No niin, tässä nyt tulee lisää lupaamiani Ticketin kevätkuvia.

Ensin on poikien vuoro. Ja tässä ei todellakaan ole sitten koko mallisto, vaan muutamia suosikkejani, joita olen poiminut noista kaikista kuvista.

Näissä kollaaseissa näkyy nyt joitain kevääksi tulossa olevia kuoseja. Itse en ole vieläkään kyllästynyt tähtiin, joten olen tosi iloinen, että niitä nähdään vielä. Nyt tähdet ovat taas vähän uuden näköisiä, ja niitä on sekä rasteroituna, että erilaisina kuoseina. Tuosta poikien sinivihreästä tähtitakista tykkään erityisen paljon.

Neljänteen kuvaan valitsin kolme omaa suosikkihaalariani. Yllättäen niistä nousi omaksi ykköseksi tuo iso ruutu tummansinisellä pohjalla. Uusi vihreän sävy "pool green" näkyy pojilla hyvin, ja on kiva kun joku uusi sävy on noussut perinteisten värien rinnalle. Toki haalareista löytyy myös yksivärisiä malleja, mutta nyt halusin nostaa nämä kuosit esiin.

Sadeasuista vielä pitää mainita tuo ihana värikäs takki punaisten housujen kanssa. Meillä on ollut Ticketin rubber rain setti käytössä koko syksyn päiväkodissa, ja en voi kuin kehua sitä. Myös musta plain rain setti näyttää hyvältä, ja sen kanssa voi yhdistää helposti myös sateenkaarenvärisen pipon, jos haluaa vähän väriä tummaan yksinkertaiseen asuun. Tuollainen musta setti on helppo, koska sen voi asustaa helposti eri näköiseksi, ja se menee hyvin myös syksyllä eikä näytä liian keväiseltä.

Mitäs sanotte näistä? Pitäisikö illalla vielä vähän vilkaista tyttöjen juttuja?

Kommentit (10)

N?

Ainoat mitkä säväytti oli tuo värikäs pipo ja värikäs rubber rain, mutta meillä on jo kevääksi rubber rain puku. Tuollainen plain rain (ruskea) on jäämässä kevääseen mennessä pieneksi ja sen tilalle pitäisi löytää jokin kiva (mieluiten) haalari :)

Retromoderni

Tuo vihreä takki sai hyväksynnän poitsulta. Tähdet eivät enään kyllä uppoo.

- A - d - é - a -

Kiva kurkistella näitä kevään mallistoja. Meillä odottelee yhdet tiksun tähdet jo kaapissa mutta joku haalari pitäisi varsinkin poikaselle saada. -Tiina

Täti Ruskea

Voi kiitos näistä! Ja kiitos sille joka keksi tähdet pojille (toki tytöillekin)! Mussa ei ainakaan näy kyllästymisen merkkejä :) Isojen poikien ollessa pieniä, ei ollu vielä tähtiä tarjolla. Noista löytyi lähes täydellinen haalari meidän pikkupojille. Tykkään samistella, joten haluan samanlaiset, mutta silti jotain omaa ja siinä se on: tuo tummansininen haalari kirkkaansinisin, vihrein ja valkoisin tähdin. Takkina se on kyllä vielä parempi kuin haalarina (ehkä vähän levoton), mutta tässä tapauksessa hyvä. Toinen poika kun on "vihreä poika" ja toinen "sininen/punainen". Toiselle siis vihreät asusteet ja toiselle siniset. Ei kun kokoja miettimään. Niin, ja kaiken huipuksi mulla on jemmassa viime keväältä Villervallan vihreä ja sininen pipo tähdellä, samoin Popin vihreä- ja sinivalkoraidalliset ohutfleecevuorelliset pipot. Nam, nam! :)

Ja etten jäisi ihan ilman ruskeaa, niin mulla on jemmassa molemmille Ticketin ruskeat fleecevuorelliset takit. Pienempi niistä on ollut jo 3v:n käytössä ja siirtyy seuraavaks 1v:lle (keväällä) ja 3v saa isomman takin (aleosto jemmasta). Housuja niihin saatan tarvita.

Muistatko/tiedätkö mistä yksvärisistä takeista oli kokoa 164cm? Pitäis saada kevääksi esikoiselle joku yksvärinen neutraali takki, joka menis sit vielä yläasteikäisellekin syksyllä. Nuo toiseksi alimmat vihreät olis kyllä hänen juttujaan (myös vihreä poika), mutten tiedä onko ne riittävän neutraaleja sen ikäiselle. Tähdet täytynee ainakin unohtaa :( Tollasen vihreän tähdillä voisin sit ottaa kolmoselle haalarina seuraavaan vuoteen (alesta?), koska kuopusta odottaa tummansininen tähtihaalari. Olis sit jälleen hieman samaa tyyliä. Mutta ensin tämä kevät <3

Janika v

Värikäs pipo ja rubbenrain on kivoja samoin to turkoosi tähtitakki :) Meille ei vaan sadepuvulle ole käyttöä. Tiedätko, tuleeko sitä värikästä settiä plain rainina, sitten voisin kyllä osta jemmaan tuon? Hattu kai pitää saadaa :D

Janika v

Vielä piti sanoa et toi oranssi takki voisi olla pojan mieleeen, itse en oo ihan niin varma jakasaisinko katella tota koko kevään ja syksyn :D Noissa malleissa vaan toi kangas on kaikista mukavaampi ja kiveempi!

Sari - MrsAgatha

Tähdet on kyllä kivoja mutta näistä tähdistä en tykännyt. Ja mua vähän häiritsee tuo sateenkaari-kuosi kun on jo tietyltä toiselta merkiltä tuttu. Vihreä takki on ihan kiva mutta ei taida Ticketiltä tulla mitään meille keväällä. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram