Ticket Outdoor lähetti jo syksyllä meille talvihaalarin testiin, mutta koska talvi tuli vähän myöhässä, saimme sen vasta nyt käyttöön. Tähän asti mentiinkin ihan välikausivaatteilla, mutta kun pakkanen ponnahti viikko sitten yhtäkkiä -18 olikin jo hyvä aika kaivaa talvikamat naftaliinista.

Meillä on aiemminkin ollut Ticketin talvihaalari, ja viime talvena Baby Baggie selvisi hyvin koko talven päiväkotikäytössä. Kankaaseen ei jäänyt mitään kulumaa pitkän talvenkaan jälkeen, toisin kun meidän Mini Rodinin kakkoshaalariin, johon tuli ihan muutaman käyttökerran jälkeen omituista "nukkaa" pintaan. Muutenkin tuon viimetalvisen Ticketin haalarin materiaali oli tosi mukava ja notkea, ja se oli myös lämmin ja paksu.

Tässä uudessa haalarissa on irrotettava huppu ja sen reunassa nepeillä irrotettava tekoturkisreunus. Viime vuotisesta puvustamme yksi karvareunuksen nepeistä jäi kiinni johonkin ja se irtosi, mutta tässä puvussa kaikki nepit ovat pysyneet hyvin paikallaan. Lasten ulkovaatteissa noiden neppien pysyvyyden kanssa on usein ongelmia, ja näiden neppijuttujen kanssa olen saanut itsekin pähkäillä työelämässä. Minusta kuitenkin neppien pysyvyys on tosi tärkeä juttu, koska se on myös turvallisuuskysymys. Tai itse en ainakaan haluaisi, että irtoilevia neppejä joutuu vaikka pienen lapsen suuhun. 

Tämä uusi haalari on nyt eri malli kuin viime talvena, ja tässä materiaali on vielä vahvemman tuntuinen kuin viime vuotisessa baby baggiessa, mutta niin on kulutuskin kovempi. Tämän mallin nimi on Baggie rugged suit ja väri on grey. Tuotekuvauksessa sanotaan:" Designed for the more cool look. The cool snowsuit has the warmth, breathability, wind and waterproof characteristics that makes it a key Ticket Outdoor product. Got 10/10 points in test." Haalaria on saatavilla 92cm-140cm kokoisina.

Puvussa on hyvät heijastintereet sekä edessä että takana, hihansuissa heijastintarrat, ja heijastinlabelit vielä molemmissa sivusaumoissa sekä taskujen vetoketjujen vetimissä. Edessä on vetoketjutaskut, ja vyötäröllä on kuminauha tuomassa muotoa. Uskon, että tuo kuvauksen "more cool look" tarkoittaa sitä, että tämä haalari on myös vähän kapoisempi kuin jotkut muut Ticketin mallit, koska se sopii myös hoikalle pojalle. Sanoisin, että malli on leveydeltään normaali, ei leveä eikä kapea. Pituutta haalarissa taas on aika runsaasti ja sen puolesta tämä on minusta reilua kokoa. 98cm pitkällä pojalla on koko 98 ja kuten kuvista huomaa, siinä on vielä ihan hyvin kasvunvaraakin. Eli sanoisin, että Ticketin haalarit ovat edelleen reiluhkoa kokoa. 

Lahkeissa on kuminauhat, ja lahkeiden sivuilla on vielä levikkeet, jotka aukeavat vetoketjuilla. Nämä ovat ehkä yksi paras ominaisuus puvussa, koska kengät on tosi helppo laittaa jalkaan. Kun levikkeiden ketjut sulkee, jalat pysyvät hyvin kuivina. Jalan alle menevät kumilenksut ovat paksumpaa kumia, joten ne eivät mene ihan helposti rikki. Minusta on hyvä, että monet merkit ovat siirtyneet näihin kumisiin jalkalenksuihin, koska kankaiset saa ainakin meillä vaihtaa useamman kerran talven aikana.

Myös hihansuissa on kuminauhat sekä kiristystarrat. Hihansuut pitävät lumen hyvin ulkona, mutta kuminauha saisi minusta olla vähän joustavampi ja hihansuu aavistuksen isompi kun kuminauha on venytetty, koska nyt hanskat on vähän hankala pukea. Tai ainakin paksut talvirukkaset on helpompi pukea niin, että ne laittaa käteen jo ennen haalaria.

Tätä Rugged suit -mallia on saatavilla kahdeksassa eri värissä. Me valitsimme tuon harmaan, ja minusta se on tosi kaunis sävy luonnossa. Harmaa sopii hyvin sekä pojille että tytöille, riippuen ihan siitä miten sen asustaa. Jossain valossa väri taittuu hieman jopa violettiin. Minusta puku on tosi lämmin ja materiaalit laadukkaita, ja tätä voisi hyvin suositella vaikka päiväkotikäyttöön, koska uskon sen kestävän hyvin kaikki rymyämiset. 

Nyt jos joltain vielä puuttuu talvihaalari tai haluaa ostaa puvun ensi talveksi, täytyy vinkata että Ticketin verkkokaupassa on nyt hyviä alennuksia ja tämäkin puku on siellä nyt -40% alessa. Pojalla on kuvissa päässä myös Ticketin pipo Kimm.

* Haalari sekä pipo on saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Kommentit (7)

Vierailija

Aiemman kokemuksen mukaan Ticketin haalarit on ollut vähän turhan leveitä, mutta tämä näyttää hyvältä.

Vierailija

6-vuotiaalla pojallani oli Ticketin ulkohousut käytössä kaksi viikkoa, ja ihan normaaleiden pihaleikkien jälkeen oli polvi puhki.
Teräviä reunoja tms. ei ollut lähettyvillä, vaan housut olivat polvesta kuluneet puhki. Otimme housut käyttöön kuten sinäkin, vasta lumen ja pakkasten tultua. 
Oli muuten ensimmäiset ja viimeiset Ticketin ulkovaatteet, mitä meille hankitaan. :/

Vierailija

Ne pakkaset tuli sittenkin! Ja tunnetusti mä en ollut taaskaan varautunut :D Meillä on ollut siis tungettuna viime vuotinen Ticketin haalari, joka onneksi vielä mahtui. Saa nähdä paljon siitä jää minimiehelle vielä jäljelle kun lunta ei juurikaan ole. Meillä siis kolaillaan sepeliä eikä sitä mitä pitäisi sillä maassa on vaan ihan nimeksi kerros pakkaslunta.

 

-Nanna

Vierailija

Pysyykö lahkeiden vetoketjut kiinni? Kuinka helposti lapsi saa ne itse avattua ja suljettua? Näyttäisi ainakin kuvassa jossa testaaja on lumikolan kanssa että lahkeen vetoketju hieman auki? Onko tarkoituksella noin vai avautunut itsestään?

Vierailija

Minäkin ostin tämän uuden baggie rugged-haalarin esikoiselleni( pian 7v). käytössä se on ollut reilu 2 KUUKAUTTA ja polvet ovat jo niin täynnä karheumaa ja pehmenneet, että en voi edes myydä pukua eteenpäin, ei siitä kukaan maksa kun polvet ovat menneet niin huonoon kuntoon. Kyllähän pojat ovat kovia rymyänään ja mäkeä laskevat joskus polvi-luisu tyyliin..Oon koittannut ohjeistaa laskemaan peppumäkeä. no sitten olis se peppu varmaan kulunut vastaavanlaiseksi. En tiiä mitä näille kankaille on tapahtunut, ennen kyllä on kestänyt. Tai eihän MIKÄÄN haalari säily ilman kulumisjälkiä kun kyseessä on lähes kouluikäinen liikkuvainen poika. Mutta tämä, että parissa kuukaudessa on mennyt surkeaan kuntoon. Voikohan tästä edes reklamoida, kuitenkin vedotaan siihen että kaikki kankaat kuluvat, ja blaablaablaa. Mullakin on mennyt luotto tickettiin. En enää ikinä osta normaali ovh hinnalla. Ennen oli merkki nro 1, mutta nyt en voi edes suoditella lapselle, joka on vähän kovempi liikkuja. Kyllähän tällaisella vaunuissa istuu ja saa hyvin vielä jälleenmyydessä. Panostakaa halvempiin, ne saattaa kestää paljon paremmin!!!!

Vierailija

Meillä myös ticketin ensimmäinen puku meni todella lyhyessä ajassa polvista karheiksi eikä tyttö pahemmin edes konttaillut sillä eikä laskenut polvilteen tai pyllylteen. Aina pulkalla tai liukurilla. Se oli kiiltävännäköistä kangasta ja lilan värinen. En muista merkkiä. En ostanut ovh. hinnalla koska ei luonto anna periksi maksaa 120-160€ lastenvaatteesta millä rymytään ulkona. Nyt on snow baggie fireworks (mikälie :D )puku testin alla enkä sitäkään ostanut ovh. hintaan mikä oli 129,00€. Maksoin 87€ ja ekasta ticketin puvusta suunnilleen saman. Nykyinen puku vaikuttaa paljon paremmalta ja on paksumpi. Toivottavasti kestäisi vähän paremmin. Ekan puvun myin pois vielä kun siitä sai jotain. Sain muistaakseni 55€. Eli kokeilu ei ollut hirmuhintainen. :)

Vierailija

Meillä on ollut Ticketin Baggie Suit ahkeralla käytöllä koko talven ja sillä on kyllä rymytty kivikossa ja joka paikassa ja uudenveroinen ainakin parisen viikkoa sitten vielä oli, nyt en ole katsonut mut uus tarkastelu keväällä sitten :)

 

-Titti / Tittin elämää