Pitkästä aikaa taas sisustusjuttuja. Tällä kertaa vuorossa on lastenhuone, tai oikeastaan lasten makuuhuone ja säilytys. Olin tosi iloinen, kun pääsin mukaan Lilla Companyn uuteen blogiohjelmaan VIP-bloggaajaksi ja siihen tämäkin postaus liittyy. Saimme siis Lilla Companysta pari Tellkiddon suosittua säilytyspussia, joita voi käyttää moneen tarkoitukseen. Näitä paperipusseja moni on varmaan nähnyt aiemmin mm. Instagramissa ja niistä on tullutkin hyvin lyhyessä ajassa tosi suosittuja. Hauskat käsinmaalatut paperipussit sopivat hyvin juuri lastenhuoneeseen ja koko perheen säilytystarpeisiin. Niihin voi laittaa kirjoja, pehmoleluja tai sitten käyttää vaikka pyykkipusseina. Ensin ajattelin sijoittaa toisen säkin eteiseen ja täyttää sen kesäkengillä, mutta lelujen säilytys oli tärkeämpi juttu. Keräsin toisen säkin täyteen alakerran leluja ja toisen kannoin yläkertaan. Lasten makuuhuoneessa lojuu nimittäin ihan liikaa pehmoleluja, ja iso säkki söikin niitä sisäänsä aika mukavan määrän.

Tellkiddon säilytyspusseja on saatavilla monilla eri kuvioilla, ja niitä on myös paria eri kokoa. Nämä meille tulleet taitavat olla niitä isoimpia, ja ne kyllä vetävät todella suuren määrän leluja. Tellkiddon kaikki tuotteet löydät TÄÄLTÄ. Lastenhuoneeseen lupaan palata uudelleen vielä myöhemmin. Meidän koko yläkerta elää nimittäin murroksessa, ja odotan vaan miehen loman alkua, että pääsisin kunnolla järkkäilemään huoneita uuteen uskoon. Mutta tästä myöhemmin lisää. 

PS. Jos Sinulla on oma blogi, kannattaa kurkata Lilla Companyn uusi blogiohjelma täällä

Kommentit (5)

Vierailija

Mun on tehnyt mieli tilata tuollaista pussia pienimmän leluille olohuoneeseen, mutta onko nuo oikeasti miten kestäviä? Mietin vaan kun tuollainen pieni epätoivoisesti voimiaan säästelemättä yleensä jotain tiettyä lelua kaivelee :)

-nanna

Vierailija

Onko Lilla Companylla vain nettikauppa? Meidän karhufanille sopisi mainiosti tuo karhunnaama pussi, enemmän vielä ihastuin siihen julisteeseen :)

 

t. Täti Ruskea

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Tuohan on paperipussi, eli repimistä ei kestä, mutta ainakin noin että kippaa ja lastaa niin on ihan hyvin säilynyt ehjänä. Toki meillä nuo eivät vielä ole kovin kauan olleet vielä, että en osaa sellaisesta pitkäaikaisesta käytöstä sanoa vielä. Ehkä jos on tosi raju otteiltaan niin voi mennä kyllä rikki. :) 

Täti Ruskea: Tällä hetkellä taitaa olla vain nettikauppa. Mustakin se juliste on aivan ihana! Tää karhunnaama oli meidänkin suosikki. :)

Vierailija

Hei, ihana tuo paperipussi. Meidän Hupulla on tutti vielä käytössä mutta koetetaan päästä siitä pois kohta kokonaan, hän sanoo sitä tutuksi. Lisäksi hänellä on aika kivoja sanoja, esimerkiksi muumi on miimu. Mitähän minä ja pappa ostettaisiin Ikeasta maanantaina Hupun huoneeseen kun menemme koko porukka sinne ostoksille ja sitten syömään koska minulla ja papalla tulee 30 vuotta täyteen naimisissa oloa 13. päivä. Päätettiin, että koska Hupulla on elokuussa 2 v synttärit niin ostamme sitten kunnon lahjat eikä mitään turhan päiväistä krääsää, tuolit ja pöytä puuttuu ja jokin suuri lipasto Hupun huoneesta, verhot ja tyynyjäkin tarvitsisi. On ihanaa olla mummu ja nytkin kun Hupu ei ole täällä niin ikävä on häntä karmea, hän ottaa minua hellästi poskesta ja sanoo Mummu, sänky..tarkoittaen, että laitapa minut nukkumaan ja laula samalla, Ihahaa tai pieni nokipoika laulua. Olisi hienoa voittaa liput Särkänniemeen, oikein jännittää jo kuka ne saa. Hyvää kesäpäivän jatkoa kaikille lukijoille ja tietysti sinulle ja perheellesi.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 4: Hei, lämpimät onnittelut 30v. hääpäivän johdosta! :) Nyt on muuten hyvä aika, kun lapset syö Ikeassa kesällä ilmaiseksi. Pitäisi itsekin joskus mennä. Ja kuulostaa hyvältä synttärilahjasuunnitelmat! 
Oi, kuulostaa että Hupu tykkää kovasti Mummosta! :) Ihanaa kesää myös teille! <3