koska nyt miehen on pakko kuunnella mun löpinöit, haha. ;-D Ja raskauspahoinvointi yhdistettynä autoiluun ei ole kiva. Muistan vielä omasta kokemuksesta.. :-D

Titti: Hih, mä vilkutan sitten kun ajetaan takaisinpäin ohi! ;-)  Ja mekin uskallettiin lähteä nyt, kun ajelut Ruotsissa ja Tanskassa meni niin hyvin. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram