Tässä yläkuvassa seisoskelee iloinen poika Mini Rodinin pingutakissa lähdössä isänpäivää juhlistamaan. 5-vuotiaalla alkaa olla jo mielipiteitä monestakin asiasta, ja yritän kyllä yleensä kuunnella niitä. Nykyään pojalla on ihan oma vaatemakunsa ja koitan ottaa myös hänen mielipiteensä huomioon, mikä miellyttää ja mikä ei. Sinne kaappiin on ihan turha ostaa mitään sellaista seisomaan, jota poika ei suurin surminkaan suostu laittamaan päälleen. Jotain olen minäkin sentään oppinut tässä vuosien varrella. 

Olen joka talvi ostanut Epulle jonkinlaisen kivan talvitakin, jota voi käyttää kauppareissuilla, mutta joka menee hyvin myös toppahousujen kanssa pihalla. Meillä on oikeastaan aina ollut Mini Rodinin toppatakki tai talviparka, ja sellaisen ajattelin tänäkin vuonna hankkia. Islalle ostin Mini Rodinin vihreän pilkkutakin ja Epulle olin ajatellut siniviolettia pingviinitakkia. Lähdimmekin yhdessä katsomaan takkia ajatuksena vähän sovitella sitä, mutta poikapa tarrasi vieressä olevaan mustaan Rodinin parkaan ja tokaisi: "Onpa hieno musta takki!". Yritin tarjota vieressä olevaa pingua, mutta sain vain vastaukseksi: "Ei. En tykkää violetista väristä, pidän mustasta.". Äh!

Koitin vielä myydä takkia Epulle sinisenä, mutta ei. Meillä oli viime talvena musta takki sekä musta talvihaalari. Myös edellisenä vuonna Epulla oli musta talvitakki. Ja välikausitakki oli sekin musta. Siksi olisin mieluusti ostanut pojalle jonkun muun värisen takin tällä kertaa. "Mitä jos olisi vähän väriä takissa?" yritin. "Ei!" Päätimme sitten ottaa pienen aikalisän ja miettiä takin hankintaa hetken. Tuo uusi musta Rodinin parka ei minusta ollut nyt niin kiva kuin aiempina vuosina, mutta ajattelin, että kaipa senkin voisi pojalle hankkia. Oli se kuitenkin ihan jees. 

Näin useita tosi kivoja kuvia tuosta pingutakista lasten päällä, ja harmittelin kovasti, että poika oli sen hylännyt. Kaverini kuitenkin käski yrittää vielä uudelleen, koska kun on 5-vuotias, on myös oikeus muuttaa mieltään. Niinpä näytin takin kuvan vielä pojalle, ja vastaus olikin: "Oi kuinka kiva takki! Tuohan me nähtiinkin siellä kaupassa. Haluaisin tuollaisen pingutakin!" 
Tilasin takin siltä istumalta Epulle Punavuoren Peikosta, ettei hän ehtisi taas muuttaa mieltään. Ja kun takki sitten tuli, poika oli tosi tyytyväinen. Samoin minä. Ja joka kerta, kun Eppu on takkia nyt pitänyt, hän erikseen vielä mainitsee, kuinka kiva pingutakki onkaan. Joten äiti on nyt todellakin tyytyväinen. Sen pituinen se. Siinä se nyt on, sininen-violetti huono-hyvä pingutakki. 

Epun vaatteet: Takki: Mini Rodini / Punavuoren peikko, Pipo: Beau Loves / Pikkuotus / Farkut: I dig Denim / Stylepit,  Kengät: Bisgaard / Zalando.

Kommentit (4)

nannaonni

Tiedätkö mä mietin aikaisemmin tuota samaa takkia meidän pojalle, mutta tiesin myös hänen suhtautuvan siihen samalla tavalla kuin Eppu ensiksi. Jätin siis suosiolla tilaamisen ettei tarvitse laiskana palautella ja ostin kiltisti liikkeestä pojalle mieluisin yksilön.

Vierailija

Meidän 2v ilmaisee jos ei tykkää jostain vaattesta. En kyllä pakota.En halua että lapseni on joku muotinukke, jolle mamma pukisi jotain "tyylikästä" En tahdo että lapsi joutuu koskaan mielistelemään, pukemaan jotain vain äidin mieliksi. Hän sa olla juuri sellainen kuin on. Ja tytkåtä niistä vaatteista mistä tykkää. Jo alle 2veenä hän on ilmaissut ettei tykkää sinisistä paidoista eikä mistään hiuspannoista. Musta on hienoa kun lapsella on oma tahto ja kunnioitan sitä. Neidin 2v juhlissa nähdän tytön itse valitsema paita.

ihmejatavis@blogspot.fi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram