Onko Tenavalinna teille vielä tuttu verkkokauppa? Saan ilokseni jakaa teille lukijoilleni hyvän -15% alekoodin lastenpuoti Tenavalinnaan, jossa on tarjolla ihania vaatteita mm. Mololta, Racoonilta, Reimalta ja Hatleylta. Ostin Tenavalinnasta meidän viime syksyn Molon talvihaalarin ja sain samalla hyviä vinkkejä koon suhteen, joten uskallan kehaista myös mukavaa asiakaspalvelua. 

Alekoodi on EPPU ja kun sen syöttää kassalla, saa tuon -15% alennuksen. Koodi on voimassa vain kolme päivää eli perjantaista sunnuntaihin (14-16.3) ja se käy kaikkeen, myös aletuotteisiin. Kannattaa olla nopea, koska kokemuksesta monet ihanat jutut loppuvat aika äkkiä. :) Niin, ja Tenavalinnassa toimitus on aina ilmainen. Rekisteröityneet VIP-asiakkaat kerryttävät ostoksista alennuspisteitä eli bonusta 10%. 

Tähän alle keräsin vielä poimintoja kivoimmista välikausivaatteista. Nuo Molo kidsin softshell-takit ovat tänä keväänä ihanissa väreissä. Tutusta Molon raidallisesta rainbow-kuosista on tullut myös "tyttöversio" täksi kevääksi ja sitä saa sekä takkina että haalarina. Kannattaa myös kurkata Racoonin karkkiväriset välikausivaatteet sekä Reiman uutuudet! Ostoksille pääsee TÄSTÄ. :)

*Alekoodi yhteistyö Tenavalinnan kanssa.

PS. Tenavalinna löytyy myös Facebookista. Siellä on välillä myös alekoodeja ja tarjouksia, joten kannattaa tykätä. :)

 

Kommentit (1)

Vierailija

Onpa hauskoja nuo Hatleyn pyjamat! Ihan uusi tuttavuus muutenkin tämä merkki minulle. Kiitos vinkistä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram