Tässä vaihteeksi pieni päivän asu -tyyppinen postaus.

Kuvat on otettu perjantaina, jolloin kävimme kavereilla kyläilemässä. Koska menimme autolla, päälle ei tarvinnut topata koko arsenaalia välikausivaatteita, vaan vähän kevyempi syksyinen vaatetus riitti. Niinpä kaivoinkin jemmasta jo viime talvena ostamani Petit by Sophie Schnoor villaneuletakin, sekä nyt syksyllä hankitun H&M:n toppaliivin (14,90?, ei paha).

Sammareita meiltä löytyykin useampi pari täksi syksyksi, ja tänään pääsivät jalkaan mustat Mini Rodinin sammarit, jotka ovat samaa mallia (Santiago Slim) kuin kaikki meidän lempifarkutkin. Kumpparit ovat Bundgaardin, ja jo toiset meidän tällaiset kumisaappaat. Tämä malli vaan pysyy parhaiten jalassa, koska ne eivät ole liian leveät, ja myös kengän päältä aika matalat. Nämä kumisaappaat tilasin meille Zalandosta (mainoslinkki). Mietin ensin olisiko pitänyt ottaa nämä kumisaappaat keltaisina, mutta päädyin sitten kuitenkin mustiin. Ehkä sitten keväällä voisi ostaa uudet keltaiset. Näistä kumppareista pitää vielä mainita, että vaikka ne ovat kapeaa mallia, niiden pituus on aika reilua kokoa, joten meilläkin on noin 25 kokoiseen jalkaan 24 koon kumpparit.

Hattu on CTH Minin, ja postasinkin siitä jo täällä. Tuosta lakista on tullut pojan oma lemppari, ja hän haluaa aina laittaa sen eikä mitään pipoa. Lakki on vakosamettia, ja siinä on vielä sisäänkäännettävät korvaläpät, joten se menee sitten myöhemminkin syksyllä vielä.

Neuleen alla oli vielä sitten vihreä Polarn O. Pyretin trikoopaita. Näitä Popin peruspaitoja meillä onkin useampia, ja varsinkin päiväkodissa niitä on tullut pidettyä. Ne ovat sellaisia varmoja peruspaitoja, jotka eivät mene huonoksi useassakaan pesussa.

Tällaisilla kuteilla oltiin siis menossa perjantaina, alla vielä muutamia kuvia. :)

Ps. Zalandon alekoodi on alennuskoodejazal08 ja se on voimassa 26.10.2012 asti. Ostoksille pääsee TÄSTÄ. :)

Kommentit (23)

*riikka*

Onpas tosi kivannäköinen asu! Tuo h&m toppaliivi on "livenä" tosi kiva! Pitääkin ehkä mennä katsastamaan, olisiko niitä vielä jäljellä, meillä toppaliiville kun olisi käyttöä.

Sirkku

Tyylikäs pikkuherra. :) Meillä on molemmilla pojilla tuo samainen toppaliivi, ja ihana on. Eikä tosiaan ollut hinnalla pilattu! :)

Nanna

Kiva asukokonaisuus! Mua kiinnostais kokeilla myös noita saappaita vaan eipä niissä näyttäisi olevan tarpeeksi lyhyttä vartta pojalle. Josko keväällä sitten Tellu kaipaisi jo uusia saappaita :)

titti

Mä tilasin tuollaiset bungaardin limet kumpparit mut harmikseni niissä oli paljon leveämpi varsi kuin bisgaardeissa. Makuasioita :)

Täti Ruskea

Hyvältä näyttää! :) Oliko noita liivejä muissa väreissä? Pirteä kyllä tuo keltainen. Entä muistatko, oliko myös isommissa koissa? Mulla on vielä nuo "pappahatut" tilaamatta. Oon niitä kyllä käynyt kurkkimassa, mutten pysty valitsemaan väriä/kuosia. Yksvärinen ruskea vakosametti olis tosi kiva ja perusjuttu, joka kävis monen kanssa. Toisaalta tykkäisin ruutukuosista, jotenkin sopis "pappatyyliin". Ruudutuksen värit rajoittaa hieman muuta vaatetusta eli muu osasto pitäis olla sit aika yks väristä ja ruutuihin mätsäävää. Vaikeaa on valinta... Kootkin vähän mietityttää. Onko vastanneet hyvin päänympärysmittaa? Meillä on 12v:lla, 9v:lla ja 3:lla (!) kaikilla sama päänympärys. Jotenkin tuntuu hassulta ostaa kolme aivan samaa hattua, mut toisaalta tykkään, et silloin kun kuljetaan kaikki yhdessä, olis samikset. Nuorimmalla pikkuveljellä on sit aikanaan "pari" varahattua ;)

zirk

Kiva asu, tuollaista lätsää minäkin omille pikkupapoilleni olen katsellut. Pitäisiköhän asialle tehdä jotain? :)
Pitääkin muistaa nuo kumpparit, vaikuttavat hyviltä.

Sini

Tosi kiva tuo liivi! Meillä on ollut bisgaardin kumppareita, ne on kanssa kivan kapoisia. Ihan tuo neule ? Ja edellisen postauksen Eppu oli ihan paras :D

N?

Meillä ei harmikseni pysyneet jaloissa konttaavalla taaperolla Bundgaardin (keltaiset) kumisaappaat. Ehkä sitten kevääksi tai ensi syksyksi voisi harkita niitä. Mustatkin näyttää kivoilta!

Tyylikäs pikkumies tuo Eppu! :)

Eppusen kaapilla

Kiitos, kannattaa katsastaa nuo liivit, koska olivat tosi edullisia ja ihan kivan näköisiä. :)

Eppusen kaapilla

Eikö olekin hyvä löyty, tätä ei ole hinnalla pilattu! Ja varsinkin kun liivin käyttöaika on kuitenkin aika rajallinen. :)

Eppusen kaapilla

Ai niin kun teillä on tuo koko/varsin ongelma, nyt muistankin. Mutta kannattaa joskus kokeilla Tellulle, noi nauhat on aika söpöt, ja kivoja värejä löytyy. :)

Eppusen kaapilla

Meillä ei ole ollut Bisgaardeja, joten en tiedä millaisia ovat, mutta Viikkareihin verrattuna lesti on kapeampi, ja jalkapöydän kohdalta aika matala. :) Varren leveys näissä on varmaankin aika perus (?) . :)

Eppusen kaapilla

Apua, en nyt muista varmaksi, mutta olisko ollut ainakin tummansinisenä(?) mä näin vaan keltaista :D Meillä on pappahattu myös ruutukuosisena harmaana, mutta tätä tummansinistä ollaan käytetty enemmän, ehkä juuri kun se sopii useamman jutun kanssa. :) Näiden koko on ehkä hitusen naftia/juuri kokoaan vastaavaa, ja minusta nuo korvaläpät sisäänkäännettyinä vie hieman tilaa sisältä. Toisaalta tuo pysyy tosin hyvin päässä, mutta mun mielestä E. ei saa sitä itse tarpeeksi hyvin vedettyä aina, eli usein mun täytyy vähän avittaa. Esim. noissa kuvissa se ei ole ihan täydellisen hyvin päässä, kun poika on itse sen laittanut. Toisaalta sitten kun se on napakasti laitettu, pysyy kyllä menossa mukana ;-D
Mutta jos katsot korvaläpällistä mallia, niin kannattaa ehkä huomioida, että ne läpät sisälläollessaan vie sen hitusen tilaa. :)

Eppusen kaapilla

Nämä lätsät on kyllä ihan ykkösiä, ja pikkumies itsekin tykkää. ;)
Myös kumpparit on hyvät, meidän suosikit. :)

Eppusen kaapilla

Jess, liivi on kyllä hyvä!:) Meillä ei ole ollut Bisgaardin kumppareita, mutta koska niitä on nyt tässäkin useampi kehunut, pitää kyllä joskus niitä koittaa. Niissä on ilmeisesti myös tosi kapea varsi(?). Pitää muistaa noi. :)
Silmälasit ne olla pitää!;)

Eppusen kaapilla

Musta tuntuu, että aiemmin meillä ei pysyneet yhdetkään kumpparit jalassa, ja viime talvenakin piti hankkia talvikumppareiksi ne Vikingin kumpparit, joissa oli se kiristysnyöri tuossa varren reunassa. :D Nyt kun poika ei enää konttaa ja osaa "pitää" niitä itse vähän, pysyvät kumpparitkin jalassa paremmin. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram