Päästiinhän siitä kesästäkin nauttimaan. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kaupat täyttyvät toppahaalareista ja ulkona vaan aurinko porottaa. Mutta sepä ei meitä haittaa. Kiva kun saatiin kesävaatteet lopultakin kunnolla käyttöön. Sain myös vihdoin käytyä lasten vaatekaappeja läpi ja vein ison kasan pieneksi käyneitä viime talven vaatteita Nellaan ja Nuttuun myyntiin.

Muuten me ollaankin vaan laiskoteltu, tavattu kavereita, ulkoiltu, ulkoiltu ja ulkoiltu. Ja nautittu ihanista kesäpäivistä. Eppu ja Isla ovat leikkineet kiitettävän paljon yhdessä ja vaikka välillä kiistaa tuleekin jostain tavaroista, pääsääntöisesti yhteisleikit menevät aika kivasti. Eppu tykkää antaa keinussa vauhtia pikkusiskolle ja rakentaa tälle hiekkalinnan jos toisenkin. Nyt olenkin monena päivänä jättänyt puhelimen jonnekin sisälle, sulkenut läppärin koko päiväksi ja vaan nauttinut ulkoilmasta ja auringosta. Toivottavasti saadaan nauttia auringosta vielä pitkään. 

Kommentit (2)

Vierailija

Näistä ihanista ilmoita pitääkin nauttia! Me ei juurikaan olla sisällä viihdytty ja lapset varmaan nukkuiskin ulkona ellei arki olisi alkanut. 

-nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram