Meillä kotona on parina viime päivänä kuulunut vaaleanpunaisten kenkien tepsutusta. Normaalisti meillä ei kyllä sisällä oleskella saappaat jalassa, mutta muutama päivä sitten Crocs lähetti molemmille lapsille Colorlite boot -jalkineet. Isla sai vaaleanpunaiset ja Eppu ruskeat. Islalla ei ole vauvakenkiä lukuunottamatta ollut ennen Crocseja, joten sovitettiin natsaako koko. Sopihan se, mutta sitten niitä kenkiä ei saanutkaan ottaa pois jalasta. Ja sama homma seuraavana aamuna, kun kengät piti saada jalkaan. Taisivat siis olla mieleiset. Tuleepahan tässä nyt sitten harjoteltua tuota "isojen" kenkien kanssa kävelyä. Ulkona jäisessä ja lumen muhkuraisessa maassa tyttö nimittäin ei millään meinaa pysyä pystyssä. En muistanutkaan viime kerrasta sitä, että vaikka sisällä kävely sujuisi jo hyvin, se on sitten ihan eri asia sen toppavarustuksen ja talvikenkien kanssa ulkona. Näissä kengissä tuo vaaleanpunainen väri on aivan mielettömän ihana, vaikka usein vältänkin pukemasta tyttöä pelkkään "possupinkkiin". Tämä väri on sellainen haalea vaaleanpunainen ja kengissä on vielä tuollainen hento helmiäinen pinnassa, joka heijasta valoa kauniisti. Pojan ruskeiden kenkien väri on taas enemmänkin matta. Tämä ruskea on sellainen suklaanruskea, tosi kaunis sävy sekin.

Minulla on itselläkin nuo Colorlite saappaat, ja vaikka ne ovat kai oikeasti välikauteen, olen kyllä käyttänyt niitä myös leudossa talvisäässä. Ja varsinkin loskalla nuo ovat hyvät. Colorlite -saappaat ovat tosi kevyet ja ne on lapsen helppo vetäistä itse jalkaan. Tässä lasten mallissa on tarrakiinnitys, joka myös helpottaa pukemista. Jalkineiden sisällä on lämmin karvavuori. Lasten kokoja on välillä 22/23 - 30/31. Ja pieni lisäys vielä loppuun, noita saappaita on nyt hyvässä alessa TÄÄLLÄ. :)

* kengät saatu blogin kautta.


Kommentit (11)

Vierailija

Hei!

Ajattelin lähestyä muutamia suosituimpia lapsiblogisteja.
Hallitus aikoo maksaa 80 milj. euroa(Hs 22.1)siitä etteivät perheet vain saisi päättää, miten lapsia hoidetaan ja voi kauhistus jos äiti haluaisi olla kotona yli 1,5v. Feministit holhoavat! Itselläni ei enää pikkulapsia, mutta te voisitte halutessanne herätellä perheitä, perheet lapsineen eduskunnan istuntoon tms. Tällä valtava vaikutus Suomen perheisiin.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Hei, olet kyllä hyvällä asialla ja olen kyllä samaa mieltä kanssasi. Minustakin perheiden pitää saada itse päättää. Ja haluan korostaa että itselläni ei ole mitään töihin palaamista vastaan (ihan oikeasti rakastan työtäni) mutta jo nyt varsinkin pääkaupunkiseudulla hoitopaikkojen kanssa on tosi vaikeaa. Tämä tuli jo silloin selväksi kun palasin ensimmäisen kerran äitiyslomalta töihin. Ja nyt jos tämä esitys menee läpi, tilanne on varmaan pian vielä huonompi. En tiedä voidaanko me bloggarit vaikuttaa sentään hallitukseen, mutta ehkä ainakin herättää keskustelua(?) Pitää miettiä tätä. 

Vierailija

Mistä noita Crocksin saappaita saa? Meillä isompi tyttö ei ole oikein kenkien perään, mutta pienempi, juuri vuoden täyttänyt tyttönen on (kuten äitinsäkin). Hän istuu eteisen lattialla ja kokeilee hartaasti jalkaansa kaikkien perheenjäsenten kenkiä ja yrittää sitten raahata mieluisimpia mukanaan milloin mihinkin. Hänellä on vasta yhdet Zarasta hankitut koon 18 talvikengät, joita hän haluaisi pitää jalassa koko ajan. Tyttö pieni ei vain vielä osaa kävellä... mutta heti kun oppii, nuo Crocksit voisivat olla ostoslistalla. 

Vierailija

Voi mitkä suloisuudet!

 Itse löysin pojille taannoin ruskeat 50% alella! Meilläkin on siis pienin tepsutellut onnellisena uusissa kengissään :) Tellu taas rakastaa omia vaaleanpunaisiaan niin ettei tahtoisi edes pakkasille kenkiä vaihtaa. Loskakelejä taitaa vaan saada odotella taas.

-Nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 3: Sama juttu meillä! :) Isla istuu aina eteisessä ja kokeilee kaikkien kenkiä Kaikkein hauskinta on ehkä, kun pienellä tytöllä on iskän jättimäiset kengät jalassa. :D 
Me ostettiin kans alkutalveksi kengät zarasta, koska siellä oli hyvin pieniä kokoja. Näitä Crocsin kenkiä (juuri nuo Colorlitet) on nyt hyvässä alessa täällä. :) Alehinta oli nyt 34,99 ja ovh. 54,95€ ja tuo Islan väri on pearl pink. :)

Nanna: nyt siellä on taas ale, tosin vähän pienempi prosentti. :) Teillä siis pienimmällä samat suosikit! :) Noi vaaleanpunaiset on kyllä nätit. Meillä tuntuu olevan loskakelit joka toinen päivä. :D

Vierailija

Meillä vanhemmat hoitavat silloin kun eivät ole työvuorossa ja me isovanhemmat sitten muuten, ei 1, 5 vuotiasta voi viedä vielä muualle hoitoon ja näin me mennään kunnes lapsi täyttää kolme vuotta, kaikilla ei ole näin hyvää tilannetta ja ihmettelen kovasti miten perheet pärjää ilman isovanhempia ja toisin päin, itse kaipaan pientä jo vuorokauden jälkeen jos ei olla nähty. Itse olen syrjäytetty työelämästä, en pääse töihin vaikka haen kun on sairauksia selän ja jalkojen kanssa mutta työllistämiskursseille kyllä kelpaan ja olen ollut niissä jo usein, ei töitä vaan olen tehnyt ilmaisia harjoittelujaksoja kuukaudesta puoleen vuoteenkin. 500 euroa rapsahtaa tilille joka kuukausi, on se niin väärin ettei minulle ole oikeutta kunnon työhön josta saisin kunnon palkan, olen jo oppinut elämään tiukasti, lapsenlapselle ostan aina jotain kivaa ja hyödyllistä ja teen itse hänelle hyvää ruokaa pakasteeseekin, hän on minun aarre joka pitää minut terveiden kirjoissa. Mutta nyt minusta on ollut siis jotain hyötyä ja itsekin saan paljon. Noita kenkiä katselin ja ajattelin kevääksi tilata ne pienelle pojalle ihan vaan kun hyvät pitää täällä etelän loskassakin, niin kivat näyttää olevan Islallekin, hyvää jatkoa kaikille, toivoo Mummikki.

Vierailija

Ihanat pinkit.<3Teidän neiti on niin tyylikäs.Täällä neiti 9 kk tulee perässä hyvää vauhtia!

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Mummikki: Teidän lapsenlapsi on kyllä oikeasti todella onnekas, että hänellä on ihanat isovanhemmat elämässä, ja lapsilla apuna. Monilla ei ole yhtä onnekasta tilannetta. Ihana lukea, kuinka pikkuinen on teille noin tärkeä, hän varmasti myös itse arvostaa sitä kun on vähän vanhempi. ♥ Meillä on isovanhemmat todella kaukana, niin ei ihan käytännön syistä kauhean usein nähdä, mikä on tietysti tosi harmi juttu. 
Ja kengistä; ainakin meidän pikkuneiti sekä poika tykkäävät noista ihan älyttömästi, ja kuten seuraavasta postauksestakin ehkä huomaat, tytön pitää saada nuo saappaat jalkaan koko ajan sisällä. :) Ne ovat tosi kevyet, niinkuin Crocsit yleensä, niin luulen ,että siksi ainakin meidän lapset tykkää. :) 

Vierailija: Eikö olekin, tämä on kyllä kaunis sävy. :) Ja voi kiitos. ♥

Vierailija

Näköjään oli minulla kadonnut lopputeksti jonnekin.9 kk:n ikäisen neidin äiti siis yritti vielä sanoa,että tämä on tällä hetkellä ehkä paras blogi kaikista,joita seuraan!Jutut kolahtaa aivan yksiin,koska meilläkin on moderni valkoinen talo ja tyttö ja Epun ikäinen poika.

Vierailija

Mistä nuo olohuoneen sohvatyynyt ovat?Nätit ja raikkaat,itse löysin vain valkopohjaisia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram