Pääsimme mukaan muutaman muun bloggarin sekä Crocsin Facebook-tykkääjän kanssa Crocs test squad -ryhmään. Tarkoituksena on siis kokeilla Crocsin erilaisia saappaita ja raportoida niistä. 

Syyskuun testivuorossa olivat kumisaappaat, ja valitsin itselleni Jaunty shorty sadesaappaat. Halusin lyhytvartiset kumisaappaat, jotka olisi mahdollisimman helppo ja nopea vetäistä jalkaan. Ulkoilen paljon koirien kanssa vaihtelevassa maastossa säällä kuin säällä, joten kumisaappaiden pitää olla mahdollisimman mukavat, kevyet ja ennen kaikkea helposti puhdistettavat.

Valintaani vaikutti se, että tämä Jaunty malli oli kyllä jo ennestään tuttu lasten kumisaappaista, joita meillä on ollut pojalla. Tällä hetkellä hänellä on käytössään Handle it -kumpparit , jotka ovat Crocsien tapaan hyvin kevyet ja tosi helppo laittaa jalkaan. Ne voi myös nopeasti suihkuttaa käytön jälkeen ja laittaa kuivumaan.

Mielestäni tällainen lyhytvartinen kumisaapasmalli sopii parhaiten aikuisten tai vähän isompien lasten käyttöön, koska käyttö on kuitenkin hieman erilaista kuin ulkona leikkivillä lapsilla. Harvemmin itse kuitenkaan tulee kahlattua kovin syvissä vesissä (tai kierittyä missään mutalammikoissa), joten korkeaa vartta en hirveämmin kaipaa. Omistan kyllä muutamat pitkävartiset kumisaappaat, mutta nämä lyhyet tulee paljon helpommin vetäistyä jalkaan ja siksi tällainen kivannäköinen "city-saapas" on minulle juuri nappi valinta. Tykkään yleensä pitää villasukkia syksyllä ja talvella ja nämä kyllä toimivat niiden kanssa hyvin. Jauntyt ovat loistavat koiranomistajan ulkoilukengät siis. Kooltaan nämä vastaavat merkintää.

Nyt vielä lopuksi pari alevinkkiä kehiin näihin liittyen. Kun tein tätä postausta, satuin huomaamaan, että Crocsin sivuilla on tällä hetkellä syysale, joka on voimassa huomiseen asti. Kun ostaa kaksi paria Crocseja, saa toisen parin puoleen hintaan. Eli jos joku on juuri hankkimassa lapsille kumppareita syksyksi, tuo kannattaa hyödyntää. Lisäksi huomasin Crocsin Facebook-sivuilta, että Crocs-myymälöissä kaikki sadesaappaat on -20% alessa 5.10 asti. 
* yhteistyössä Crocs. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram