Vaikka talvi on tällä hetkellä haave vain, päätin tehdä blogiin pienen talvisen vaatepostauksen. Lämpimät ilmat takaavat sen, että ulos ei tarvitse topata koko arsenaalia vaatetta, vaan lyhyillä reissuilla tarkenee vähän pienemmälläkin vaatetuksella. Tämähän sopii hyvin meidän Islalle, joka rakastaa tyllihameita. Nyt voi hyvin lähteä autolla kauppaan vaikka hameessa, jos päällä on muhkea toppatakki ja jalassa lämpimät sukkikset ja saappaat. 

Haksahdin taas kerran Zaran lastenosastolla, ja ostin muutamia uusia juttuja lapsille. Tässä kuvissa Islan vaatteita, jotka ovat tällä kertaa osastoa "hempeät hepenet". Vaikka Zaran vaatteiden laatu on usein vähän heikko, on siellä kyllä silti monia tosi kivoja juttuja lapsille. Islan vaatekaappiin pääsi tekoturkisvuorilla varustettu toppatakki sekä perhosaplikaatiolla koristeltu pusero, jossa on edessä vesivärityylinen printti. Näiden kanssa on helppo yhdistää sitten vaikka joku Pompin tyllihameista ja Bisgaardin hopeiset talvisaappaat. Ostin syksyllä Pompilta Islalle aika monet sukkikset, jotka ovatkin olleet nyt kovassa käytössä. Olen tykännyt noista Pompin sukkahousuista, koska ne ovat pysyneet aika hyvässä kunnossa ahkerasta pesusta ja käytöstä huolimatta. Vinkkinä vielä, että noita sukkiksia kannattaa ostaa silloin, kun alet alkavat. 

Tällainen talvinen fiilis on Islan vaatekaapissa. Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

 

 

Kommentit (10)

Pia

Zaralla on kyllä todella kauniita lastenvaatteita, mutta laatu on tosiaan vähän niin ja näin mun kokemuksen mukaan. :/ Kauniin "timantti"neuletakin ja perhoscollegen ostin viime reissulla ja ihania ovat!
Kauniin setin olet koonnut, suloisia nuo perhoset! :)

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Olen niin samaa mieltä! Ja reklamaatiot ei onnistu, vaikka mikä vika olisi tuotteessa, jos kuittia ei ole muistanut säilyttää. Heillä ei mun kokemuksen mukaan päde ihan samat säännöt kuin muissa kaupoissa. Mutta aina sieltä siltikin tulee jotain ostettua. :) Ja kiitos, perhoset on nyt pop Islan mielestä! ;)

Sara // housefive

Voi miten söpösiä ja hempeitä. Zarassa on mun mielestä laadun lisäksi myös vähän kummalliset mittasuhteet. Hitsin pitkät hihat ja lyhyt helma. Mutta nättejähän heidän vaatteet, varsinkin takit, on :))

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Joo, aika tällaista hempsukkaa kyllä. :) Mun mielestä housujen lahkeet on kans lyhyitä. Otan usein kokoa isomman lapsille, että pituus riittää eikä nilkat vilku. :D Ja hihat on tosiaankin pitkiä, kuten myös tässäkin takissa. Mutta on ne silti nättejä, niin aina tulee jotain ostettua . :)

nannaonni

Hermoraunio kävi ihastelemassa suloisia juttuja. Kunhan tästä toivutaan on varmaan vihdoin toteutettava retki Zaraan 😀

Vierailija

Ihanaa, kun saa taas ihastella useampia kuin yhtä kuvaa. Sulla on aina niin hyvät kuvat! Makeita talvikamppeita. Kunpa lunta tulisi jo!

-Jenni-

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram