Saimme jo jokin aika sitten testaukseen yhteistyökumppaniltamme Ticket Outdoorilta Plain Rain -välikausiasun. Nyt tämä setti on ollut käytössä pääasiassa päiväkodissa ja silloin kun ulkona on märkää. Meidän setti on irrotettavalla fleecevuorilla. Asun ominaisuuksiin kuuluu vedenpitävyys 5000 mm ja hengittävyys 5000 g/m2/24h.

 

Takissa on vuorina vetoketjuilla kiinnitettävä fleecetakki, jota voi pitää myös erikseen. Housujen vuori on kiinteä ja se on ainoastaan housujen yläosassa, ei lahkeissa. Näin vuori ei ota kiinni pukiessa. Kangas on ohutta ja tuulipukumaista, joten puku on todella mukava päällä. Tuon kankaan kestävyydestä olenkin sitten kuullut kahdenlaista tietoa. Toisilla se on kestänyt hyvin, ja toisilla ei. Meillä puku on kyllä pysynyt päiväkotikäytössäkin ehjänä, mutta voi olla, että isommilla lapsilla se joutuu vielä kovempaan kulutukseen. (?)

Epäilin myös pitkään puvun vedenkestävyyttä, mutta ihmetyksekseni se on pitänyt kosteuden poissa tosi hyvin. Tämä on kyllä mukavampi päällä, kuin tavallinen kurapuku, koska hengittävyys ja käyttömukavuus ovat parempia. Luulen kuitenkin, että jos vettä sataa kaatamalla, tämä puku ei riitä pitämään lasta täysin kuivana. Ehkä tämä Plain Rain -setti on siis enemmänkin välikausipuku kuin sadeasu.

Plain Rain -puvun mitoitus on todella väljää, ja nyt noin 94cm pitkälle pojalle, joka käyttää normaalisti kokoa 98, on tästä setistä koko 98 vielä aika reilu. Mitoituksessa on väljyyttä myös leveydessä niin paljon, että alle mahtuu tarvittaessa reilustikin välivaatetta. 

Kommentit (8)

Vierailija

Nuo puvut on kyllä oikeasti loistavia ja meillä ne on kyllä ehditty kevään mittaan testata myös vedenkestävyydeltäänkin. Hyvin kestää "suihkun" (eli siis kaatosateessa korkealla olevan rännin) alla leikkimisen. Kestävyydestä meillä onkin sitten niitä kahdenlaisia kokemuksia. Muutoin ovat kestäneet hienosti, mutta Tellun eskarikäytössä oleva puku ei. Olisiko tyttö sitten siinä kovassa kulutusiässä, kun ei sillä taida yhtikäs mikään eskarissa kestää...

-Nanna

Vierailija

Pitää ne jonkin verran vettä, ja meillä kestää kaksi lasta ja sitten roskiin ;) tosin remuajat on täyttää tänävuonna 6&7.

-kippuralla

Vierailija

Meillä on pojalla Ticketin vk-housut jotka on kanssa niin että ylhäällä on fleecevuori ja lahkeissa ei ole mitään vuorta. Kangas on ohutta mutta hyvin ovat kestäneet viime syksyn ja nyt tän kevään tuon pojan päiväkoti-meiningissä mukana. Ei näy yhtään käytönjälkiä eli tyytyväinen olen ollut. :) Ainoa miinus on se että ovat tosiaan leveät ja näyttävät vähän hassuilta hoikan lapsen päällä.

 

- MrsAgatha

Vierailija

Meiltä miinus housuille. Kahdesta setistä on housut jääneet käyttämättä, kun pojan mielestä niiden vyötärö on liian kireä. Ei siis pukiessa näytä mitenkään pieneltä, mutta ilmeisesti sitten puristaa kumminkin liikaa ja väärästä paikasta :) Nyt meni myös viimeisin setti kiertoon vähän ennakkoon, kun muuten koon 98 takki oli sopiva n. 100cm:lle, mutta hihansuut kuulemma liian kireät. Ja kyseessä siis ihan normikokoinen poika. Meille ei jatkossa taida tulla enää Ticketin vaatteita, vaikka muuten mitään pahaa sanottavaa ei olekaan.

-Emma

Vierailija

Täältä pieni soraääni puvulle, oikeastaan aika isokin! Kaipasin mukavan tuntuista ja henkseleillä varustettua pukua tytöllemme ja kaverin suosituksesta ostin sitten Hulluilta päiviltä tällaisen. Minulla oli epäilykseni ohuesta kankaasta, mutta koska netistäkin löysin kovasti kehuja puvusta, ajattelin, että pakko sen kai on leikkejä kestää. Virhe! Meni ehkä viikko, yksi kompastuminen asfaltille ja toisessa polvessa iso reikä. Seuraavalla viikolla takki tarttui vähän terävämpään oksaan metsäretkellä, seurauksena valtava repeämä hihaan.

Annoin seuraavana syksynä Ticketille vielä mahdollisuuden, missä lie mielenhäiriössä, ja ostin taas tämän saman puvun tarjouksesta. Muutamassa viikossa taas reikä polvessa ja muuallakin puvussa sellaisia ihmeellisiä pikku reikiä saumojen lähellä.

Olen ihan ihmeissäni miten moni muu hehkuttaa tätä pukua, joka meillä on ollut kaikista välikausiasuista kaikkein huonoin. Ja ihan tavallisia ulkoleikkejä tyttömme mielestäni leikkii. Olen hämmentynyt!  

Vierailija

En ymmärrä! Moni hehkuttaa tätä pukua ja itsekin ostin sen tytöllemme kaverin suosituksesta. Tarvittiin viikko ja yksi kaatuminen asfaltilla ja polvessa iso reikä. Myös takki onnistuttiin hajottamaan, kun metsäretkellä vähän terävämpi oksa viilsi hihaan ison palkeenkielen.

Annoin puvulle vielä toisen mahdollisuuden seuraavana syksynä, kun sain edullisesti tarjouksesta. Muutaman viikon kuluttua polvi jälleen kulunut puhki. Olisi pitänyt uskoa omia epäilyjään ohuesta kankaasta, mutta niin moni tätä oli kehunut, eikä 2-vuotiaamme nyt niin rajuja ulkoleikkejä leiki.. Nyt käytössä vanhat kunnon ja Reimat, ja säilyvät näillä näkymin perintönä pikkuveljellekin :) Hämmentävää vaan, että kokemuksia voi olla näin erilaisia!

Vierailija

Ticketin plain rain fleecestä ei kokemusta, mutta ihanat kuvat, Eppu antaa kunnon kevätpesut autoille :) niin sitä pitää! ;) 

Vierailija

Meillä on kaikilla kolmella lapsella ollut välikaudessa aina Plain rainit ja ovat kyllä hyvin kestäneet jopa noiden isompien menoa. Toki asfalttikaatumiset yms. ovat reijät polviin tehneet, mutta eipä itä ole mikään muukaan merkki kestänyt;) Ainoat Ticketit , jotka ovat menneet normaalikäytössä rikki, ovat nimenomaan Hullareilta ostetut setit, minusta niissä materiaali ollut aina vähän erilaista, kuin muualta ostetuissa, olisikohan joku erikoiserä..?  Meillä lapset tykkäävät noista, kun ovat niin kevyitä ja helppoja pukea.

*riikka*

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram