Siellä me taas nökötettiin, nimittäin lentokentän laidalla.

Ja ihan samassa paikassa kuin viimeksikin. Eppunen on niin innostunut lentokoneista, että lupasin viedä pojan taas katsomaan koneita. Emme vielä uskaltautuneet uusiin paikkoihin Katriinantielle tai lentoaseman näköalatasanteelle, mutta sinnekin aiomme mennä pian. Mutta tällä kertaa kävimme vielä tutussa paikassa.

Nyt meitä todella onnistikin, koska ylitsemme laskeutui useampi kone, aivan pään yli. Ensin poika oli aivan ihmeissään, ja sitten hihkui riemusta. Ja näitä hetkiä onkin sitten muisteltu monesti: "Ziuuuuuh!" poika matkii lentokoneiden ääniä. 

Kuvissa Eppusella on jalassa vanhat lempifarkut, ja päällä pehmoinen FUBin kesäneule. Se onkin tosi pehmeä, ohut ja kevyt, eikä yhtään hiostava, mutta suojaa auringolta. 

Nyt on muuten viimeinen mahdollisuus osallistua Moshi Monsterin arvontaan, koska se sulkeutuu perjantai yönä. Arvontaan pääsee tästä tai tuosta sivupalkissa olevasta kuvasta. :)

Cap: Gant / jeans: Mini Rodini / knit: FUB / sneakers: Converse.

Kommentit (22)

miisku

Minäkin kävin eilen illalla tuolla :)
Meidän ylitse ei tosin lauskeutunut koneita. Mutta kivaa silti oli.
Hienoja kuvia otit :)

Miima

Onpas teillä jännittäviä retkeilypaikkoja siellä :) Oi kun kiva tuo FUBin neule - minä haaveilin siitä lyhythihaisesta, mutta taitaa meillä olla jo riittävästi t-paitoja...

Merikuu

Mekin ollaan käyty kaksi kertaa ja se on ihan suosikki juttu meille! Eemeli tykkään hirmuisesti, Freijaa taas vähän jännittää.

Tarkoitus on tässä joku pv mennä sinne näköalatasanteelle, mutta ois kiva mennä silloin, kun siellä ei olisi niin paljon ihmisiä, että pienet ihmiset näkisivätkin jotain.

Ja tonne kaltsille ois muuten kiva mennä pimeällä, näkyis lentokoneiden valot upeasti :)

Sirkku

Tuttu paikka ja maisemat. Meillä on myös yksi pieni (ja yksi isompikin jonka luulisi saavan noista jo töissä tarpeekseen ;)) lentokonefani ja se näköalatasanne olisi tarkoitus testata seuraavaksi.

Oletteko käyneet ilmailumuseossa? Meidän poika ainakin tykkäsi kovasti.

Eppusen kaapilla

Nämä on otettu pari päivää sitten, ja ihan tuurilla osuttiin oikeaan aikaan.:) Ja kiitos:)

Eppusen kaapilla

Joo, tuolla on hienot näköalat. :)
Tämä on ihan huippu, ihana laatu. Missäköhän näin juuri sen lyhythihaisen(?), se on hieno.:) Meillekään ei enää kesävaatteita.:D

Eppusen kaapilla

Onhan se kyllä hurjaa kun ne koneet tulee ihan yli. :) Meillä olisi kans sama suunnitelma, mutta ei hajuakaan milloin sinne tasanteelle kannattaisi mennä, että näkee paljon koneita, mutta ei ole hirveästi ihmisiä.:)
Totta, pimeällä toi olisi ihan mahtava! Pitää ehkä joskus käydä niinkin.:)

Eppusen kaapilla

Sinne olisi meidänkin tarkoitus mennä käymään.:)
Ei olla vielä käyty, mutta kiitos vinkistä, pitäää käydä siellä. :) Onko se jossain Helsinki-Vantaan läheisyydessä? Luulen, että E. olisi kans innoissaan.:)

Sari - MrsAgatha

Meidän poika olis innoissaan tuolla! Sääli että näin ilman autoa kestää pari tuntia julkisilla päästä tuonne joten ei ihan viiti lähteä! :D

Eppusen kaapilla

Voi harmitus, tuo on todellakin vähän huonojen kulkuyhteyksien päässä.:( Mutta ehkä sinne lentokentälle näöalatasanteelle pääsisi helpommin (?) tai ainakin sinne kulkee julkiset paremmin.:)

Nanna

Käytiin yhdessä pojan kanssa katselemassa ja nyt meillä hoetaan "hauaa tiiine". Taitaa olla pikkupoikien unelmapaikka :) Harmi, kun meiltä matka on niin pitkä.

Janina

Oih, siinä oli kyllä varmasti pikkumies tärinässä. =D Oliverinkin pitäisi nähdä lentokoneita, varmaan pyörtyisi koko jannu innostuksesta. =)

Eppusen kaapilla

Hih, taitaa ne lentokoneet olla noiden pikkupoikien mieleen. :) Harmi tosiaan, mutta jos joskus liikutte pk-seudulla niin kannattaa vaikka käydä katsastamassa tuo lentoaseman näköalaterassi, tai sitten näitä muita paikkoja.:)

Eppusen kaapilla

Kyllä oli, ja täytyy sanoa, että kyllä se näytti itsestäkin aika hurjalta kun se lentokone tuli suoraan kohti. Mutta hienoa! :) Suosittelen muillekin pienille lentokonefaneille!;)

Taaperon tyylillä

N on nyt viikon sisällä paikallistanut lentokoneet ja sisälläkin jos ikkunasta kuuluu yli lentävän koneen ääniä, osoittaa N taivaalle ja sanoo "töh" :D Auton ääniä jos kuuluu, osoittaa N kadunpuoleisille ikkunoille päin ja sanoo "töh" eli pikkuhiljaa täälläkin aletaan ymmärtää...

Ihana E. ja ihana neule, sopii hyvin kantajalleen ;D

Eppusen kaapilla

Töh, töh!:D Ihana! E. sanoi kans pienempänä koiraa: "Töjö!"
Näitä pitää varmaan kirjotella ylös ettei unohdu..:)
Ja kiitos!:)

Anonymous

Hei!

Sammonkallio on meillekin tuttu retkipaikka - pojat tykkää siellä lentokoneiden katselun lomassa leikkiä ja kiipeillä. Harmi, että parisen vuotta sitten hakkasivat sieltä loputkin puut ja pienen metsikön pois... Oli suojaisempi ja viihtyisämpi silloin mutta on siellä lapsilla kivaa näinkin. Jos haluaa ajoittaa retken sopivimpaan ajankohtaan (=tulee paljon lentokoneita) niin saapuvat lennot voi tarkistaa netistä. Yleensä sunnuntai-iltapäivisin tulee paljon lentoja ja suuri osa Aasian lennoista on isoja 4 moottorisia koneita. Saapuvat lennot löytyvät täältä:
http://www.helsinki-vantaa.fi/aikataulut/saapuvat-lennot . Siellä kehä III puolellakin on tosiaan yksi kiva niitty kiitoradan päässä, jossa pääsee myös läheltä katsomaan koneita (sekä saapuvia että lähteviä).

t. kolmen pojan äiti

Eppusen kaapilla

Hei kolmen pojan äiti,

Kiitokset linkistä ja vinkeistä! :) Täytyykin katsoa tuolta nuo aikataulut ennen kuin seuraavan kerran menemme, koska nyt mulla ei ole ollut mitään hajua miten noita menee, ja viime kerta oli silkkaa tuuria. :) Olisi tietysti mukavaa, että näkisi mahdollisimman paljon koneita, ja mitä isompia, sen parempi. :D
En tiedä missä tuo niitty on, mutta täytyypä tutkia kartasta. Onkohan se siellä Katriinantien lähistöllä (?).
Tuo kallio taitaa ainakin olla suosittu paikka, koska joka kerta kun olemme siellä olleet, siellä on aina ollut muitakin lentokonebongareita paikalla.:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram