Kevätmallistot alkavat ilmestyä vähitellen kaikilta merkeiltä, ja nyt olisi sitten aika katsastaa pieni sneak peek Ticket Outdoor kevätmallistoon.

Minusta nämä ulkoiluvaatemerkit ovat kaikkein kiinnostavampia.

Ticket Outdoorilta on kevääksi luvassa paljon kuoseja, mutta myös yksiväristä ulkoilua löytyy. Tytöille on mm. oma ihana pallokuosi, sekä erilaisia kivoja kukkakuoseja. Tänä keväänä noita kukkakuoseja tulee näkymään aika runsaasti aikuistenkin mallistoissa erilaisissa muodoissa.

Pojille Ticketillä on muutamaakin erilaista isokokoista ruutua kuten lumberjack tyyppistä ruutua. Myös tähtikuosit löytyvät niin tytöille kuin pojillekin, mutta niistä lisää kuvia vähän myöhemmin tänään tai huomenna, joten pysykää linjoilla. Tähtikuosit ovat taas vähän uudenlaiset ja tosi kivat! :)

Tytöille löytyy monta erilaista pinkkiä ihan vaaleasta fuxiaan, sekä myös koralliin taittuvaa roosaa. Niin, ja tietysti vähän myös beigeä. Pojille tarjolla on raikkaiden perusvärien lisäksi myös "pool värejä", emaraldin vihreää ja tumman sinistä.

Mutta tässä muutamia kuvia Ticketin keväästä. Mitäs sanotte ensi näkemästä? Ja tässä ei siis ole kaikki vaan hyvin pieni katsaus.. lisää luvassa myöhemmin. :)

PS. Huomatkaa myös alla oleva aiempi postaukseni, siinä on hyvä Crocs alevinkki :)

Kommentit (8)

titti

Ylin tytön takki on kiva. Toivottavasti pojille tulis jotain säväyttävää :D

Erja

Näistä tulee mieleen Reima ja Jonathan. Ylin pienen takki on raikas ja kiva, mutta muut jäisivät kyllä takuuvarmasti kauppaan. Loppumalliston kuvia odotellessa.=)

Täti Ruskea

Mä jään kans odottamaan pojille "sitä jotakin". Tähdet kelpais yhä. Kumpikin pikkupoika meillä tarvii uuden keväthaalarin.

Hippuli

Ei ihan hirveästi säväyttänyt nämä, tulee mullekin mieleen Reima ja etenkin Jonathan. Muakin kiinnostaa eniten nämä kevään uudet ulkovaatteet, joten sellaisia postauksia rohkenen toivoa! Alla oleva Reima-postaus oli kiva!!!

Nanna

Jään mielenkiinnolla odottamaan miltä loppumallisto näyttää. Vielä ei ainakaan löytynyt "pakko saada"- juttua vaikka tähän asti Ticket meidän luottomerkki onkin ollut.

Nikka

Toisen rivin kukkatakki on ihan kiva, mutta ei mikään MUST have. Pojalle pitäisi ostaa takki, toivottavasti jotain raikasta ja reipasta on tosiaan tulossa tarjolle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram