Jokohan se syksy nyt alkoi? Ainakin syksyn tuloa ennakoiden kävimme ostamassa joitain siistejä syysvaatteita pojalle Zarasta. Toki kaapista löytyy jo valmiiksikin jotain, kuten hyviä farkkuja, mutta muutamia neuleita ja paitoja piti ostaa, samoin uusi toppaliivi. Mukaan lähti raidallinen ohut neulepaita, jonka laatu on tosi mukava päällä. Lisäksi ostin pojalle paksumman neuletakin, jossa on pehmeä pile-vuori. Sitä voi käyttää nyt syksyllä hyvin kun ei vielä tarvita takkia, mutta on kuitenkin vähän viileä.

Olin juuri myös tilannut Bobo Chosesin uudesta mallistosta pojalle metsänvihreän neuletakin, mutta jos olisin tiennyt, että Zaralta löytyy melkein vastaava, olisin kyllä varmaan kallistunut Zaran suuntaan tässäkin. Muutenkin Zaran poikien mallisto täksi syksyksi on todella onnistunut. Sieltä löytyy kaikki "must have" jutut huokeaan hintaan ja laatu on kuitenkin mielestäni vähän parempi kuin monissa muissa halpaketjuissa.

Poika on aika hoikka ja pitkäjalkainen, joten Mini Rodinin kapeat Santiago Slim farkut ovat sopineet hänelle hyvin. Myös Zaran mitoitus on kapeahko, ja sieltäkin löytyy paljon kapoisia housuja niitä etsiville. Viime syksynä Zarasta löytyi myös kivoja kapoisia sammareita pojille eri väreissä. Toivottavasti niitä tulee tänäkin vuonna. Myös tyttöjen mallisto on aivan ihana! Harmi vaan, että ihan pienille vauvoille Zarasta ei löydy muuta kuin bodeja ja yöpukuja. Olisi ollut kiva ostaa vauvallekin jotain ihanaa ja tosi tyttömäistä. 

Kun katselin vielä noita Zaran nettisivuja, innostuin tekemään tuollaisen kollaasin, missä löytyy noita syksyn vaatteita kahdessa eri hintaluokassa. Nyt taitavat handicraft -tyyliset neuletakit, kapeat farkut ja pappalakit löytyä jokaisesta poikien mallistosta. Sitten voi itse valita kuinka paljon niihin haluaa panostaa. Näppärä neuloja voi tekaista tuollaisen neuletakin myös itse. :)

PS. Käykää osallistumassa kivaan arvontaan ja samalla pitää mainostaa, että meitä voi seurata myös Facebokissa. :) 

XXX

Kommentit (8)

Vierailija

Onko noissa kaikissa farkuissa "aikuisten" sepaluskiinnitys? Siis nappi ja vetskari?

Vierailija

Toi neuletakki on kyllä tosi kiva! Täytyykin katsella (Zaran versiota kun se on halvempi ;))

Vierailija

Ihania vaatteita! Meillä pitäisi kyllä kiireesti lastenvaatekaapit päivittää syksyyn, mutta helpommin sanottu kuin tehty masuvaivaisen kanssa.

 

-Nanna

Vierailija

Olipas hyvä ajoitus tällä postauksella! Oon katsellut Zaran poiken vaatteita netistä ja harmitellut verkkokaupan puuttumista. Meillä esikoisella (pian 13v) on huutava pula vaatteista eikä näiltä leveyspiireiltä tunnu löytyvän juuri mitään sopivia (ja meille kelpaavia ;) ) vaatteita. Nyt pääsenkin yllättäen käymään pikavisiitillä Helsingissä ja ensimmäisenä suuntaan Zaraan! Olisi kiva ostaa joitakin samiksiakin koko poikanelikolle, mutta luulenpa, että pelkästään esikoisen vaatteiden loppusumma riittää tällä kertaa. Erityisesti nuo keltaiset toppaliivit olis pikkupojille kivat. Pappalätsät puolestaan edulliset verrattuna moneen muuhun merkkiin. Neuleet ja vaarinpaidat on myös mun makuun. Harmi, että tuota ekaa duffelinapein varustettua neuletakkia ei ollut kuin pienten koossa. Vihjasit tuosta itse neulomisesta. Oon neulonut meidän pikkupojille vastaavat hupulliset ja duffelinapilliset neuletakit. Suunnitelmissa on tehdä samanlaiset isommillekin, mutta ohjeen koot loppuvat jo 110cm:een,joten yritän nyt haastaa itseni ja soveltaa omat ohjeet. Itse siis teen mielelläni koukku- ja puikkojuttuja käsitöinä, mutta nykyään langat ovat melko kalliita ja usein ostamalla saa halvemmalla kuin itse tekemällä. Toki se itsetekemisen nautinto jää sitten pois ;)

 

Ootko muuten nähnyt missään poikien ruskeita sammareita? Ne kuuluvat meidän poikien "pakolliseen" varustukseen syksyksi&talveksi ja viime vuotiset ovat pienet. En ole missään nähnyt ruskeina. Voi olla haastavaa myös, kun pitäisi löytää neljässä koossa (90cm, 110cm, 140cm ja 160cm)... Nekin siis listalla Hesan reissulta.

 

t. Täti Ruskea

Vierailija

Kivoja juttuja, neulehuppari on ihana - molemmilta merkeiltä! Mä käväisin myös pyörähtämässä yks päivä ja noi toppaliivit olivat niin houkuttelevan näköisiä siellä, sekä tyttöjen, että poikien puolella. Syksy se taitaa olla.... :) Katri

Vierailija

Nyt on pakko kommentoida :-) Meillä on neiti käyttänyt Zaraa ihan vauvasta asti kun kaikista ihanuuksista on löytynyt 3kk-6kk koko. Eikä ollenkaan bodyja tai yökkäreitä vaan ihania mekkoja, neuleita ja vaikka mitä :-)

Vierailija

Joo, Benetton on ollut meidän luottomerkki sammareissa jo esikoisen vauvaiästä lähtien ja siitä eteenpäin joka vuosi. Viime vuotisetkin sammarit (ruskeat) on sieltä, samoin edellisvuotiset, mutta jotenkin mulla oli nyt sellainen käsitys, ettei sinne tullut ruskeaa, mutta käyn toki sen katsastamassa. Harmi jos Zaralle tulee sammarit vasta myöhemmin, kun en taas tiedä, milloin seuraavaksi pääsen Helsinkiin. Huomasin kans ne Zaran printtipaidat. Itse tykkäsin eniten lipuista ja pienille olisin halunnut ne kauriit/peurat,mutta koot riittää vaan kuopukselle. Uskon kuitenkin, etten poistu liikkeestä ihan tyhjin käsin ;)

Vierailija

Enpä ole juuri koskaan suuresti lukenut tai seurannut kenenkään blogeja, joten olen ehkä vähän huono sanomaan mitään. Ei ole tullut mieleeni lähteä Zarasta Suomessa etsimään lasten vaatteita, mutta maailmalla kävin esim. Zara Home-myymälässä ostamassa sisustustuotteita. Jotenkin vaan häiritsee tälläinen yhden liikkeen näin selkeä mainostaminen, mutta sitä kai tämä blogimaailma on: kun kehuu jotain puljua ja blogilla on paljon lukijoita, niin sitten raha vaihtaa omistajaa, tulee sponsoreita jne? Jollain toisella bloggarilla näin ohimennen juuri samanlaisen artikkelin Reimalla tehdyistä syysostoista.

 

Joka tapauksessa, kivoja kuvia, anteeksi urpouteni ja hyvää syksyä kaikille!