Ticket to Heaven

Saimme jo jokin aika sitten Ticket to Heaven merkiltä Islalle muutaman ulkoiluasun testiin. Tässä postauksesta nyt niistä vähän. Toinen ulkoasu on Ticketin softshell haalari Keike, joka näkyy ekana kuvissa. Tämä hengittävä haalari pitää lapsen lämpimänä ja kuivana. Paksuus on vähän ohuempi kuin esimerkiksi Pomp De Luxin haalarissa, mutta materiaali on paljon notkeampi ja pehmeämpi, ehkä siis vähän myös mukavampi päällä. vedenpitävyys on 3000mm ja hengittävyys 3000g/m2. Haalarissa on tuplavetoketju helpottamassa pukemista ja lisäksi irrotettava huppu. Tämä on tosi helppo ja mukava vetäistä päälle ulos lähdettäessä ja usein isla itse hakee juuri tämän haalarin naulakosta. Materiaali voisi minusta olla aavistuksen paksumpi, niin tällä mentäisiin sitten helposti pitkään syksyyn asti täällä Etelä-Suomessa.

Mitoituksesta vielä sen verran, että tämä meillä oleva koko 86cm vastaa minusta hyvin kokoaan, ja on aavistuksen pidempi esim. lahkeista kun meillä oleva 86cm Pompin softshell-haalari. Tätä Keike -haalaria saa koossa 74-104cm. Islan haalarin väri on fiesta pink ja toinen värivaihtoehto on marine blue, eli hyvin klassinen tummansininen. Haalari löytyy täältä, mutta Ticketin sivuilla tuotteen kohdalla lukee virheellisesti toppahaalari. Kyseessä on kuitenkin ihan tavallinen softshell-haalari. :)

Toisena tuotteena meille tuli Ticketin Komma -takki ihanassa vaaleanpunaisessa hattarapilvikuosissa. Kyseessä on siis aika tavallinen välikausitakki teknisillä ominaisuuksilla, mutta minusta tämä takki on ulkonäöltään perus ulkotakkia siistimpi ja menee hyvin myös kauppatakkina. Takki on tuulen- ja vedenpitävä (5000mm/ 5000g/m2) ja hiha- sekä olkasaumat on teipattu. Huppu on irrotettava, ja takin vuorina on ihana pehmeä jersey. Tätä Komma -takkia on saatavilla koossa 62-104cm ja kuosivaihtoehtoja on kolme erilaista sekä yksivärinen pinkki. 

* Haalari ja takki saatu blogin kautta.

Kommentit (3)

Vierailija

Nuo tyttöjen takit onkin kauniita! Meillä tytölle ostettiin keväällä Kerry-takki ja on ihme kyllä pysynyt siistinä arasta väristään huolimatta. Pojille taas en löytänyt mitään mielenkiintoista.

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram