Takaisin matkakertomukseen. Matkamme Helsingborgista jatkui autolla eteenpäin. Ajoimme Malmöön ja siitä sillan yli Tanskaan. Ilma oli ihanan lämmin ja aurinkoinen, ja nautimme kauniista maisemista. Automatka sujui yllättävän hyvin lasten kanssa ja pysähdyimme kerran pienelle kahvitauolle. Tarkoitus oli alunperin ajaa suoraan Billundiin, mutta päätimmekin pysähtyä Kööpenhaminassa, ja viettää siellä iltapäivän. 

Söimme lounaan pienessä ravintolassa Strøgetilla ja kävimme muutamissa kaupoissa. Poikkesimme tietysti myös Legon myymälään, jossa erityisesti Eppu oli aivan innoissaan, ja törmäsimme siellä naapureihimme. Hassua! Mikä mahdollisuus on törmätä omiin naapureihin Kööpenhaminassa Lego-kaupassa? Illan suussa lähdimme ajamaan kohti Billundia ja Legolandia. Olimme varanneet majoituksen ihan Legolandin vieressä olevasta Lalandiasta. Olin etsiskellyt tietoa eri majoitusvaihtoehdoista ja moni oli kehunut Lalandian mökkejä. Laladia on siis eräänlainen kylpylä ja huvittelukeskus ihan Legolandin vieressä. Majoituksen hintaan kuului sisäänpääsyrannekkeet kylpylämaailmaan, joskin meiltä ne jäivät käyttämättä. 

Olin ehkä hieman myöhässä majoituksen varaamisen kanssa, mutta onnistuin silti nappaamaan meille viimeisen pienen mökin. Mökki oli kuitenkin parempi, kun olimme odottaneet. Se oli ihan uusi ja varusteltu kaikilla välttämättömyyksillä. Siellä oli keittiö, kaksi makuuhuonetta sekä iso olohuone. Mökissä oli myös iso oma piha ja terassi, nopea nettiyhteys ja pyykinpesukone. Autolle oli paikka ihan mökin vieressä ja vaikka Legolandiin oli tuolta mökeiltä jonkin verran matkaa, autoa ei tarvinnut käyttää. Mökkialueen läpi kulki juna-auto vartin välein, joten autoa ei tarvinnut viedä parkkiin Legolandin maksulliselle parkkipaikalle, vaan kävellen ja junalla pääsi tosi helposti perille.

Tähän väliin haluan toivottaa teille ihanaa ja rentouttavaa juhannusta. Kirjottelen tätä postausta Ruotsista, pikku mökistä, jossa majailemme. Matkakertomus jatkuu vielä muutaman postauksen verran. Toivottavasti jaksatte pysyä mukana matkassa. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram