Nyt syksyn tullen kauppojen hyllyt ovat täyttyneet mitä ihanimmista kuvio- ja kirjoneuleista.

Neuleista postasin jo kerran aiemminkin täällä, mutta koska neuleet ovat nyt tosi iso juttu, tässä vielä vähän lisää syksyn neulesatoa.

 Melkein jokaisesta lastenmallistosta löytyy nyt joku upea kirjoneule tai fairisle -tyyppinen neulepusero tai neuletakki. Myös azteekikuvioita sekä missonityyppisiä neuleita on näkynyt paljon. Neuleiden ulkonäkö saa olla hieman "chunky" ja ne voivat näyttää mummon itse tekemältä. Tässä muutamia ihania poimintoja syksyn kirjavista lämmittäjistä.

Gudrun og Gudrun

Gudrun og Gudrun

Lindex

Tommy Hilfiger

Mini Boden

Next boys

Next girls

Gant

Gudrun og Gudrun

Ej Sikke Lej

Kommentit (14)

Meirän Maja

Neuleet on pistäneet silmään täälläkin... Olen vaan niin huono niitä lapsilla käyttämään, tosin kumpikin on tänä syksynä ulkoillut useampaan kertaan neuleessa, joten ehkä äitikin kehittyy?!?

Nanna

Mitä lähemmäs syksy tulee sitä enemmän katseet kääntyy neuleisiin. Meillä joulupukilla lapsille on perinteisesti ollut useampikin neulottu juttu, joten jännityksellä jään odottamaan onko tontut saaneet näistä vaikutteita :)

Täti Ruskea

Voihan kettu! Mä oon aivan myyty tolle Ej Sikke Lejn kettuneuleelle. Se on pyörinyt koko päivän päässäni. Sopis niin meidän kuopukselle, joka on sellainenkin "ketunpoika" ;) Tiedätkö saako niitä Suomesta jostakin? Joillain tanskalaisilla sivuilla kävin. Siellä oli sama liivinäkin! Mä toki heti katsoin myös sillä silmällä, että itsekin vois tehdä, jos vaan olis sitä aikaa...

Eppusen kaapilla

Ne on aivan superihania. Löysin niitä tosi monta muutakin kivaa, mutta piti laittaa vähän muitakin merkkejä. :)

Eppusen kaapilla

Joo, ja sitten ne vielä pitää muistaa ottaa sieltä kaapista. Tai ainakin minä helposti nappaan aina sen lähimmän takin. :-) Mutta toppaliivinkin kanssa tuollainen menisi helposti, ja ehkä vielä ilmankin hetken nyt kun on ollut aika lämmintä. :)

Eppusen kaapilla

Wautsi, ihania tonttuja liikkuu teilläpäin. :) Voi kun olisi sellaisia tonttuja, jotka tekisi meillekin tällaisen. :)

Eppusen kaapilla

Eikö olekin, se oli munkin suosikki.:) Boden on aina varma, sieltä kyllä löytyy yhtä ja toista ihanaa joka kerta. :)

Eppusen kaapilla

Eikö olekin supersöpö! :)))) Nyt täytyy sanoa, että en ole ihan varma, mutta voin selvittää. :) Mä olen jotenkin aina ajatellut Ej Sikke Lej merkkiä vaan trikoovaatteiden valmistajana, joten tää oli sellainen ihana yllätysherkku mallistossa. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram