KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / Jollyroom.fi & Roommate

Kurkataanko vähän meidän pienen lastenhuoneen sisustukseen. Kuvissa näkyy meidän lasten makuuhuone, jossa erityisesti Isla tykkää nykyään leikkiä. Legot ovat vallanneet varsinaisen ison leikkihuoneen, joten tyttö tykkää tuoda ruokaleikkinsä usein tänne pikku nukkariin. Huone on hyvin pieni, mutta kerrossängyn ansiosta sinne tuli kivasti lisää tilaa.

Saimme rakennettua huoneeseen hauskan pienen leikkipaikan, kun Jollyroom lähetti lapsille ihanan leikkiteltan tai oikeastaan tiipiin. Intiaaniteltta on tanskalaisen Roommate merkin Hippie Tiipii ja se on valmistettu kestävästä puuvillakankaasta ja puisista kepeistä. Hippie Tiipii on helppo kasata ja purkaa, ja jos huoneeseen tarvitaan lattiatilaa, teltta menee kasaan ja säilyy vaikka huoneen nurkassa.

Uusi tiipii on sellainen, josta molemmat lapset ovat tykänneet tosi paljon, mutta myös lasten kaverit menevät sinne aina ensiksi. Teltassa on vahva vetoketju, joten Islaltakin sujuu jo hyvin oviaukon sulkeminen ja avaaminen. Alhaalla yhdessä kuvassa näkyy vielä, miten teltan saa kasaan, jolloin se ei vie paljoakaan tilaa. 

 

 

Kommentit (10)

Täti Ruskea

Kivoja kuvia ja hieno tiipii! Itsekin odottelen omaa tiipii-tilaustani samaisesta paikasta. Tilasin pojille jouluaattoaamun yllätykseksi Alice&Foxin vaaleansinivalkoisen tiipiin. Oon jo vuosia haaveillut (ja kuvitellut joskus ehtiväni itse tehdä) tiipiistä ja nyt osui kohdalle sopiva ja sopivaan hintaan ;)

nannaonni

Tiipiit on hurjan kivoja! Mulla oli lapsena sellainen isoisän tekemä ja nyt on kotona pari vuotta pyörinyt kankaat ja kepit tekemistä varten. Taitaa vaan olla yksi ikuisuusprojekti muiden joukossa :D

mummikki

Mukavia kuvia taas olet saanut lapsista, meidän Hupulla on myös teltta kotonaan ja on kovassa käytössä, hän vie sinne kaverinsa heti ja sieltä kuuluu naurua ja supatusta, jopa minäkin mahdun sinne Hupun kanssa. Meillekin olen ajatellut ostaa teltan tai tipitiin, senhän voi laittaa välillä pois jos vie tilaa, meillä on nyt ainakin Brion lentokenttä/junarata ollut kaapissa välillä ja otetaan se yhdessä aina esille ja rakennetaan yhdessä. Nyt kauppa- ja kokkileikit ovat mieleisiä Hupulle, olenkin kerännyt laatikkoon ja kassiin tyhjiä, puhtaita elintarvikepakkauksia, ruisleivän tein ruskeasta pahvista ja laiton sen leipäpussiin, on hänellä ihan lapsille tarkoitettuja ruuanlaittovälineitäkin lisänä mutta esimerkiksi vaikka Pirkka soodapurkki on hieno hänen mielestään, maustetta, hän sanoo. Ihanaa päivää ja marraskuuta teille sekä kaikille lukijoille.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Voi kiitos! :) <3 Teltat tuntuu olevan kaiken ikäisten lasten suosikkeja. Meillä tosiaan kans aina vierailevat lapset juoksevat sinne ekana. Sama oli kun meillä oli pieni teltta yläkerran parvekkeella. Tiipii on kyllä helppo, kun se menee helposti kasaan ja voi säilyttää vaikka nurkassa. Tuntuu ainakin, että sellaiset lelut, jotka ei ole koko ajan esillä säilyttää sen kiinnostauutensa parhaiten. :) Ja tietysti ne muiden lelut! :D
Mukavaa viikonloppua teille! 

pekko

Ihana lastenhuone! Teillä tuo satukirjojen säilyttäminen näyttää erittäin kätevältä, mistä toi 'kirjahylly' on? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram