Joko teillä on lasten talvivarusteet hankittuna? Lasten ulkoiluvaatteet ovat yksi lempiaiheitani, joten kurkataanko vähän meidän talvivaatteisiin. En tiedä kuinka kauan Eppu vielä suostuu pitämään haalaria, mutta pienellä taaperolla haalari on minusta kaikkein helpoin talvivaate, koska se on yksinkertainen pukea ja se suojaa hyvin lumelta ja pakkaselta. Sain valita täksi talveksi Racoonin mallistosta Islalle talvivaatetta ja sieltä valikoituikin yksi tosi söpö haalari. Mallistokuvien perusteella en ollut aivan varma, mikä vaihtoehdoista olisi kivoin, mutta kun haalari vihdoin saapui, tiesin, että olin tehnyt juuri oikean valinnan. Islalle tuli siis Racoonin Sally dot baby suit -toppahaalari, jossa on tummanharmaa pohjaväri ja valkoisia pilkkuja. Etumuksessa on söpö vaaleanpunainen sydän ja hupun reunassa sekä resoreissa vaaleansinistä kontrastiväriresoria. Huppu on suloinen hiippahuppu, joka sopii minusta tosi hyvin pienille lapsille. Haalarissa on kaksi etuketjua, jotka helpottavat pukemista. 

Vedenpitävyys on 9000 ja kaikki saumat on teipattu. Kulutuksen kesto on +40 000 eli erittäin hyvä ja hengittävyys 7000 g/m2/24hrs. Lisäksi haalarissa on pehmeä fleecevuori. Pieni miinus tulee heijastimista, jotka saisivat minusta olla isommat tai näkyvämmät. Toisaalta taas kuvissa Islalla olevissa Racoonin Zabina toppahanskoissa on isot sydänheijastimet. Päässä Islalla on fleecevuorinen Zeleste talvipipo.

Islan haalari on kokoa 92cm ja sanoisin, että mitoitus on pientä. Tämä on minusta Islalle juuri oikea koko, vaikka Isla tuskin on edes 86cm pitkä. Eli jos pohdit kahden koon välillä, kannattaa ottaa isompi. Tämä on varmaan ensimmäinen haalari ikinä, jossa hihat eivät ole liian pitkät, joten jos kyseessä on tosi pitkäkätinen lapsi, kannattaa myös harkita seuraavaa kokoa. 

Haalari on tosi nätti päällä ja täytyy kyllä sanoa, että Racoonin mallistokuvat eivät tuo ihan haalarin parhaita puolia esiin, koska livenä tämä on todella paljon nätimpi kuin noissa Racoonin tuotekuvissa.

 

Sain vielä teille jaettavaksi alekoodin Ratkiriemuun. Eli koodilla eppusenkaapilla-20 saat -20% alennuksen ostoksistasi Ratkiriemun nettikaupassa (käy normaalihintaisiin tuotteisiin). Koodi on voimassa 6.10 asti eli jos on välikausi- tai talvivaatteet hankkimatta vielä, kannattaa käyttää tämä nyt hyödyksi. Ratkiriemussa myydään näitä Racoonin söpöjä talvivaatteita, mutta myös paljon muitakin merkkejä, kuten Molon vaatteita, Fredriksonin ihania lakkeja. 

Racoon haalari + asusteet saatu bloginäkyvyyteen. 

Kommentit (11)

Vierailija

Racoonit on ihan huippuja! Minille sovitin 92 ja 98 ja varmaan sen isomman hankin. Viime talvena oli 86 ja tuntuu et nämä uudet oli himpun naftimpia. Huippu laadukkaita ja lämpimiä. :)

Titti / tittin elämää

Vierailija

Racoonit on ihan huippuja! Minille sovitin 92 ja 98 ja varmaan sen isomman hankin. Viime talvena oli 86 ja tuntuu et nämä uudet oli himpun naftimpia. Huippu laadukkaita ja lämpimiä. :)

Titti / tittin elämää

Vierailija

Niin suloinen, sekä lapsi että haalari. Näin tämän kaupassa ja ihastuin, mallistokuvissa ei ollut näyttänyt niin kivalta. t. Minityylin sari

Vierailija

Ihanat! Racoonilla on mun mielestä tänä talvena nuo pienten tyttöjen jutut paljon kivempia. Isompien puolelta tosin ei enää meidän tytsylle edes koko riittäisi. 

-nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Titti: Joo, tässä on todellakin mitoitus naftia. Tuntuu ainakin näin ensi tutkailulla tosi hyvältä. Toivottavasti on käytössä myös hyvä. :)

Sari: Totta, varsinkin ne tuotekuvat, joissa on pelkkä haalari ei herättyänyt heti sellaista "pakko saada" oloa. Fiiliskuvat olikin jo parempia sitten, missä nämä oli lapsen päällä. Mutta ehdottomasti livenä vielä kivempia kuin kuvissa. :)

Vierailija 4: Hattu vastaa minusta aika hyvin kokoaan, mutta siinäkin on fleecevuori (joka vie tilaa sisältä), eli jos pohdit kahden koon väliltä, ottaisin isomman. Islan lakki kokoa 2-4 ja on juuri passeli. 

 

Nanna: Samaa mieltä, minusta kans nämä pienten tyttöjen oli kaikkein ihanimpia. :)

 

Vierailija

Hei,

miten noi Racoonin koot menevät esim. verrattuna Reimaan tai Ticketiin jotka ovat "baggyja"? Meillä hoikka 88 cm tyttö, kannattaisiko ottaa koko 92 vai jopa 98 (voi olla kyllä reilu)?

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 7: Hei, toivottavasti tämä arvioni ei nyt mene ihan pieleen, mutta ottaisin melkein tuon pituiselle jo koon 98cm että mahtuu koko talven. Isla on varmaan nyt 83-84 pitkä ja tuo 92 koko on sopiva, ja tässä on vielä jonkin aikaa ennen kun saadaan haalari käyttöön. Ja siis vielä helmikuussa pitäisi mahtua eli 4-5 kk:n päästäkin. :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram