Tänä vuonna meillä juhlittiin pojan 4-vuotis synttäreitä kahdessa erässä. Ensimmäisen kattauksen juhla-asut näittekin jo täällä ja täällä. Teemana ekoissa juhlissa oli pojan omasta toiveesta Spiderman ja muut supersankarit. Eppu toivoi Spiderman kakkua, jonka sitten toteutimmekin. Kakussa oli punaisella pohjalla musta hämäkki, joka oli tehty mustasta sokerimassasta. Kakun päällä seisoi vielä itse Spiderman. Muina tarjoiluina meillä oli mm. karjalanpiirakoita, popcornia, erilaisia keksejä ja karkkeja. Kaikkein suosituimpia olivat kuitenkin erilaiset coctail-tikut, joissa oli erilaisia vihanneksia, hedelmiä sekä nakkeja ja lihapullia.

Kertakäyttöastiat olin ostanut jo aiemmin keväällä Polarn O. Pyretiltä, kun siellä oli myynnissä hauskoja lasten synttärisettejä. Lisäksi ostimme Tigerista lisää koristeita, viirejä, ilmapalloja sekä kaverilahjoja, joilla järjestimme lapsille onginnan.

Pojan innostus Legoihin, Spidermaniin, Turtleseihin sekä dinosauruksiin oli myös huomioitu ystävien toimesta ja poika saikin mahtavia lahjoja. Eppu halusi itse pukeutua juhliin Spiderman asuun, ja mikäs siinä, teeman mukaan. Tässä kuvia meidän ekoista juhlista, toisista sitten vähän myöhemmin omassa postauksessaan. :)

Kommentit (9)

Vierailija

Huvittavaa.. tarjoiluissa ei mitään itsetehtyä.. vain kakku? kun meillä on lasten synttärit, leivon ja laitan pöytään kaikenlaista, voileipäkakkua, poropiirakkaa, cocktailpiirakoita, vihersalaattia, pasta-meetwurstisalaattia, sitten on täytekakkua, jotain suklaista hyytelökakkua, suklaaleivoksia ym.. Ja kaikki itse tehtyä. Lisäksi popcorneja tms. Mut ehkä täällä maalla on erilaista kuin kaupungissa ;)

Vierailija

Hei ekakommentoija... Onko menullasi tarkoitus ruokkia pieniä lapsia vaiko äitien riittämättömyyden tunnetta? Onko itsetehdyllä ruualla joku itseisarvo? Meillä lapsille tarjoillaan sellaisia herkkuja joihin he ovat tottuneet ja joista he oikeasti pitävät, eikä ruokia joista heidän ns. tulisi pitää. Tai no mistäs minä sen tiedän jos teillä poropiiras on SE juttu...

Näyttää siltä että eppusenkaapilla on pidetty mukavat juhlat! :)

Vierailija

Mukavan näköiset juhlat :) Ja kiva vinkki nuo coctail-tikut, täytyykin niitä tehdä 3-vuotis synttäreille joita meillä vietetään parin viikon päästä! :)
-Annika/ Karkkipurkki

Vierailija

Ykkösen lapset ovat varmaan todella iloisia juhlistaan, joita varten äiti on käyttänyt monta päivää tarjoillakseen heille poropiirakkaa, voileipäkakkua, meetwurstisalaattia, hyytelökakkua, vihersalaattia jne. Vakavasti ottaen, sitä en tältä kommentoijalta ymmärtänyt, miksi pitää olla nimenomaan itsetehtyä, oltiin sitten maalla tai kaupungissa?

 

Nimim. "Kakkukin konditoriasta"

Vierailija

Ihanat juhlat! Meilläkin oli pienimmän juhlissa piirakoita ja coctail-tikut olivat muuttuneet hedelmävartaiksi.

 Tämä maalaisäiti on kyllä lähes 8 vuoden kokemuksella sitä mieltä ettei lasten kaverisynttäreitä varten kannata hiki hatussa siivota tai leipoa. Läheskään kaikki lapset eivät pidä edes kakusta joten ilman sitäkin pärjää! Jäätelöä ja pipareita, suolaiseksi sankarin toiveiden mukaan esim. pocornia, coctail-tikkuja, minipizzoja tai nakkikääröjä, lisäksi hieman karkkia sekä mehua tai limua. Lapset nauttii varmasti (pääasiahan lastenjuhlissa on leikki eikä hienostotarjoilut) ja eikös se sanontakin kuulu että viisas pääsee vähemmälle?

-Nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Kiitos kommenteistanne, vastauksia täällä: :)

Vierailija 3/6: Tähän ei ole paljon lisättävää. :) Meillä ainakin on kaverisynttäreillä ollut pääasiassa se leikkiminen kavereiden kanssa. Joskus lapset eivät oikein malta edes syödä juhlissa, kun on niin kiire leikkimään. Eli aiomme jatkossakin mennä paperilautasilla ja popcorneilla ja jättää poropiirakan ja pöytähopeat muihin juhliin. :) 

Annika 4/6: Ihana, teillä on kohta myös juhlat tulossa. :) Ja meillä ainakin nuo erilaiset coctail-tikut katosivat nopeiten, joten suosittelen. :) 

Vierailija 5/6: En minäkään ymmärtänyt. Ja mekin asumme aika maalla, joten tämä kohta meni vähän ohi. Mutta meillä ei ehkä 4-vuotias osaisi arvostaa tällaista menua ja yleensä kyllä itsekin käytetään konditoriaa eikä edes tehdä sitä kakkua itse. :) 

Nanna 6/6: Juuri myös kuulin tämän vinkin ystävältäni, että se kaikkein suurin siivous kannattaa ehkä jättää vasta niiden juhlien jälkeen, kun sitä popcornia yms. voi löytyä sitten joka paikasta. :D Minipizzat on muuten myös mun kokemuksen mukaan aika suosittuja näillä lastenkutsuilla. Samoin on tullut huomattua tuo, että monet lapset ei syö sitä kakkua. :)

Vierailija

Meidän 4-veen juhlissa oli jätskibaari, juuri siitä syystä, etteivät lapset syö juuri kakkua, mutta jätski kelpaa kaikille! (Kuorrutetut )Muffinssit toinen suosittu juttu ollut, tosin kannattaa tehdä pieniä tai jää puolet syömättä. Confetissa yms on minimuffinssivuokia ja niitä lapset tykkäsivät syödä, kun ne oli pieniä ja sai sen takia ottaa monta :) (Tavan kaupoissa on vain minejä ja isoja, noissa leivontanettikaupoissa siltä väliltä.) Lidlin minipizzat, kolmioleivät, lihapullat ja nakit kasvisten kanssa joko tuollaisenaan tai coctailtikuissa toimii aina. On me joskus tehty Minipizzat ja lihapullat itse, mutta välillä ei kaikkea vaan jaksa. Hyvä idea oli yksissä juhlissa viipaloidut hedelmät. Lastenkeksit, popcornit, Raffel sipsit ja karkit taitaa olla suosituimmat lastenjuhlien syömiset ainakin meillä (kaupungissa). Nyt poika haaveilee 5v synttäreille vaahtokarkkeja.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 8/8: Kiitos hyvästä kommentista! Tässä onkin loistavia vinkkejä, jos joku pähkäilee lastenkutsujen tarjottavien kanssa! :) Jätskibaari ja minipizzat on taattu menestys, ainakin meillä olisi! Hyvä vinkki myös nuo minimuffinssit lapsille. Ne normaalit muffinssit kun meinaavat olla niin isoja, että niitä ei edes aikuiset meinaa jaksa syödä loppuun. Ja nuo samat on kyllä niitä suosituimpia meilläkin sekä niillä synttäreillä jossa olemme käyneet. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram