Vielä pieni katsaus Ticketin kevääseen.

Tämä postaus oli tarkoitus laittaa jo eilen illalla, mutta saimmekin kunnon sairastuvan pystyyn, joten nyt siis uutta yritystä kehiin. :)

Tytöille on kevääksi luvassa paljon pinkkiä sekä yksivärisenä että kuoseina. Myös punaista ja beigeä löytyy, mutta myös mustaa tehosteväreillä. Minusta tuo ekan kuvan tyttöjen beige takki on kyllä tosi kaunis malliltaan.

Takit ovat hyvin tyttömäisiä ja useat niistä ovat malliltaan pidempiä, ja monessa on vyö. Noita vyötakkeja näkyy paljon nyt myös aikuisilla, joten tietysti niitä pitää olla myös tyttöjen mallistoissa. Vyönhän saa helposti poiskin jos ei niistä piittaa.

Tyttöjen kuosit ovat trendien mukaisesti hyvin kukkapainotteisia, ja niistä löytyy mm. isoa libertykukkaa sekä kieloprinttiä, joka on minusta tosi kivan näköinen. Sitten näille kukille on vaihtoehtona mm. iso moderni pallokuosi, jota saa monena eri vaihtoehtona. Ja tähtiäkin löytyy tytöille. Tuo sama rasteroitu iso tähtiprintti löytyy myös poikien puolelta, ja näyttää kyllä ihan hauskalta tytöilläkin.

Tässä ei siis ole koko mllisto, mutta muutamia herkkuja. Mitäs tykkäätte näistä?

Kommentit (5)

anna

Aika kivoja, mutta ei niin kivoja kuin joskus on ollut. =) Tuo vasemmanpuoleinen tyttöjen kukkahaaalrari on ehkä nätein. Meillä onkin välikausi ihan auki vielä. Ei ole kuin 1 ticketin pinkki välikausihaalari, jonka luulen edelleen sopivan. Että ainakin toisen haalarin tarvitsisi ja pari takkia ja kenkiä ja..

Nanna

Meillä Tellu tykkää juuri tuollaisista tyttömäisemmistä takeista vaikka kuulemma päärynätakin voittanutta ei silti ole vielä näkynyt.

Anonymous

Hei, milloin on paras hetki ostaa lapselle välikausivaatteet? Jo helmikuussa? Mietin haalarin tai takki/housu -yhdistelmää. Osaisitko listata "asian asiantuntijana" :) plussat ja miinukset?

Eppusen kaapilla

Hei, anteeksi kun vastaus on viipynyt.:)

Jos sinulla on mielessä joku ihan "must have" juttu jonka haluat, niin itse ostaisin aika pian kun mallisto ilmestyy. Esim. Popin monet suosituimmat jutut saattavat loppua hyvin piankin, ti ainakin jotkut koot. Mutta jos maltat odottaa (eli jos ei ole mitään ihan pakko saada juttua heti), niin odottaisin vielä hetken, koska moniin nettikauppoihin tulee kevään myötä alekoodeja, jolla noita välikausivaatteita saa hankittua vähän edullisemmin. Muutenkin tämä kevät on noiden vk-vaatteiden kannalta lyhyempi käyttöiältään, joten itse en ihan niin paljon niihin nyt panosta kuin syksyllä. :)
Itse seurailen monien nettikauppojen Facebook ilmoittelua ja olen tilannut noita uutiskirjeitä, joista noita alekoodeja välillä tulee. Myös monissa blogeissa niitä aika ajoin on :)

Haalarista ja 2-osaisesta setistä vielä lyhyesti;
Itse olen kyllä haalarin kannattaja, koska se on minusta niin helppo ja nopea pukea, ja poika osaa sitä nyt jo vähän vetää itse päälle. Ja jos on tätä "uimamaisterin" vikaa, niin ainakaan haalarissa ei ole samaa riskiä kuin 2-osaisessa puvussa, että vesi menisi sieltä takin alta sisään.
Toisaalta sitten monissa 2-osaisissa seteissä on korkeat housut/henkeselit, niin ne tulevat aika ylös asti. Ja monet taas tykkäävät, että jos menevät esim. kauppaan, saa takin helposti pois, eikä tule hiki. Tämä myös toimii kerrospukeutumisessa paremmin, eli jos takin alla on esim. fleecetakki niin kuoritakin voi heittää helposti pois kun tulee lämmin.
Meillä on kyllä usein ollut sitten erikseen joku ihan muu kauppatakki, eli haalarilla ei olla yleensä menty kauppaan, ja varsinkin päiväkodista tultaessa poika on sellainen rapa-ripa, että paras vaan viedä ne kuraiset kamppeet kotiin. :)
Meillä on aina ollut haalari kovassa käytössä, mutta nyt otin kuitenkin kevääksi 2-osaisen setin, ja olen ajatellut että päiväkotiin laitan syksyltä vielä mahtuvan vk-haalarin, ja kotona ulkoillessa käytetään sitä 2-osaista settiä. Ensi talveksi aion silti vielä ostaa pojalle haalarin, koska se vaan on tosi helppo pukea, ja varsinkin mies on meillä hyvin äänekkäästi kannattanut haalareita. ;)
Molemmissa on siis omat plussat ja miinukset, joten sitten se varmaan on lopuksi ihan vaan makuasia. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram