Kuten muutkin Vauvan bloggarit, saimme myös testiin muutamia tuotteita Philips Aventilta. Meille nämä Aventin tuotteet olivat ennestään jo aika tuttuja, koska pojan vauva-aikana ehdottomasti paras tuttipullo oli juuri Philips Aventin Classic -malli, joka näyttää olevan edelleen tuotevalikoimassa mukana. Tuolloin meillä oli myös käytössä Aventin höyrysterilointilaite, jonka olen nytkin ostanut uudelle tulokkaallemme jo valmiiksi.

Näistä nyt testaamistamme uusista jutuista ehdottomaksi suosikiksi nousi taaperoikäisten pillimuki, joka on vuotamaton, ja siinä on ainutlaatuinen kääntökansi. Otimme pillimukin heti käyttöön vesipulloksi, koska se mahtuu kokonsa puolesta hyvin jopa äidin laukkuun, ei vuoda, ja poika osaa sitä itse käyttää. 

Taapero voi siis itse avata ja sulkea kannen helposti. Kannen alla pilli pysyy myös puhtaana. Kansi on kierrettävä ja silikoninen pilli taipuu kannen alle piiloon. Tämä on mielestäni aika näppärä ratkaisu.

Muki ei sisällä BPA:ta ja se on myös helppo pitää puhtaana, koska mukin saa osiin ja kaikki osat ovat konepestäviä. Tämä muki on herättänyt kiinnostusta myös kavereissa, jotka ovat yrittäneet hörppiä siitä salaa. ;) Lisäksi pitää vielä mainita, että tuo pillimuki on nyt ollut meillä monessa reissussa mukana ja se sopii kokonsa puolesta täydellisesti myös Bugaboo -rattaiden juomatelineeseen ja pysyy siinä hyvin, joten voin suositella tätä muillekin. 

Pillimukin lisäksi meille tuli taaperon ateriasetti, johon kuuluu kolme erilaista lautasta sekä lusikka ja haarukka, jotka sopivat hyvin pieneenkin käteen. Lautasissa on liukumaton pohja ja niitä voi käyttää mikroaaltouunissa. Lautaset sekä aterimet voi laittaa tiskikoneeseen eivätkä ne sisällä BPA:ta. Lautasista tällaisen leikki-ikäisen ruokailuun sopivat parhaiten isoin ja keskikokoinen lautanen, ja pienin syvä lautanen on meillä ollut aamupuurokulhona. 

Näitä samaisia Philips Aventin tuotteita voi nyt voittaa itselleen TÄÄLLÄ, joten käykäähän osallistumassa kilpailuun. Philips Avent tuotepaketteja arvotaan tuolla kolme, joista yksi vaihtoehto on Avent Dect itkuhälytin, josta kerron myöhemmin vähän lisää. :) 

X

Kommentit (5)

Vierailija

Tuollaiselle pillimukille meillä olisikin ehdottomasti ollut käyttöä silloin kun poika ei suostunut kuin pillillä juomaan. Ostettiin Prismasta lastentarvikepuolelta pari pulloa, mutta niistä kyllä pillit tuhoutuivat alta aikayksikön.

 -Nanna

Vierailija

Pakko sen verran kommentoida, ettei tuo pillikansi ole ainutlaatuinen, mommalla on ollut jo useamman vuoden myynnissä vastaava pillimuki :D Aventin rintapumppu+tuttipullot olivat meilläkin käytössä ja todella hyvät.

Vierailija

Hei,

Odotan toista lastani, ja ekalla lapsella ei ollut käytössä sterilointilaitetta, mutta nyt olen miettinyt tuon hankintaa. Huuhdellaanko/Pestäänkö tuttipullot ensiksi ja sitten laitettaan höyrysterilisointilaitteeseen ja laite mikroon ja miten iso tuttipullo mahtuu tuohon malliin mikä menee mikroon.

Tanja

Vierailija

Kiitoksia vastauksista. Ostinkin jo tuon laitteen ja vanhoja tuttipulloja ei enää ole tallessa, niin taijan hankkia noita avent:in tuttipulloja.

Tanja

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram