Poika on nyt virallisesti 4-vuotias. Tätä päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa. "Äh, koska oikein voin olla 4-vuotta?" puuskahti poika vielä synttäreitä edeltävänä päivänä. Itse muistan tämän saman päivän neljä vuotta sitten kuin eilisen. Onni, ja hämmennys, ilo ja ihmetys olivat ne ensimmäiset tunteet, kun sain rääkyvän vauvan ensimmäistä kertaa rinnan päälle leikkaussalissa. 

Muistissa ovat myös ne pelon ja kauhun tunteet hetkeä ennen, kun synnytys oli pysähtynyt, vauva virheasennossa ja sitten sydänääniin tuli jotain häikkää. En uskaltanut kysyä mitään, enkä sanoa ajatuksiani ääneen, mutta pelotti. Onkohan sillä pienellä kaikki kunnossa? Selviääkö vauva edes hengissä? Muistan, että mies pysyi tyynen rauhallisena. Päätös kiireellisestä sektiosta tuli ja kaikki tapahtui sen jälkeen tosi nopeasti. Onneksi kaikki meni kuitenkin tosi hyvin.

Vauvan ensi äänet olivat kuin pienellä vaakkuvalla ankalla kun se rääkyi. Vauva oli niin ihana ja niin täydellinen. Miestä itketti, ilosta. Hetket heräämössä olivat ne pisimmät kun piti odotella osastolle pääsyä. Muistan sen malttamattomuuden tunteen, kun olisin heti halunnut vaan nähdä pienen poikani uudelleen. Onneksi mies ja vauva saivat tulla tervehtimään minua jo heräämöön. Tästä kaikesta on nyt jo neljä vuotta aikaa. Kuinka aika voi kulua niin nopeasti? Onnea rakas Eppu, vihdoinkin 4-vuotta!

Always be yourself. Unless you can be Spiderman. Always be Spiderman.

Kommentit (6)

Vierailija

Paljon onnea 4-vuotiaalle! Se on yksi parhaista i'istä. Lupa leikkiä ja olla lapsi. Mielikuvituksen kasvaessa, myös leikit laajenevat. Kielen kehittyessä voi alkaa lukea ja kuunnella jo ihan oikeita paksuja kirjoja. Motoristen taitojen karttuessa, onnistuu jo pyöräilyt, hiihdot, luistelut jne. Ja mikä parasta, itseluottamus on huipussaan :)

 

Kovin koskettavasti kerroit Epun syntymähetkistä. Meidän esikoinen on aikoinaan syntynyt hätäsektiolla. Meillä ei mennyt ihan yhtä hyvin kuin teillä, vaan vauva vietti ensimmäisen elinkuukautensa vastasyntyneiden teho-osastolla. Se oli monessakin mielessä tosi rankkaa aikaa, mutta siitä selvittiin. Seuraavaksi juhlitaan esikoisen 14-vuotiaspäivää ;)

 

Täti Ruskea

Vierailija

Ihana synttärisankari asuineen :D Onnea 4-vuotiaalle :))
-Annika/Karkkipurkki

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Kiitos paljon onnitteluista! :) ❤

Täti Ruskea: Kiitos onnitteluista!  ❤ Voi ei, tuo kuulostaa kurjalta. En tiedä, mutta arvaan että tuo vauvan joutuminen teholle on rankkaa. :( Onneksi nyt taitaa kaikki olla hyvinkun teillä on siellä jo reipas yläkoululainen. :)

Annika: Voi kiitos! :) ❤

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram